- Nedalo se dovolat po telefone.
Přišlo co mělo. A relativně rychle.
- rychlé jednání a dodání zboží
Obchod dobrý ale zboží bylo poškozeno (odrazová plocha světla vyštípaná )
- Rychle doruceni
- široká nabídka, dobrá cena, rychlé vyřízení objednávky
Ok
Zboží mi bylo doručeno rychle, instalace produktu nebyl žádný problém, sedí perfektně
- Rychlost a cena
Rychle dodání
- Dobrý
Rychlé dodání
Vše proběhlo bez problémů.
- Slušnost a aktivní myšlení i konsultace se zákazníkem
- To není vina obchodu,ale problém dopravce zboží
Zatím 1 objednávka.
- okamžité dodání zboží
- Info o stavu objednavky
s obchodem jsem by velmi spokojen - rychlě a spolehlivě vyřízeno
- Na wbu inzeruji neco, ale neco jineho poslou. V mem pripade sklo zpetneho zrcatka. Stejne, naprosto identicke z Alegra za 157 dodaji za 202. To z Alegra jsem vyhodil protoze ma jiny tvar a rozmer natolik, ze se nevejde do kaplicky. Megagaraz ma na wbu fotku jineho zrcatka. Proto jsem jej objednal, ale dostal to stejne, co nelze pouzit.
- Telefon pevny na webu uvedeny je trvale prepnuty na zaznamnik a mobilni je mimo sit, ale spise zamerne vypnuty. Nelze s nimi mluvit. Bude zajimava reakce po odstoupeni od smlouvy.
Spatny priklad e-shopu po strance dodaneho zbozi, kdyz zajaznika uvadeji v omyl a naprosta nekomunikace se zakaznikem. Ocividne cilena.
- Velký výběr sortimentu
- Přehledné členění kategorií
- Hledání dílů ke konkrétnímu vozu
Jako člověk, který jen tu a tam shání náhradní díl pro svůj vůz, oceňuji, že se nechá zboží filtrovat podle konkrétní modelové řady vozu.