Rychlé dodání
Bunda přišla rychle, už odskoušena na svahu a je naprosto skvělá!
Kvalitní zboží, perfektní provedení, funkčnost i styl.
- rychlost, vstřícnost
Zdravím, Leni,
děkujeme za skvělou recenzi. Fakt nás těší, že jsi s námi byla spokojená. Uděláme vše pro to, aby to takhle klapalo i dál. Měj se krásně!
rychlost, spolehlivost
Zdravím,
děkujeme za milá slova. Těší nás, že jsi spokojený a že všechno proběhlo, tak jak mělo. Budeme se těšit na další tvoji objednávku.
Kristýna -
- Rychlost dodání, komunikace a informace zákazníkovi, kvalita zabalení
Zdravím,
díky za moc milou recenzi. Jsme rádi, že jsi spokojená s rychlostí, komunikací i balením. Doufáme, že se ti naše kousky budou líbit i dál!
Kristýna -
Krásná a kvalitní bunda. Perfektní komunikace s obchodem. Děkujeme.
Zdravím,
tohle nám udělalo den! Jsme moc rádi, že všechno klaplo na jedničku a bunda se ti líbí. Díky za zpětnou vazbu a těšíme se na další tvoji objednávku.
- rychlost dodání
Zdravím, Jani,
děkujeme za pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že jsme tě nezklamali a věříme, že si u nás zase brzy něco vybereš. Měj se hezky!
Kristýna -
- Super zaměstnanci. Pomohli mi vybrat velikost a byli moc příjemní.
Zdravím,
tvoje pozitivní recenze nám udělala radost! Moc si toho vážíme a jsme rádi, že jsi s nákupem spokojená. Děkujeme a budeme se těšit na další návštěvu.
- Rychlé odeslání zboží
- Bezproblémové vrácení
- Rychlost vyřízení vratky
Doporučuji. Zboží je pěkné a kvalitní. Rychle odeslané a vrácení nehodícího zboží byli bez problému, peníze jsem měla rychle vráceny.
Zdravím,
moc děkujeme za krásnou recenzi. Jsme rádi, že jsi spokojená s rychlostí odeslání i vrácení, že zboží splnilo tvoje očekávání. Díky, že nás doporučuješ a těšíme se na tvoji další objednávku.
Kristýna -
Velmi rychlé doručení, kvalitní zboží
Zdravím,
děkujeme za tvoje hodnocení a milá slova. Jsme rádi, že naše produkty splnily tvoje očekávání. Budeme se těšit na další tvoji objednávku.
- Přehlednost
Zdravím, Hani,
velké díky za tvůj čas a milou recenzi. Jsme rádi, že jsi s našimi produkty spokojená a doufáme, že se ti naše věci budou nosit s radostí.
Kristýna -
- Bídná kvalita za velké peníze no neber to
Zdravím, Tome,
děkujeme za tvoje hodnocení. I když je negativní. Mrzí nás, že jsme nesplnili tvoje očekávání. Kvalita našich produktů je pro nás prioritou, a tak bychom rádi zjistili, co konkrétně tě zklamalo. Ozvi se nám, prosím, do zpráv, a pokusíme se to napravit.
Kristýna -
- Super prehledna komunikace, rychle vyrizeni objednavky
Zdravím, Tino,
děkujeme za milá slova. Těší nás, že jsi s pokojená a že všechno proběhlo v pořádku. Díky a měj se krásně!
Kristýna -
- milý ochotný personál (Olomouc)
- možnost vyzkoušení zboží z e-shopu
Zdravím, Adél,
díky za moc milou recenzi. Fakt nás těší, že jsi byla spokojená a že oceňuješ přístup personálu. Uděláme vše pro to, aby to takhle klapalo i dál. Měj se hezky!
Kristýna -
Přehledné stránky, snadné objednání, rychlé dodání, ale hlavně vysoce kvalitní zboží.
Zdravím,
díky za hezkou recenzi. Jsme rádi, že jsi s nákupem spokojený. Těšíme se na tvůj další nákup a doufáme, že ti uděláme radost znovu.
Kristýna -
Se zbožím jsem max. Spokojeny . Super cena za velmi kvalitní parku bundu. Již má druha. Dekuji a doporučuji
Zdravím,
díky moc za skvělou recenzi. Jsme rádi, že se ti bunda líbí a jsi spokojený s její kvalitou - tak to má být. Měj se parádně a díky, že jsi s námi.
Kristýna -
V Meatfly obchode jsem nenakupovala poprve zimni ski veci, jsem spokojena s kvalitou i vzhledem nakoupeneho obleceni.
Zdravím,
tohle je úplně boží slyšet! Moc děkujeme za tvoji věrnost, fakt nás těší, že jsi s naší zimní výbavou spojená. Měj se krásně a díky, že jsi u nás nakoupila.
Kristýna -
- Vše v pořádku milý a ochotný prodávající
Zdravím, Baru,
díky za moc milou recenzi - tohle je skvělé slyšet. Jsme rádi, že jsi spokojená a budeme se těšit na další tvoji návštěvu.
Kristýna -
Zboží nedošlo v termínu. Stále čekám. Žadná jiná komunikace ze strany obchodu také nebyla.
Zdravím,
děkujeme za tvoji zpětnou vazbu a omlouváme se za zpoždění tvé objednávky. Bohužel zboží nebylo na centrálním skladu, což zapříčinilo opožděné odeslání. Tvá objednávka byla včera odeslána a jakmile bude doručena na zvolenou prodejnu, obdržíš od nás SMS. Omlouváme se také za nedostatečnou komunikaci z naší strany. Došlo k technickým problémům, které aktivně řešíme, aby se podobná situace v budoucnu neopakovala. Děkujeme za tvoji trpělivost a přejeme hezký den.
Kristýna