- Pomalé dodání
Zatím mi zboží nedorazilo i přes online platbu přes ComGate. Když jsem tam volal, tak mi nějaký pán sdělil, že může klidně objednávku stornovat, že má moc objednávek a vyřizuje je postupně. Drudý den mi emailem sdělil, že objednávka je připravena, ale neví, kdy bude vyzvednuta přepravcem a že tam k němu jezdí tak 1x až 2x týdně dle počtu zásilek. Tak nevím, co je moc objednávek, když přepravce jezdí maximálně 2x týdně.
Reakce obchodu Medicínská technika CZ
objednávku jste vytvořil 7.3. odpoledne. Obratem jste obdržel potvrzení o přijetí platby. 8.3. jste obdržel e-mail o zpracovávání objednávky. 9.3. dopoledne jste volal, kde je Vaše zboží z objednávky a že nemáte žádné potvrzení o stavu. Veškerá potvrzení Vám byla odeslána na e-mail.
Telefonicky jsem Vám sdělil, že vyřizujeme objednávky, které byly přijaté dříve. Dále jsem Vám sdělil, že pokud na objednávku takto moc spěcháte, že ji můžeme stornovat a vrátit platbu, aby jste si mohl případně zboží objednat jinde. S tímto stavem jste moc spokojen nebyl.
Nakonec jsme Vaši objednávku upřednostnili na úkor jiných zákazníků a vyřídili ji během 9.3. a o tom jste byl také obeznámen. Na výběr jste měl ze šesti dopravců. Někteří k nám jezdí denně, jiní ne.
Tomáš Slavíček
za MedicinskaTechnika.CZ -
Žádná reakce od tohoto obchodu.
Reakce obchodu Medicínská technika CZ
velice nás mrzí hodnocení, které jste na nás podal. Při telefonických rozhovorech jste chtěl motodlahu zapůjčit, a ne zakoupit! Snažil jsem se Vás po telefonu navigovat na zápůjční formulář na webových stránkách, nicméně jste si motodlahu přímo objednal jako nové zboží. Po dalším telefonátu jsme se ujistili, že motodlahu určitě kupovat nebudete a chcete ji pouze zapůjčit. Objednávku jsme tedy stornovali, emailem jste byl o tom obeznámen a Váš požadavek přeposlali firmě, která se zapůjčením přístrojů přímo zabývá. Zápůjčky neřešíme přímo, prodáváme pouze nové zboží.
Při prověření u spolupracující firmy, která řeší zápůjčky, jsem byl utvrzen, že Vás kontaktovali, ale nedohodli jste se na dalším postupu. Dle mého jsme s Vámi komunikovali a reagovali na Váš požadavek vstřícně. Bohužel další dění bylo mimo naše možnosti.
Slavíček