• Trika vypadají celkem kvalitně
    • Dlouhá doba dodání. Zboží odesláno až po cca 5 dnech.

Zdravím,
    díky moc za recenzi! Jsme rádi, že se ti trička líbí. Co se týče dodání – běžně odesíláme zboží do 3-5 pracovních dnů, takže nás mrzí, jestli ti to čekání přišlo trochu dlouhé. Vždycky se snažíme o co nejrychlejší expedici a tvá zpětná vazba nám pomůže se dál zlepšovat. Díky za ni, určitě na tom zapracujeme.
    Kristýna z Meatfly

• komunikace s obchodem vynikajici
    • nevim o ni

Zdravím,
    děkujeme za skvělou zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že vše proběhlo v pořádku a budeme se těšit na další tvoji objednávku.

Vše ok

Zdravím,
    moc děkujeme za skvělou recenzi! Jsme rádi, že se ti naše produkty líbí a jsi s nimi spokojený. Budeme se těšit na tvoji další objednávku.
    Kristýna z Meatfly

• nelze zboží vrátit, pouze vyměnit za jiné.

Zdravím,
    děkujeme za tvou zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jsi nebyl spokojen s nákupem a že nás nedoporučuješ. Chápeme, že situace s vrácením zboží může být někdy komplikovaná, proto bychom rádi objasnili systém vrácení a výměny zboží. Zboží zakoupené v naší kamenné prodejně bohužel nelze vrátit. Důvodem je, že zákazník má při nákupu na prodejně dostatečnou možnost si zboží prohlédnout a rozhodnout se o koupi přímo na místě. Nicméně, rozumíme, že někdy může dojít k tomu, že si zákazník koupi rozmyslí, a proto nabízíme možnost výměny za jiné zboží z aktuální nabídky prodejny. Tuto výměnu lze provést do 14 dnů od nákupu, a to bez nutnosti uvádět důvod. Pokud by bylo zboží vyzvednuto formou osobního odběru, lze ho vrátit na prodejně. Všechny tyto informace jsou dostupné na našem e-shopu a náš personál je vždy připraven poradit a pomoci vybrat.
    Děkujeme za pochopení a věříme, že tvá budoucí zkušenost s námi bude lepší.
    Kristýna z Meatfly

• Rychlost doručení, výborná komunikace ohledně reklamace a objednávek.Děkuji celému týmu.

Zdravím, Aleno,
    děkujeme za milou recenzi. Jsme rádi, že jsi byla spokojená s naší komunikací ohledně objednávky i reklamace. Moc si toho vážíme a doufáme, že ti uděláme radost znovu. Ještě jednou děkujeme a budeme se těšit na další objednávku.
    Kristýna z Meatfly

Zboží objednáno 12.11.2024, zatím nebylo ani odesláno. Obchod nijak nekomunikuje.

Zdravím, Vítězslave,
    moc se omlouváme za tohle nepříjemné zpoždění. Bohužel jsme měli zboží pouze na prodejně, nikoli na centrálním skladu, což způsobilo komplikace, jelikož produkt nedorazil v takovém stavu, v jakém bychom jej chtěli poslat. Co se týče nedostatku komunikace - běžně posíláme emaily o zpoždění, ale tentokrát se z nějakého důvodu neposlal, což nás mrzí. Není to naším standardem a rozhodně si na to dáme větší pozor, aby se něco takového neopakovalo. Tvou objednávku hned zítra odešleme a uděláme vše proto, aby se podobná situace už neopakovala. Ještě jednou se omlouváme za způsobené potíže.Děkujeme za pochopení a trpělivost.

• Byla to rychlovka

Zdravím,
    děkujeme za milou recenzi. Jsme rádi, že jsme splnili tvé očekávání a těšíme se na další nákup.

• rychlé dodání

Zdravím,
    děkujeme za hezkou recenzi. Jsme rádi, že bylo vše v pořádku. Těšíme se na další nákup a doufáme, že ti uděláme radost znovu.

• Vse v poradku doruceno

Zdravím,
    děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jsme splnili tvé očekávání a těšíme se na další nákup.
    Kristýna z Meatfly

• Velký a přehledný výběr zboží

Zdravím, Jani,
    tvoje pozitivní recenze nám udělala radost. Moc si toho vážíme a jsme rádi, že jsi s nákupem spokojený. Děkujeme a budeme se těšit na další nákup.

• Rychle odeslání
    • Zboží parádní

Zdravím,
    moc děkujeme za skvělou recenzi. Jsme rádi, že se ti naše produkty líbí a jsi s nimi spokojený. Budeme se těšit na tvoji další objednávku.

• rychlost dodání

Zdravím,
    děkujeme za hezkou recenzi. Jsme rádi, že jsme tě nezklamali a věříme, že si u nás zase brzy něco vybereš.

• Super výběr
    • Rychlé dodání
    • Top kvalita materiálu

Zdravím, Markét,
    děkujeme za hezkou recenzi. Jsme rádi, že jsi s nákupem spokojená a doufáme, že nové kousky budeš nosit s radostí.
    Kristýna z Meatfly

Doručeno o den dříve, než byl odhadovaný datum na webu při vytváření objednávky. V tomto případě to velice potěšilo, protože jsem obě zimní bundy, které jsem donosil minulý rok, vyhodil a samozřejmě během roku zapomněl, že na tuto zimu žádnou bundu nemám.

Zdravím,
    moc díky za skvělou recenzi. Jsme rádi, že jsme tě takhle příjemně překvapili a že bundy dorazily přesně včas, když jsi je potřeboval. Tak ať ti bundy slouží co nejlíp a udrží tě v teple.

• rychlost spolehlivost

Zdravím,
    moc děkujeme za hezkou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jsme splnili tvé očekávání a těšíme se na další nákup.
    Kristýna z Meatfly

• Rychle dodani, vyber, cena.

Zdravím,
    tvoje pozitivní recenze nám udělala radost. Moc si toho vážíme a jsme rádi, že bylo vše v pořádku. Děkujeme a budeme se těšit na další nákup.

• Kvalitní produkty
    • Velký výběr

Zdravím,
    děkujeme za tvoje hodnocení a milá slova! Jsme rádi, že naše produkty splnily tvoje očekávání. Budeme se těšit na další nákup.
    Kristýna z Meatfly

Vše v pořádku. Jako vždy nákup bez problémů. Není co vytknout

Zdravím, Renato,
    děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že jsi spokojená a vše proběhlo bez problémů. Tvoje opakovaná podpora náš těší a věříme, že si u nás zase brzy něco vybereš.

• Rychlé, spolehlivé doručení
    • Batoh vypadá i v reálu jako na obrázku

Zdravím, Alex,
    děkujeme za super recenzi. Jsme rádi, že batoh splnil tvoje očekávání. Užij si ho na maximum a budeme se těšit na další objednávku.
    Kristýna z Meatfly

• Rychlé dodání, kvalitní zboží.

Zdravím, Peti,
    díky moc za skvělou recenzi! Jsme rádi, že jsi spokojená s rychlým dodáním i kvalitou zboží. Budeme se těšit, až ti zase uděláme radost.