• Rychlé dodání, příznivé ceny
    • Nedá se platit kartou

Nakupovala jsem poprvé, vůbec jsem tento obchod neznala, ale vše proběhlo OK.

Dobrý deň Věra,

ďakujeme za super recenziu. Veľmi si vážime, že ste si nás vybrali, aj keď ste o nás predtým nepočuli. Sme radi, že všetko prebehlo hladko, ocenili ste rýchlosť dodania aj naše príjemné ceny – to je pre nás obrovským povzbudením. Je nám ľúto, že Vám nefungovala možnosť platby kartou, pretože aj túto formu platby ponúkame. Ak budete nabudúce hľadať inšpiráciu alebo mať akékoľvek otázky, neváhajte sa na nás obrátiť.

• Rychlé vyřízení

Objednání + dodání ,méně něž 24 hodin.

Dobrý deň Petr,

ďakujeme za skvelé hodnotenie. Sme nesmierne radi, že sme mohli splniť Vaše očakávania a doručiť Vám kávové potešenie tak rýchlo. Naša misia je jasná: priniesť Vám výnimočnú kávu nielen v skvelej kvalite, ale aj v rekordnom čase, pretože vieme, že na dobrú kávu sa nečaká. Teší nás, že celý proces objednávky prebehol hladko a bez problémov. Staráme sa o to, aby každý detail – od výberu produktov až po doručenie – bol pre Vás čo najpríjemnejší.

rychlost...

Dobrý deň Václav,

ďakujeme za milú spätnú väzbu. Rýchlosť je pre nás kľúčová – vieme, že dobrá káva nepočká! Sme radi, že sme Vás nesklamali a mohli Vám doručiť Vašu dávku kávového potešenia v rekordnom čase.

Ešte raz sa nám dovoľte poďakovať za Vašu objednávku

• příjemné ceny
    • rychlost doručení

Dobrý deň Renáta,

ďakujeme za skvelú recenziu. Sme radi, že ste ocenila naše ceny aj rýchlosť doručenia – kombinácia, ktorá vám prináša nielen kávu, ale aj úsmev. Veď kto povedal, že kvalita musí byť drahá a pomalá, však? ☕Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.

• super ceny

Překvapení v podobě velmi rychlé a přesné dodávky čerstvé kávy s dlouhou dobou minimální trvanlivosti.
    Tak dobrého dodavatele kávy, jsem zatím nepotkal.

Dobrý deň Mikel,

ďakujeme za perfektné hodnotenie. Veľmi nás teší, že Vás naša rýchlosť doručenia a čerstvosť kávy príjemne prekvapili. Robíme maximum, aby sa každá objednávka dostala k vám v perfektnom stave a v čo najkratšom čase – pretože veríme, že čerstvosť je kľúčom k tej najlepšej chuti. Vaše slová sú pre nás obrovskou poctou a motiváciou neustále pracovať na tom, aby každý zákazník mohol zažiť rovnakú spokojnosť a radosť z kvalitnej kávy ako vy. Dlhá trvanlivosť je pre nás dôležitá, pretože vieme, že káva si zaslúži byť vychutnávaná čerstvá a v tom najlepšom stave, či už si ju pripravujete hneď, alebo si ju nechávate na výnimočné chvíle.

tím Mazuto.cz

Rychlé dodání, slušné ceny, spokojenost.

Dobrý deň Drahomíra,

ďakujeme za milú spätnú väzbu. Sme nadšení, že ste spokojná s našou rýchlosťou dodania aj cenami – presne na tom nám záleží! Radosť našich zákazníkov je pre nás hlavnou prioritou, a preto chceme, aby ste sa k šálke svojej obľúbenej kávy dostali čo najrýchlejšie a za férové ceny.

Ešte raz nám dovoľte sa poďakovať za Vašu objednávku

tím Mazuto.cz

Rychlé vyřízení objednávky, objednávala jsem již podruhé

Dobrý deň Soňa,

ďakujeme za milé hodnotenie. Sme radi, že Vás potešila rýchlosť vybavenia objednávky – spokojnosť našich zákazníkov je pre nás prioritou, preto sa vždy snažíme, aby ste svoju obľúbenú kávu dostala čo najrýchlejšie a bez akýchkoľvek komplikácií.
    Je pre nás veľkou poctou, že ste sa rozhodla objednať už druhýkrát. Každá opakovaná objednávka nás len utvrdzuje v tom, že ideme správnym smerom a že sa k nám naši zákazníci radi vracajú.

tím Mazuto.cz

Vše v pořádku, rychlost dodání

Dobrý deň Veronika,

ďakujeme za skvelú recenziu. Sme radi, že všetko prebehlo hladko a že ste ocenila našu rýchlosť dodania. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá, a preto sa snažíme, aby k Vám Vaša obľúbená káva dorazila čo najrýchlejšie – nech si môžete užívať skvelé chvíle pri každej šálke bez čakania.

Vše bylo OK.

Dobrý deň,

ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Sme radi, že všetko prebehlo podľa Vašich predstáv a že ste spokojní s nákupom. Naším cieľom je, aby Vaša skúsenosť bola vždy bezproblémová a príjemná.

Ešte raz ďakujeme za nákup na našom e-shope

• Komunikace,rychlost dodání

Dobrý deň Jirka,

ďakujeme za milú spätnú väzbu. Sme nadšení, že ste ocenili našu komunikáciu aj rýchlosť dodania. Robíme všetko pre to, aby bol každý krok nákupu plynulý a príjemný – od odpovedí na Vaše otázky až po rýchle doručenie Vašej obľúbenej kávy priamo k Vám. Vaša spokojnosť je pre nás motiváciou, aby sme naďalej zlepšovali naše služby.

tím Mazuto.cz

Vše v pořádku, doporučuji!

Dobrý deň K.P.,

ďakujeme za skvelé hodnotenie. Sme radi, že všetko prebehlo hladko a že ste s nákupom spokojný. Vaša dôvera a spokojnosť sú pre nás motiváciou, aby sme stále prinášali to najlepšie z kávového sveta.

Ďakujeme aj touto cestou za objednávku

• rychlost
    • kvalita

Dobrý deň Jan,

ďakujeme za krátke, ale výstižné hodnotenie. Rýchlosť a kvalita sú presne to, na čom nám záleží – chceme, aby sa Vaša obľúbená káva dostala k Vám čo najrýchlejšie a v tej najlepšej kvalite, aby ste si ju mohli užiť bez čakania. Vaša spokojnosť nás poháňa, rovnako ako dobrá káva!

• Super ceny.
    • Rychlost dodání ze Slovenska.

Naprostá spokojenost s tímto e-shopem.

Dobrý deň Václav,

ďakujeme za skvelé hodnotenie. Sme nesmierne radi, že ste spokojný s našimi cenami, rýchlosťou dodania aj celkovým zážitkom z nakupovania u nás. Rýchle doručenie je pre nás jednou z hlavných priorít – chápeme, že čerstvá a kvalitná káva je pre milovníkov kávy základom, a preto sa snažíme, aby vaša objednávka dorazila čo najrýchlejšie, aj keď putuje zo Slovenska.

tím Mazuto.cz

• Komunikace obchodu v rámci objednávky a rychlost dodání.

Komunikace obchodu v rámci objednávky a rychlost dodání. V rámci mé zkušenosti mohu doporučit tento obchod.

Dobrý deň Milan,

ďakujeme za milú recenziu. Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s komunikáciou počas objednávky aj s rýchlosťou doručenia. V našom e-shope kladieme dôraz na bezproblémový priebeh každého kroku – od prvého kontaktu až po doručenie balíka ku Vám domov. Je pre nás nesmierne dôležité, aby sa naši zákazníci cítili dobre informovaní a mohli sa na nás spoľahnúť.

tím Mazuto.cz

• Objednávka byla rychle vyrizená vše proběhlo bez problému

Nakupoval jsem zde poprvé a určitě se zase k nákupu vrátím

Dobrý deň Václav,

ďakujeme za perfektné hodnotenie. Veľmi si vážime, že ste nám dali dôveru a že všetko prebehlo k Vašej spokojnosti. Rýchle vybavenie objednávky a bezproblémový proces nákupu sú pre nás prioritou, a preto nás teší, že sme tieto očakávania naplnili. Je pre nás veľkým potešením vedieť, že ste s nákupom spokojný a plánujete sa k nám vrátiť.

Rychlost a jednoduchost

Dobrý deň Evule,

ďakujeme za skvelú spätnú väzbu. Sme radi, že Vám vyhovuje naša rýchlosť a jednoduchosť nákupného procesu. Robíme všetko preto, aby bol celý proces – od výberu kávy až po doručenie – čo najjednoduchší a najpríjemnejší, aby si každý zákazník mohol pohodlne vychutnať svoju obľúbenú kávu bez starostí. Je skvelé počuť, že sa nám to darí a že ste s našimi službami spokojná

• Rychlost dodání a cena

Dobrý deň Jarmila,

ďakujeme za pozitívnu recenziu. Sme nesmierne radi, že oceňujete rýchlosť nášho doručenia a férové ceny. Naším cieľom je zabezpečiť, aby si každý zákazník mohol užiť svoju obľúbenú kávu bez zbytočného čakania, a Vaše slová sú pre nás potvrdením, že sa nám to darí.

• Rychlé dodání

Dobrý deň Michal,

ďakujeme za skvelú recenziu. Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s rýchlosťou doručenia našej objednávky. Našou úlohou je zabezpečiť Vám skvelú kávu, ktorá príde vždy čerstvá a včas, aby ste si mohli vychutnať každý dúšok bez čakania.

Ďakujeme za objednváku

• Rychlost

Dobrý deň Josef,

ďakujeme za milú spätnú väzbu. Sme radi, že ste spokojný s rýchlosťou našej služby – vieme, že na dobrú kávu sa nechce dlho čakať, a preto sa snažíme urobiť vždy maximum, aby ju naši zákazníci mali čo najrýchlejšie pri sebe

Ďakujeme, aj touto cestou za nákup na našom e-shope

• Rychlé dodání

Menší výběr

Dobrý deň Zuzana,

ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Rýchlosť je pre nás dôležitá – vieme, aké je príjemné mať čerstvú kávu na dosah, keď ju najviac potrebujete. Čo sa týka výberu, úplne chápeme, že niekedy môže pôsobiť o niečo užší. Zameriavame sa na kvalitu a výber káv, ktoré dôkladne vyberáme od overených pražiarov. Neustále však pracujeme na rozšírení ponuky a prinášame nové druhy kávy, aby si každý mohol nájsť to pravé pre seba.