- Přírodní produkty, které jsou rovněž funkční.
Spokojená.
Zatim mi zboži nebylo doručeno
Mrzí mě jen to, že spoustu nabízených výrobků není skladem.
- vše ok
vyhoda
Můj první nákup a jsem maximálně spokojená.
Služby tohoto obchodu používám více jak 5 let a jsem spokojena
Vše v pořádku,rychle bez problémů
- rychlé vyřízení objednávky
- žádná mě nenapadá
- Používám druhy rok a je to bezvadna věc.Mám solární alergii na první slunce a velice mi to pomohlo neměla jsem žádnou .krásné voní .super.
- není žádná
- Kvalitní produkty
xxx
- Vše v pořádku
- Dle sdělení obchodu byla moje objednávka odeslána 5.6.2023, dosud nedorazila. Na sledování zásilek je možné dohledat, že zásilka byla doručena 12.12.2022, to znamená půl roku před objednáním. Obchod nekomunikuje. Eva Divíšková
Bylo to rychle
Dobrý deň videla som vašu reklamu a prečítala som si komentáre ale váhala som ale nakoniec som si povedľa že to možná zabere a dnes som skúsila krásne chladí snáď my pomôže z dlho ročnou lymfou ďakujem objednám zas
Žádné problémy, vše OK.
Rychlé vyřízení objednávky a doručení zboží
Dobrý den, byla jsem s prodejem velmi spokojená i s produktem, který jsem již dříve používala (koupila jsem ho též u vás).
Mám jen menší výhradu k obalu produktu. Obal na produktu 100 ml dříve
byl výhodný a praktický. Líbil se mi a vyhovoval mi lépe. -
- Nemôžem zhodnotiť niečo s čím nemám skúsenosti pretože tovar mi nebol do dnešného dňa zaslaný