Vyborna zkusenost. Potrebovala jsem blizsi informace o zbozi a dostala jsem srozumitelnou odpoved :)
    Zbozi je hezke, peclive zpracovane a jiste i kvalitni.

Zdravím, Katko,
    moc děkujeme za milou recenzi! Jsme rádi, že jsi měla výbornou zkušenost a že jsi dostala všechny potřebné informace o zboží. Děkujeme za tvoji důvěru a budeme se těšit na další návštěvu!

• Dobrý rychle dodání supr
    • Zatím nevim je pro vnuka

Zdravím,
    moc děkujeme za krásnou zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jsme splnili tvé očekávání a těšíme se na další nákup.

• Doporučuji

Zdravím,
    velké díky za tvůj čas a recenzi! Jsme moc rádi, že jsi s našimi produkty a službami spokojený a doufáme, že nové kousky budeš nosit s radostí.

• Velmi rychlé doručení

Díky moc, skvělý a již na první pohled velmi kvalitně zpracovaný batoh. Syn je nadšený. :)

Zdravím,
    tvoje pozitivní recenze nám udělala obrovskou radost! Moc si toho vážíme a jsme rádi, že je syn s novým batohem spokojený. Děkujeme a budeme se těšit na další nákup!

Rychlé dodání.Doporučuji obchod

Zdravím, Petře,
    Měj se hezky!

• rychlá dodávka
    • žádná

Zdravím,
    moc děkujeme za pozitivní recenzi! Jsme rádi, že se ti naše produkty líbí a budeme se těšit na tvoji další objednávku.
    Měj krásný den!

rychlost a spokojenost

Zdravím,
    děkujeme za tvoje hodnocení a milá slova! Jsme rádi, že naše produkty splnily tvoje očekávání. Budeme se těšit na další nákup.
    Kristýna z Meatfly

Vše v pořádku, rychlé dodání. Batoh kupujeme poprvé, do školy, vypadá dost dobře, hlavně má i vázání přes hrudník a boky. Pokud vydrží alespoň dvě tři sezóny, objednám znovu. Plavky super!

Zdravím, Niko,
    moc díky za skvělou recenzi! Jsme rádi, že batoh splnil očekávání – hrudní a bederní popruhy jsou fakt praktický. Věříme, že batoh vydrží a kdyby cokoliv, neváhej se na nás obrátit. A plavky? Jsme rádi, že se líbí!

• funguje bez problémů

Zdravím,
    děkujeme za hezkou recenzi! Jsme rádi, že jsi s produkty spokojený. Tešíme se na tvůj další nákup a doufáme, že ti uděláme radost znovu!
    Měj hezký den!

dobrá cena, hezké barvy

Zdravím, Jani,
    díky moc za recenzi! Jsme rádi, že jsi spokojená s cenou i výběrem barev. Doufáme, že ti naše kousky budou dlouho dělat radost!

• Rychlé super

Zdravím,
    děkujeme za krásnou recenzi! Jsme rádi, že jsme tě nezklamali a věříme, že si u náš zase brzy něco vybereš.
    Kristýna z Meatfly

Vše v pořádku, rychlost také. Obchod doporučuji

Zdravím,
    tvoje pozitivní recenze nám udělala obrovskou radost! Těšíme se na další nákup a doufáme, že ti uděláme radost znovu.
    Měj se krásně!
    Kristýna z Meatfly

Spokojenost s rychlostí vyřízení objednávky a dodání zboží.

Měj se hezky!

Od posledne ste se zlepsili. Minule to trvalo tyden, ted 2 dny. Palec nahoru

Zdravím,
    díky moc za pochvalu! Jsme rádi, že tentokrát šlo všechno rychleji. Uděláme všechno pro to, aby to tak bylo i příště. Palec nahoru zpátky!

Vše v pořádku.

Rychlí, spolehlivý a kvalitní. Mě děti jsou nadšené.

Vše bez problémů :)

Bohužel nákup nedoporučuji. Nakoupil jsem zde více položek s tím, ze nějakou určitě vrátím skrze velikost. Na stránkách mají napsáno, že pokud člověk objedná na prodejnu a zaplatí v hotovosti, nemusí se vyplňovat dotazník, přičemž arogantní pani na prodejně mi tvrdila opak a že informace jsou nepravdivé, tudíž cesta sem byla zbytečná. Další den mi na infolince pani řekla, že opravdu žádný formulář nepotřebuji.
    Další objednávka, kterou jsem udělal, byla nekompletní, tzn další cesta zbytečná a když jsem se ptal na nějakou kompenzaci, tak mi bylo slíbeno pár bodů, které mi měly být připsány na účet a ani to se nestalo… Bohužel, neproškolený a arogantní personál. Je to škoda, zboží mají hezké.

Zdravím, Petře,
    děkujeme za tvoji zpětnou vazbu, i když nás mrzí, že nebyla pozitivní. Je nám líto, že jsi měl takto nepříjemnou zkušenost s nákupem a chováním našeho personálu. Taková situace rozhodně není standardní úroveň našich služeb a omlouváme se za komplikace, které ti to způsobilo. Prošetříme, co se stalo, abychom v budoucnu podobným problémům zabránili a zajistili lepší komunikaci jak na prodejně, tak na infolince. Co se týče slíbených bodů, prosíme, napiš nám na náš zákaznický servis, abychom mohli problém vyřešit a body ti připsat. Ještě jednou se moc omlouváme a doufáme, že nám dáš šanci situaci napravit.
    Přeji hezký den,
    Kristýna z Meatfly

• rychlost zpracování a doručení objednávky

• Rychla odezva