• žiadne
    • nehodnotím obchod, ale tovar; objednal som si boty Vans, ktoré smrdeli tak strašne, že som si ich nakoniec ani nebral do práce a vrátil som ich rovno do krabice; okrem toho, keď som doma boty skúšal, ľavá ma pri ohýbaní tlačila za palcom (bolo tam niečo tvrdé) a pravá mi tlačila na malíček (tie boty som pritom skúšal vo dvoch rôznych kamenných obchodoch, to isté číslo a sedeli v pohode)

objednával som boty, ktoré mi skoro vôbec nesedeli (predtým som ich skúšal v obchode a sedeli) a zároveň smrdeli ako ázijský trh

Reakce obchodu MEGAskate.cz

velice nás mrzí, že nedoporučujete náš eshop, ale mohu Vás ujistit, že jsme desítky let autorizovaný prodejce značky Vans a všechno zboží před odesláním důkladně kontrolujeme. Pokud budete chtít boty vyměnit, pošlete nám je prosím zpět a jako omluvu přijměte prosím úhradu nákladů za poštovné při výměně. Jakmile boty obdržíme zpět a zkontrolujeme, budeme kontaktovat distributora pro ČR a zjistíme, co mohlo způsobit nepříjemný zápach.

Přijměte prosím naší omluvu, jedná se o první takový případ se kterým jsme se setkali.

• velky vyber,dostupnost
    • nedostal sem BONUS co byl v akci.(sv. valentyn,trenky horsefeathers)

Reakce obchodu MEGAskate.cz

velice nás mrzí vzniklé nedorozumění, ale BONUS trenky Horsefeathers zdarma byl pouze k nákupu dámských produktů s cenou nad 600 Kč. Pravděpodobně jste akci pochopil i jako součet více dámského zboží s cenou pod 600 Kč, které dohromady udělá objednávku nad 600 Kč, což nás velice mrzí. Akci vždy vedeme na stránku, která obsahuje akční zboží, avšak zkusíme příště na této stránce detailně popsat, že akce se týká pouze této uvedené stránky a žádné jiné.

Děkujeme za podnět ke zlepšení.

Team, Megaskate.cz

• Na webových stránkách je klamavě uvedeno, že kupujete oba díly dvoudílných plavek, přitom vám dorazí jenom horní díl. Po stížnosti mi bylo řečeno, že dolní díl si musím přikoupit zvášť a že důvodem byla "chyba systému" neboli chyba při importu popisků produktů, což mě jako zákazníka fakt nezajímá, takže s tímto eshopem je to jen ztráta času a peněz! Děkuji pěkně za takový eshop. Nedoporučuji!

Reakce obchodu MEGAskate.cz

předem bychom se rádi omluvili za nedorozumění, které vzniklo z naší strany. U zboží sice není uvedena informace o dvou dílech, ale vidíme, že fotka je nafocená jako komplet, což je matoucí. Snahou bylo zákazníkům ukázat, jak by komplet vypadal i se spodním dílem, ale dobrá myšlenka se minula účinkem. Děkujeme za Vaší recenzi a podnět pro zlepšení služeb. Do všech plavek dopíšeme informaci typu: spodní díl, horní díl, komplet a zároveň se zamyslíme nad lepším zpracováním fotek. Za chybu se Vám ještě jednou omlouváme.

Team, Megaskate.cz

• objednávala jsem si ještě boty, velikost 38 dle tabulek 24,5 cm, ael poslali mi velikost 40, museli zfalšovat fakturu nebo to někdo udělal špatně, já jsem si tím jistá, že bych si 40 nikdy neobjednala a navíc jsem ty boty konzultovala s kamarádkou, které písu o velikosti 38 a když chtěla stejné objednat i ona, tak tam žádná jiná velikost nebyla. podle mě podvod, někdo byl líný zvednout telefon a zkusil to poslat

Reakce obchodu MEGAskate.cz

velice nás mrzí, že jste nebyla spokojena s objednávkou a rádi bychom Vás předem ujistili, že se z naší strany nejednalo o falšování faktury, podvod, nebo nějakou snahu manipulovat s objednávkou. V objednávce máte boty BRITISH KNIGHTS TAFFY 011 GREY 7,5USw, které mají v popisku uvedenou informaci o převodní tabulce pro tento typ bot:

BK mají jednotné číslování viz tabulka:

4.5US = 36EU
    10US = 43EU
    10.5US = 44EU
    11.5US = 45EU
    12US = 46EU

Zde tedy odpovídá velikost 7,5 číslu 40 EU. Pravděpodobně došlo k nedorozumění, kdy jste informaci v popisku zboží přehlédla a vybrala jste velikost podle orientační tabulky velikostí, která je univerzální a uvádí jinou - orientační hodnotu. Velice se za tuto nepřehlednost omlouváme a bereme si z ní ponaučení. Momentálně pracujeme na novém webu, kde se pokusíme tabulky velikostí lépe zpracovat a popisky dělat výraznější.

Děkujeme za pochopení, a samozřejmě máte možnost si zboží vyměnit či vrátit.

Team, Megaskate.cz

• Objednávala jsem čepici pro dospělého muže, ale přišla dětská, aniž by to bylo někde napsáno.

Vážený zákazníku,

velice nás mrzí, že Vám přišel dětský kulich. Rádi bychom Vás informovali, že u každého kulichu je na straně s detailem produktu (ta strana, kde jsou fotky produktu a popis konkrétního produktu, kde máte tlačítko OBJEDNAT) je hned vpravo nahoře pod názvem produktu uvedeno pohlaví a kategorie. V obou řádcích je uvedeno: Dětský kulich. Nicméně Váš názor je pro nás inspirací, abychom tuto informaci více zviditelnili, aby se nemohla tato situace opakovat. Samozřejmě Vám rádi také nabídneme výměnu kulichu za jiný pánský. Výběr pouze z pánských kulichů můžete také docílit výběrem po levé straně v menu, kde si můžete vybrat filtr pohlaví a označit pouze pánské kulichy.

Mrzí nás, že Váš nákup neproběhl podle Vašich představ a věříme, že po informaci, kde naleznete označení "Pánský kulich" již nebude s výměnou žádný problém.

Za Megaskate team děkuji a přeji krásný zbytek vánočních svátků.

• Prehlednost
    • Komunikace

Objednal jsem si PANSKY kulich HF ktery byl v akci za 290kc z 490kc dosel mi kulich ktery podle cisla produktu dle oficialnich stranek HF byl detsky a stal puvodne 390kc a byl slevneny na jiz zminenou cenu 290kc volal jsem tam byla mi nabidnuta vymena ale za jejich chybu mam platit predrazenou postu 119kc za balik? To sem si mohl koupit rovnou bez akce jinde. Kulich si necham a nekomu daruji ale priste by bylo dobry kdyby jste si dali pozor...

Vážená paní Pejcalová,

předem bychom se chtěli omluvit za naší chybu při záměně zboží. Kolegové z prodejny zlevňovali zmíněnou čepici do akce a bohužel, zaměnili štítek s kódem. Toto zboží se totiž pod stejným názvem prodává jak v dospělé, tak dětské verzi a u štítku rozdíl poznáte pouze u EAN kódu.

Jako omluvu bychom Vám rádi nabídli výměnu zboží zdarma (nebudete platit poštovné), a kompenzaci za naši chybu dárek, v podobě pásku od značky Peace.

Ještě jednou se omlouváme, a budete-li mít zájem o výměnu, můžete nás kontaktovat na emailu [email protected] a telefon: +420 777 788 792. Jsme Vám k dispozici PO - PÁ od 8:00 do 17:00.

Děkujeme za pochopení.

Tým, Megaskate.cz

• Placení poštovného na 3500,-
    • Píšou že svých zákazníků si váží a dárek přidávají do každé objednávky, bohužel jen píšou žadnej jsem nenašel.

Reakce obchodu MEGAskate.cz

děkujeme za objednávku a velmi nás mrzí Vaše hodnocení. Dopravu zdarma dáváme ke všem produktům nad 999 Kč se slevou menší než 30%. Ve Vašem případě jste byl přesně na hraně 30%, a proto Vám v košíku byla započítána doprava 49 Kč.

Svých zákazníků si skutečně vážíme, a tak do každé objednávky přidáme arch samolepek, časopis Board, placky nebo sirky. Dárky jsou dle skladových zásob a kolegyně mě ujistila, že arch samolepek do balíčku dávala. Pokud se tak nestalo, rádi Vám je zdarma dopošleme.

Velice se tedy omlouváme za vniklé nedorozumnění. V případě zájmu o doposlání samolepek nás prosím kontaktujte na [email protected]

Děkujeme za pochopení.

Tým, Megaskate.cz

• fotografie produktu na e-shopu neodpovídala skutečnosti.

Vážený zákazníku,

děkujeme za upozornění a velmi se omlouváme za chybné zobrazení fotografie, kterou jsme obdrželi přímo od výrobce. Kolegyně Vás bude informovat ohledně výměny či vrácení zboží. Ještě jednou se omlouváme a děkujeme za pochopení.

Team Megaskate.cz

• nedoporučuji kupovat zlevněné zboží, je na něm znát, že již někde dlouho leželo...

V tomto obchodě jsem nakupovala podruhé a už v něm s největší pravděpodobností nenakoupím. Objednala jsem zboží ve slevě a bylo vidět, že je staženo z prodejny, kde nějakou dobu leželo...
    Za mě tedy zklamání!

• Zabaleni zbozi podprumerne, bez originalniho obalu i vysacky

Dobrý den vážený Anonyme,

děkujeme za Váš názor. Prověřovali jsme vaší objednávku, abychom odstranili případné nedostatky a níže podáváme toto vysvětlení. Veškeré zboží, které prodáváme je nakoupeno buď přímo od výrobce nebo od oficiálního distributora pro ČR. Koupil jste peněženku Animal, která již od dodavatele nemá žádnou další visačku. Igelitový obal rozbalujeme vždy, abychom mohli provést kontrolu před expedicí, jestli je produkt v bezvadném stavu. Jinak následné balení zboží je v naší firemní krabici popřípadě u malých produktů je produkt expedován ve speciální bublinkové obálce, aby nedošlo k poškození produktu.

Děkuji za pochopení a za team Megaskate přeji příjemný den.

• Zboží objednané za cenu 1490,- dorazilo se zapomenutou cenovkou 1300,- (přičemž doprava byla zdarma)...

• žádné adekvátní.

• Posielaju ine produkty ako som si objednal .. to je fakt paradna vyhoda
    • prisiel mi iny tovar a absolutne nereaguju na emaily

Vážený pane,

velice nás mrzí vaše vyjádření na heurece a dovolíme si k tomu přiložit vysvětlení. Na úvod bych rád zmínil, že na dotazy všem zákazníkům odepisujeme v co nejkratší možné době, ale informaci o špatném produktu jste nám zaslal v pátek odpoledne a my jsme začali prověřovat, jestli a popřípadě kde došlo k vámi uvedené záměně. Bohužel se nám nepodařilo zjistit potřebné informace v pátek, tak vzhledem k tomu, že přes víkend nemáme provozní dobu na infolince eshopu, odpověděli jsme hned v pondělí dopoledne. Když jste tuto negativní reakci naspal, tak už jste měl na mailu od nás vyjádření i s návrhem na další postup. Za komplikace se ještě jednou omlouváme a příště se budeme snažit veškeré dotazy a podměty k reklamacím řešit rychleji.
    Doufáme, že se vše tímto vysvětlilo a vy budete nadále naším spokojeným zákazníkem.

Za Megaskate team,

Jaromír Bůbal

To bylo poprvé co jsem v tomto obchodě nakupoval a asi také naposledy. Určitě je to dobrý obchod ale mě sklamal. Když mi dorazilo zboží byl jsem rád. Otevřel jsem to a byl tam jiný druh zboží. Shrnutí: Vážně nevím co si mám myslet ale zkusím možná ještě jednu objednávku(Nákup).

Vážený pane,

velice se omlouváme za chybu, která vznikla v našem expedičním skladu. Přecházeli jsme na nový expediční systém a při zaškolování pracovníka došlo k chybě. V současné době je již systém plně funkční a k podobné chybě by již nemělo nikdy dojít.

Ještě jedou se Vám omlouváme za Megaskate.cz,

Jaromír Bůbal

Objednané tričko bylo prodávané jako XL, na visačce s cenou byla uvedena velikost XL. Na tričku je napsaná velikost L. Triko mělo nepatrnou dírku. Nutno dodat, že bylo po 70% slevě.
    Jinak spokojenost.

Reakce obchodu MEGAskate.cz

velice se omlouváme za chybu ve velikosti trika a malé dírky. Je pravdou, že zboží se slevou 70% je většinou zboží, které bylo vystavené na našich prodejnách a malá dírka mohla vzniknout od bezpečnostního pípáků. Přesto veškeré zboží při expedici podléhá kontrole a k takové chybě by nemělo dojít. Ještě jednou se omlouváme a z této chyby vyvodíme důsledku u osoby za to odpovědné a pevně věříme, že se tato chyba příště nebude opakovat.

Ještě jednou s omluvou za Megaskate.cz,

Jaromír Bůbal

• sami nemají přehled o zboží,neví co prodávají a mají vystavené něco úplně jiného. A ne jenom u jednoho zboží!

Velmi špatný,už si odtud nic neobjednám.Zbytečně sem vyhodila peníze za poštovné na reklamaci a i přesto mi nemohou věc vyměnit,protože opět věc kterou sem chtěla nemají takovou jako mají vystavenou na obrázku a je úplně jiná.Takže opravdu nespolehlivé!

Vážená paní zákaznice,

velice nás mrzí Vaše negativní hodnocení. Na začátek bych se Vám chtěl prostřednictvím naší firmy omluvit. Ano stalo se, že ponožky, které jste objednala od firmy Horsefeathers, měly jinou barvu vyšitého loga. Bohužel tato chyba vznikla na straně dodavatele, protože použil stejný EAN kód pro stejný model ponožek v dvou sezónách po sobě a změnil u nich barvu vyšití loga nebo barvu spodní nášlapné části aniž by nás na toto upozornil. Chápu, že Vás toto rozhněvalo a je to chyba na naší straně a ujišťujeme Vás, že problém je jen v tomto malém množství ponožek, které jste bohužel objednala 2 krát za sebou. Chybu se okamžitě budeme snažit opravit a jinak věřím, že v 25 000 položkách našeho zboží skladem další chyba nebude. Ještě jednou se Vám tímto omlouvám a jako omluvu Vám k Vaší další objednávce dáme již správné :-) ponožky zdarma.

S přáním krásných svátků,

Jaromír Bůbal

Objednal som som si koselu a prisla mi z dierou v rukavu ,pravdepodobne to nikto nekontroluje ake zbozi posielaju zakaznikovy.

Reakce obchodu MEGAskate.cz

velice se omlouváme, že na košili byla malá dirka v rukávu. Zboží samozřejmě před expedicí důkladně kontrolujeme, ale bohužel nyní při velkém objemu expedovaného zboží nastala chyba, kterou uznáváme a je nám to velmi líto. Reklamaci jsme samozřejmě uznali a navíc jsme Vám nabídli 10% slevu na další nákup. Zároveň se budeme snažit zlepšit kontrolu zboží před expedicí. Zároveň nás mrzí, že jste nám dal negativní hodnocení za kvalitu komunikace, přestože jste napsal hodnocení dříve, než jste nás informoval o vzniklé závadě.

S omluvou za Megaskate,

František Štolba