Zboží bylo poškozeno.
Poslal jsem zpět.
Žádná reakce.
Nikam se nedovoláš. Nezvedaj telefony.
A právě jsem se dočetl z recenzí, že se pravděpodobně jedná o podvodnou firmu. -
Obchod dobrý ale zboží bylo poškozeno (odrazová plocha světla vyštípaná )
- Na wbu inzeruji neco, ale neco jineho poslou. V mem pripade sklo zpetneho zrcatka. Stejne, naprosto identicke z Alegra za 157 dodaji za 202. To z Alegra jsem vyhodil protoze ma jiny tvar a rozmer natolik, ze se nevejde do kaplicky. Megagaraz ma na wbu fotku jineho zrcatka. Proto jsem jej objednal, ale dostal to stejne, co nelze pouzit.
- Telefon pevny na webu uvedeny je trvale prepnuty na zaznamnik a mobilni je mimo sit, ale spise zamerne vypnuty. Nelze s nimi mluvit. Bude zajimava reakce po odstoupeni od smlouvy.
Spatny priklad e-shopu po strance dodaneho zbozi, kdyz zajaznika uvadeji v omyl a naprosta nekomunikace se zakaznikem. Ocividne cilena.
Obchod v popisu nabízí zboží, které ve skutečnosti popisu neodpovídá.
- Druky k připevnění na kapotu jsou krátké, musel jsem koupit jiné
- Zboží, plastový podběh přišlo zdeformované a tudíž nepoužitelné...
- Objednával jsem správně podle modele, roku výroby auta a VIN. Objednaný ,,Vnitřní zámek kufru" na pohled vypadal stejný jako originální. Ale pří montáži na určené místo není možné ho přišroubovat. Nepasují všechna rozteče matek zámku. Musilo se upravovat. Zbytečná trata času a vyhozené peníze!!!!! Dále objednané ,,Montážní sponky'' je kratší za původní a slabšího plechu!!!!!
- Rychlost doručení,ceny
- Nekvalitní zboží
Objednán podběh co přišel v mega krabici, říkal jsem si ok,nebude alespoň poškozený,ale opak byl pravdou ,krabice velká a v ní složený, zdeformovaný podběh.Nekvalitní plast , takže to můžu vzít a vyhodit!!
- Zboží přišlo do 3 dnů jak bylo uvedeno.
- Zboží bylo poškozené, i přesto ze bylo dobře zabalené. Byla ulomena vnitřní pacička co drží vnější kryt. Zboží muselo být poškozeno již před odeslanim. Jelikož nemám čas posílat zpět, a být další týden bez auta budu to muset přežít a dívat se nato.
Bylo doručeno jiné zboží.
Objednal jsem boční zrcátko na Volvo S40 , dostal jsem na nějakou jinou značku.
Zpětné zrcátko které vůbec nejde nasadit a nepasuje opravdu šmejd .Škoda peněz!!!!
Objednávku jsem zadávala před týdnem(úterý) a zboží zatím nedorazilo, ale předpokládám, že dnes už snad dorazí. Na e-shopu byl uveden datum dodání do dvou dnů, a že je zboží skladem. Objednávka mi nešla zaplatit kartou, tak jsem ji platila převodem z účtu. Hned druhý den(středa) měli peníze na účtě a mohli tedy zboží odeslat, kdyby ho ovšem měli na skladě. Oni ho prej ale měli u externího dodavatele, takže zboží odeslali až v pátek, kdy už jsem ho tady potřebovala mít. Nejvíc mně rozčílilo, že jsem se nemohla dovolat ani na jedno z jejich telefonních čísel. Na pevné lince je permanentně záznamník, na druhém čísle hraje hudba. Největší gól byl, když mi záznamník oznámil, že volám mimo pracovní dobu, která je od 9:00 do 16:00 a ono bylo 9:05. Tak zřejmě je Morava v jiném časovém pásmu :)
Objednal jsem si něco a přišla mi úplně jiná věc takže peníze vyhozený z okna.
- cena neoriginálních dílů
- Z dílů nelze poznat zda jsou z PRC nebo z Thajvanu, je uveden jen polský dodavatel.
- Zámek dveří kufru Ocavia II 2004 - závitové otvory mimo toleranci, obtížná montáž.
Příznivé ceny, s rizikem obtížné montáže na originální díly.
- Přišlo mi uplne neco jineho nez jswm chtel
Komunikace OK……. jen za 500 kč mi dorazil stěrač s ramínkem, které v sobě drží silou vůle. Nechám na autě do okamžiku, kdy koupím lepší kvalitu. Po odklopení ramínka stěrač vypadává. Měl jsem zvolit zboží za 200 kč a kvalita by byla myslim stejná. Beru to jako ponaučení pro příště……..
Žádná reakce, všem je u zadku, zda zboží přijde, či ne... už 5. den zpátky bylo slíbeno doručení, doteď nemám nic...
Přišli mi úplně jiný zaslepky
Chci se raději zdržet komentáře!