Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi

NEDOPORUČUJI! Objednané zboží nedorazilo, placeno kartou předem. Zaplacená částka i přes urgence dosud nebyla vrácena (po 1,5 měsíci od objednání). Na e-maily ohledně žádosti o vrácení peněz nikdo nereaguje. Na telefonní číslo uvedené na stránkách e-shopu se nedá dovolat. Zboží se tváří, že je skladem, po objednání ho v případě nedostupnosti smažou a nikdo dále nekomunikuje.

Velice vstricni, dekuji!

• Rychlé vyřízení

Zboží stále nedošlo

• Vystavili dobropis, ale nevrací peníze
    • V průměru odpovídali tak po 2 týdnech, na poslední zprávu mi už 3 týdny neodpověděli

V obchodě jsem našla, co jinde ne. Rychlé dodání.

• nezklamané očekávání
  • 10 %

• nic
    • Obchod nekomunikuje - ani po telefonu, ani po emailu
    • po vrácení zboží nemám ani vyjádření, ani peníze zpět.
    • Rozhodně NEDOPORUČUJI

Vrátila jsem zboží podle jejich instrukcí na webu- zboží bylo podle trasovacího čísla přebrato, ale eshop nekomunikuje. Má tedy zboží, ale jí nemám peníze na zpět ani žádné vyjádření. Tedy budu hlásit na ČOI. Určitě nedoporučuji!!

• Dobra komunikace

V tomto obchodě jsem nakupoval poprvé a určitě ne naposledy. Za mne pohoda dobrá cena, nevýhoda obchodu žádná.

Super zboží

• Obchod nekomunikuje, nezvedá telefon, neřeší, peníze jsem poslala v den objednání zboží, ale uvedla jsem neúplné variabilní číslo a obchod objednávku zrušil.

Objednala jsem si boty, provedla platbu převodem, ale špatně jsem zkopírovala číslo variabilního symbolu. Peníze z mého účtu odešly, ale obchod je pod jiným v.s. nespároval. Na upozornění z obchodu, že nemají platbu jsem jim odpověděla a poslala výpis z účtu, kde je vidět částka, datum, jejich číslo účtu a ono neúplné číslo v. s. Žádná reakce. Volala jsem na uvedené číslo několikrát. Nikdo telefon nezvedl. Na mé další maily žádná reakce nepřišla. Obchod objednávku zrušil, peníze nevrátil a boty neposlal. Takže Mají moje peníze a nekomunikují.

• E-shop není schopný doručit objednávku

4.12. jsem objednala zboží, které bylo označeno, že je skladem a bude doručeno do 4 dní. 11.12. jsem posílala dotaz, kdy mi bude zboží doručeno. Odpověděli mi, že následující týden. 18.12. jsem se znovu ptala, kdy mi bude zboží doručeno a reakcí na to bylo zrušení objednávky (3 pracovní dny před Vánoci).

• 10 %

• podvodníci

Zboží po 2 týdnech stále nikde, vymlouvají se, že zboží je na objednávku, přitom na webu je zboží jako skladem. Vyhnout se obloukem!

vše v pořádku,rychlé dodání zboží

12. 10. 2025 jsem objednávala župan, který dosud nedorazil a obchod nekomunikuje. Bohužel jsem ho rovnou platila.

• rychlost

zatím nic nepřišlo

první nákup, spokojenost, rychlé vyřízení, dobrá komunikace

• Jsem velice zklamaná. Objednala jsem si dvoje pantofle, ale přišly jenom jedny a cena byla za dvoje započítaná a ne za jedny. Nevím co se stalo. Poslala jsem reklamaci a myslím si, že mám nárok také i na ty druhy, když jsou zaplacené.
    • Jsou to krásné nazouváky.

Jsem spokojena, ale mrzí mě to, že nepřišly i ty druhé, když byly započítány v ceně.