Zaplaceno hned zboží po týdnu ještě nedorazilo.

Neskutečná doba doručení. Ještě mi přijde zmatený email ze nejde platit kartou,tak jsem zvědavá jak to zaplatim,pokud to někdy dorazí.
    Hodnocení přišlo driv než doručeno a ještě tam není žádný čas na vyzkoušení.

• Objednáno 31.1.,, zboží stále nedorazilo

7 dní od objednání zboží nedorazilo

nikdy objednávku nevyřídí

• Potvrzeno pouze přijetí úhrady před týdnem a tím to také skončilo...

• Dlouhá dodací lhůta moje první objednávka byla vyřízená během dvou dnů ve čtrvtek sjem objednál a v pondeli ráno v 8 jod.byla dodávka poštou doručena.

Nespohlivi objednávka vůbec nedorazila

Přes 16 dny jsem měla vytvořenou a odeslánou objednávku, do dnešního dne mi kromě potvrzení objednávky nepřišlo vůbec nic, ani zprava a už vůbec ne produkt.

Slibují dodání do Alza boxu a ve finále z provozních důvodů uloží na poště.
    Což při otvírací době pošty pro mě znamená vzít si 2 hod dovolené.... .

Naprosto tristní komunikace, zboží zaplaceno, ale žádná informace o zaslání na adresu. Již nikdy více.

• Zarim zbozi nedorazilo

• Dle sdělení obchodu byla moje objednávka odeslána 5.6.2023, dosud nedorazila. Na sledování zásilek je možné dohledat, že zásilka byla doručena 12.12.2022, to znamená půl roku před objednáním. Obchod nekomunikuje. Eva Divíšková

• Nemôžem zhodnotiť niečo s čím nemám skúsenosti pretože tovar mi nebol do dnešného dňa zaslaný

• Neplatte predem, na objednavku zadna reakce obchodu, ani odpoved na emailovy dotaz, obchod nekomunikuje, zaslal pouze dotaznik spokojenosti
    • Obchod nekomunikuje na objednavku, zbozi nedoruceno, neplatte predem

Neplatte predem, obchod nedoda zbozi ani nekomunikuje

zboží nikdy nedorazí, musí stále urgovat, není aktualání informace o dostupnosti

Bohužel, dodací lhůta katastrofa. zatím nic nepřišlo.

každá objednávka má stejný scénář, zboží objednám a není dodané, vždy jako výsměch dorazí dotazník spokojenosti

Objednala, a zaplatila sem, před 6 dny, a zatím mi nic nedorazilo.

Po 12 dnech od objednani zbozi stale nemam zasilku dorucenou. Teprve po 2 emailech a jednom telefonatu se neco hnulo...doufam tedy, ze zasilka dorazi.