• rychlost dodání
    • žádná

Zdravím,
    moc děkujeme za hezkou recenzi! Jsme rádi, že jsme tě nezklamali a věříme, že si u nás zase brzy něco vybereš.
    Kristýna z Meatfly

• Kvalitní zboží za dobrou cenu
    • Na dnešní dobu celkem dlouhá doba doručení od objednání. Zboží přijde většinou za 4 až 5 pracovních dní od objednání

Zdravím,
    děkujeme za pochvalu ohledně kvality zboží a ceny, moc si toho vážíme! Omlouváme se za delší dobu doručení – snažíme se objednávky vyřizovat co nejrychleji, ale občas může dojít k menšímu zdržení. Děkujeme za recenzi a budeme se těšit na tvůj další nákup!
    Měj hezký den,

Vše v pořádku

Zdravím, Renato,
    moc děkujeme za hezkou recenzi! Jsme rádi, že se ti naše produkty líbí a jsi s nimi spokojená. Budeme se těšit na další tvoji objednávku.

• Rozumné ceny, rychlost dodání

Zdravím, Petře,
    tvoje recenze nás potěšila! Děkujeme, že sis udělal čas a podělil se o svou zkušenost. Těšíme se na další nákup!

Vše naprosto perfektní

Zdravím, Ivčo,
    moc děkujeme za tvůj čas a milou recenzi! Jsme rádi, že jsi s nákupem spokojená a doufáme, že ti uděláme radost znovu.
    Kristýna z Meatfly

Za mne normální průměrný obchod ale s kvalitním doručením i kvalitou produktu.Nekdy výpadek doručovatele ,ale od Meatfly vždy v pořádku.

Zdravím, Radovane,
    děkujeme za tvou recenzi a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jsi s kvalitou našich produktů i doručením spokojený. Doufáme, že se ti naše věci budou nosit s radostí a budeme se těšit na další nákup.
    Kristýna z Meatfly

Nakupovala jsem poprve a vse v poradku

Zdravím,
    tvoje pozitivní recenze nám udělala radost! Moc si toho vážíme a jsme rádi, že bylo vše v pořádku. Děkujeme a budeme se těšit na další nákup.

• Kvalitní zboží
    • Široká nabídka
    • Dlouhá doba do doručení

Nakupuji pravidelně, na mikiny a bundy nedám dopustit, takže mi nevadí so na doručení počkat, ale doprava by mohla být rychlejší.

Zdravím,
    moc děkujeme za tvá milá slova a věrnost! Jsme rádi, že se ti naše produkty líbí. Zároveň se omlouváme, že doručení nebylo tak rychlé, jako obvykle. Po Meatfly Days, které probíhaly minulý víkend, jsme měli více objednávek, a proto je možné, že odeslání trvalo déle. Stále ale pracujeme na zlepšení našich služeb, abychom objednávky doručili co nejrychleji. Ještě jednou ti děkujeme za trpělivost a budeme se těšit na tvůj další nákup!

Úplně v pohodě

Zdravím, Váňo,
    děkujeme za skvělou recenzi! Jsme rádi, že jsme tě nezklamali a věříme, že si u náš zase brzy něco vybereš.
    Kristýna z Meatfly

Vse v naprostém pořádku, děkuji

Zdravím, Johano,
    moc děkujeme za skvělou recenzi! Jsme rádi, že se ti naše produkty líbí a jsi s nimi spokojená. Budeme se těšit na tvoji další objednávku.

• Velice Spokojený
    • Zásilka vždy n pod dohledem

Jsme opravdu spokojený MIKINA Vypadá ještě lépe než na webu a opravdu velice kvalitní

Zdravím, Radku,
    tvoje pozitivní recenze nám udělala obrovskou radost! Moc si toho vážíme a jsme rádi, že jsi s nákupem spokojený. Děkujeme a budeme se těšit na další nákup.
    Kristýna z Meatfly.

Moc děkuji za rychlé vyřízení objednávky. I přes nával objednávek byla objednávka odeslána “přednostně”

Zdravím,
    velké díky za tvůj čas a milou recenzi! Jsme moc rádi, že jsi s našimi produkty a službami spokojený a doufáme, že nové kousky budeš nosit s radostí.

spokojenost

Zdravím,
    moc děkujeme za recenzi! Jsme rádi, že jsi s nákupem spokojený a doufáme, že ti naše produkty budou dlouho sloužit!

• Super komunikace, rychlé dodání

Zdravím,
    děkujeme za skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste s našimi produkty spokojený. Těšíme se na další nákup a doufáme, že ti uděláme radost znovu.
    Kristýna z Meatfly

Vzorná komunikace a rychlost dodání

Zdravím,
    moc děkujeme za krásnou zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jsme splnili tvé očekávání a těšíme se na další nákup.
    Kristýna z Meatfly

Nakupujeme zde cíleně při slevách, akcích.

Zdravím,
    děkujeme za tvoji recenzi! Jsme rádi, že využíváš naše slevy a akce. Budeme se snažit, aby byl nákup vždy co nejpříjemnější a ještě výhodnější. Těšíme se na další objednávku!
    Měj hezký den!
    Kristýna z Meatfly

Zboží jsem vrátila ,bylo malé. Hned jsem si objednala větší, ale kromě toho , že přijali objednávku, žádná odezva. Při objednání bylo napsáno, že doručení zboží bude 23.9.2024. Tak jsem zvědavá jestli to stihnete.

Zdravím, Jani,
    moc děkujeme za tvou recenzi a omlouváme se za zpoždění v komunikaci. Podle našeho systému bylo zboží doručeno 17.9. Emaily zákazníkům posíláme jak při přijetí objednávky, tak když je objednávka připravena k odeslání. Věříme, že teď už je vše v pořádku, ale pokud budeš potřebovat cokoliv dalšího, neváhej se na nás obrátit.
    Děkujeme za tvoji trpělivost a měj se hezky!

• Všechno super.

Zdravím, Soňo,
    tvoje recenze nás potěšila! Děkujeme, že jsi si udělala čas a podělila se o svou zkušenost. Těšíme se na další nákup!

• Kvalitní a krásné zboží
    • Velký výběr

Zdravím,
    díky za hezkou recenzi! Jsme rádi, že jsi s produkty spokojený. Tešíme se na tvůj další nákup a doufáme, že ti uděláme radost znovu!
    Měj hezký den!
    Kristýna z Meatfly

Skolni batohy kupujeme opakovane, jsou skvele. Driv byl problem s trhajici se sitovanou kapsou na piti, ted je dole zpevnena, tak to snad bude dobre.

Zdravím,
    moc děkujeme za tvou věrnost a skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste s našimi školními batohy spokojení. Věříme, že teď už bude vše v pořádku a batoh bude sloužit ještě lépe.