Prý 2 až 7 dni,je to 12 den a zboží pořád nikde,dnes gumy na 100% potřebuji ale asi se můžu leda vyfotit s objednávkou,hnus, pořád musím všechny obvolavat a doprošovat se o info, bohužel nikdo nic neví prý snad zítra

• pneuservis v místě odběru pneu

Dlouhá čekací doba na zboží, ačkoliv bylo zobrazeno "skladem" + dlouhá čekací doba na pneuservis, kdy start čekací doby mohl i přes můj telefonát začít až po naskladnění pneu na které se rovněž čekalo.

Dobry den,
    bohuzel v listopadu jsou opravdu na prezuti dlouhe cekaci doby. S tim je treba v listopadu pocitat. Priste doporucujeme prezout s predstihem, kdy jsou cekaci doby privetivejsi. Megamax24

po prvním objednání již žádné další reakce ani upřesnění možnosti dodání zboží

Reakce obchodu megamax24.cz

Vazeny zakazniku, reakci je z eshopu nekolik. Pokud si ale zakaznik zada chybny email, pak bohuzel neodpovidame za to, ze Vam zadne informace o stavu vyrizovani objenavek nechodi. Megamax24

Přišlo úplně jiné zboží, dezén, než bylo deklarováno na kartě produktu. Při reklamovaní mi bylo sděleno, že jim výrobce dal špatné fotky a někde v podmínkách je prý uvedeno, že zboží nemusí souhlasit s uvedenými fotkami. Ať si to každý přebere sám....

Reakce obchodu megamax24.cz

Vazeny zakazniku, fotky jsou pouze ilustracni. Byly Vam dodany pneu, ktere jste si objednal. Kazdy, kdo neni spokojen, muze do 14 dnu od smlouvy odstoupit a nepouzite pneu vratit zpet. Megamax24

26/21 neni do 3 let staří

• Zboží označené na skladě najednou nebylo

• rychlé vyřízení

Objednával jsem 1 ks pneu a dorazila mi pneu, která již byla nazutá, takže ne uplně nová.

• Nic nemají skladem

Špatná skladová dostupnost

Obchod si učtuje za dopravu pneu 1ks/ 90kč, objednal jsem si 2 ks pneu na moto,které došly zabaleny jako 1 balík, tak za co jsem platil dvakrát poštovné?! Trošku nefér jednání, tady už nikdy více.

Dobry den,
    prepravni spolecnost nam postovne uctuje podle vahy, tudiz cim vice kusu, tim je cena vyssi, proto uctujeme vzdy za kus zbozi. Vse uvadime v ceniku, cenu jste i sam pred nakupem odsouhlasil. Megamax24

• zboží zatím nedorazilo, i pokud teprve dorazí, nedodrží předem danou lhůtu

• Ačkoli prodejce nabízené zboží prodává ve stavu SKLADEM, není toto pravda. Čekám již druhý týden......

• Olejové filtry přišly v pořádku. Ale objednával jsem i 4 x olej Motul 1L a přišly mi 7 let stará balení. Na můj dotaz se obchod ohradil, že při správném skladování vydrží až 8 let. Ale na toto mě měli před koupí upozornit. Toto není férové jednání. Já už zde nenakoupím.

Reakce obchodu megamax24.cz

Vazeny zakazniku, neprodavame prosle zbozi, navic zivotnost oleju je vesmes nekonecna, dokud je nenalejete do vozidla. Tedy nemyslim si, ze jsme neco porusili. Pokud nejste spokojen, mate pravo od smlouvy odstoupit a do 14 dnu zbozi vratit.

• pneu staré 3 roky

• Nabízí fiktivní zboží které nemá skladem a není schopen zajistit.

Objednávka byla zrušena s tím, že zboží nelze dodat.

Dovezli jenom pulku ale i to nebylo co js
    em pozadal

Dobry den,
    my urcite pulku nevozime. Toto uz zalezi na kuryrni spolecnosti a toto bohuzel nejsme schopni nijak ovlivnit :-( nicmene ze zkusenosti pokud se toto stane, dalsi pulka prijde nasledujici den. Od nas vzdy odchazi vse kompletni.

Katastrofální služby s dodáním zboží ❗

Reakce obchodu megamax24.cz

Dodani je nutne resit s kuryrni spolecnosti. Bohuzel si nelze urcovat cas doruceni. Kuryr posila vzdy sms v jaky cas k Vam jede a je nutne se prizpusobit. Dekujeme za pochopeni. Megamax24

• cena zboží
    • všechno dlouho trvá

od první chvíle ke zboží info, " právě je na cestě k nám" a po týdnu je pořád na cestě, 3x urgence potom teprve odpověď obchodu
    kupoval jsem pneu, takže tady už nikdy, eshopů s pneumatikama je halda tak nechápu jejich chování,

Dobry den,

mate pravdu, obchodu s pneu je "halda", ale v sezone mame jedno spolecne ... kuryrni spolecnosti jsou jen jedny a tam to bohuzel nyni vazne. Tedy v sezone je nutne pocitat se zpozdenim. Nicmene vidime, ze Vase objednavka Vam jiz byla odeslana. Verime tedy, ze bude spokojen. S pozdravem team Megamax24

Zboží ještě nemám

• Cekam sedmy den a stale zbozi neprislo

Dobry den,

objednal jste si znacku CST/Maxxis, u te je dodaci doba 3-7 prac. dnu od objednani. Chodi 1x tydne vzdy primo od vyrobce. Tedy pneu jsou jeste na ceste, pote ihned budou odeslany smerem k Vam. Megamax24