• Rychlost dodání - den po objednání byl balík doma
    • Sortiment
    • Ceny

• Rychlé vyřízení objednávky. Informace o stavu vyřizování

Bez připomínek

Velmi rychlé odeslání balíčku, jeden den objednán druhý den dodán. V balíčku přibalený dáreček Samolepky i křídová fixa jsou super. Moc děkuji a ráda doporučuji všem

100% spokojenost, rychlost dodání, profesionálně zabaleno.Děkujeme za 3 dárečky, které se samozřejmě hodí. U žádného obchodu jsme zatím tolik dárků nedostali.

E-shop byl přehledný, jednoduchý, široký sortiment pro office ... Objednávka odbavena rychle ... doporučuji ...

Moc spokojena, děkuji za mile překvapeni. Obchod mohu jen doporučit. Nakupuji i u vašich kamenných obchodech, ale tentokrat jsem neměla cestu, tak jsem zvolila on-line objednávku a super.

We always have a good experience with mcpen in Brno . They are doing great job. Very cooperative and friendly staff . We will keep buying the stuff from them .

přišel i malý dáreček

• mají zboží, které jinde nemají (mikrotuhy 0,2 mm)
    • mají kamenné obchody

Byli rychlí. Velice dobře zabaleno. Uvnitř byla i děkovná kartička se jménem toho, kdo zásilku zabalil + aršík samolepek.

• Objednávala jsem 22 per pro své žáky. Do poznámky jsem napsala, aby pera nebyla stejná, jaký design preferuji apod. Požadavek byl perfektně splněn, je jasné, že si dal někdo záležet a já to opravdu oceňuji!
    • Rychlost dodání (mnohem dříve než lhůta uvedená při objednání)
    • Nejprve jsem byla naštvaná, že na eshopu nelze použít zákaznickou kartičku, ale pak jsem zjistila, že eshop má výrazně nižší ceny než kamenné prodejny, takže jsem byla s cenou spokojená.

Doporučuji!

• Velký výběr.
    • Objednávka vyřízena obratem, jeden den objednáno, následující den doručeno!

• Poloha
    • Pŕehlednost

• Výborné

• Lepší zákaznický servis jsem dlouho nezažila
    • Neuvěřitelně rychlé doručení a splnění speciálního požadavku na motiv produktu

Vše perfektní

• zajímavé zboží

Moc děkuji.Jsem velmi spokojena

• možnost osobního odběru, tedy prohlédnout zboží před placením
    • výběr a ceny

Dobře fungující obchod se sítí prodejen s výdejí z eshopu.