• Rychlé dodání

Menší výběr

Dobrý deň Zuzana,

ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Rýchlosť je pre nás dôležitá – vieme, aké je príjemné mať čerstvú kávu na dosah, keď ju najviac potrebujete. Čo sa týka výberu, úplne chápeme, že niekedy môže pôsobiť o niečo užší. Zameriavame sa na kvalitu a výber káv, ktoré dôkladne vyberáme od overených pražiarov. Neustále však pracujeme na rozšírení ponuky a prinášame nové druhy kávy, aby si každý mohol nájsť to pravé pre seba.

Ďakujeme za objendávku

• Rychlost dodání.
    • Omezení u Tchiba barista, pouze 1ks.

Dobrý deň Vladislav,

ďakujeme za vašu spätnú väzbu a milé slová o rýchlosti dodania. Sme veľmi radi, že ste ocenil, ako rýchlo sa Vaša káva dostala až k Vám. Obmedzenie na kávičku Tchibo Barista Espresso nemáme, len ste si objednali posledný kus, ktorý bol skladom, a preto Vás to už nepustilo k ďalšiemu nákupu. Snáď Vás poteším informáciou, že v priebehu týždňa bude táto kávička znova naskladnená.

tím Mazuto.cz

• Příznivé ceny,rychlé dodání(do druhého dne!)

Dobrý deň Vladimír,

ďakujeme za perfektnú recenziu. To, že ste ocenili naše ceny a expresné doručenie, nás naozaj hreje pri srdci a je to pre nás veľká motivácia pokračovať ďalej.

Aj touto cestou Vám ešte raz ďakujeme za objednávku

Naprosto bezproblémové.

Dobrý deň Adelína,

ďakujeme za perfektné hodnotenie. Je pre nás potešením vedieť, že Váš nákup bol úplne bez problémov. Vždy si veľmi vážime spätnú väzbu od našich zákazníkov, a keď čítame takéto pochvaly, potvrdzuje nám to, že naša snaha o čo najplynulejšie a najjednoduchšie riešenia má skutočne zmysel.

Ešte raz ďakujeme za Vašu objednávku

• rychlý e-shop

Dobrý deň Ivan,

ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste ocenili rýchlosť nášho e-shopu – snažíme sa, aby celý nákupný proces bol pre našich zákazníkov jednoduchý, rýchly a bezproblémový. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá, a je skvelé vedieť, že sa nám darí napĺňať vaše očakávania.

• Cena, rychlé doručení.

Dobrý deň Ladislav,

ďakujeme za skvelú recenziu. Veľmi nás teší, že ste spokojný s cenou a rýchlosťou doručenia. Rýchle dodanie a dostupné ceny sú pre nás prioritou, preto je pre nás radosťou počuť, že sme naplnili Vaše očakávania a spríjemnili Vám nákup.

tím Mazuto.cz

Rychlé a bezproblémové doručení zboží.
    Jsem velmi spokojená.

Dobrý deň Jana,

ďakujeme za milé hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste boli spokojná s našou rýchlou a bezproblémovou dodávkou. Snažíme sa, aby celý proces – od objednávky až po doručenie – prebehol hladko a bez stresu, a sme nadšení, že sme splnili Vaše očakávania.

Ďakujeme veľmi pekne za objednávku

tím Mazuto.cz

• Cena, sortiment, rychlost dodání...

Dobrý deň Thecure,

ďakujeme za pozitívnu reakciu. Sme radi, že ste ocenili našu cenovú politiku, široký sortiment a rýchlosť dodania. Naším cieľom je vždy ponúkať to najlepšie pre našich zákazníkov a sme nadšení, že sme splnili Vaše očakávania.

• obrovský výběr
    • přehledná nabídka
    • super ceny
    • perfektní popis
    • výborná káva
    • rychlé dodání

Dobrý deň Hanna,

ďakujeme za perfektné hodnotenie. Sme nesmierne radi, že ste ocenila náš široký výber, prehľadnú ponuku a konkurencieschopné ceny. Tiež nás veľmi teší, že ste spokojná s popisom produktov, a že Vám naša káva chutí. Rýchlosť dodania je pre nás kľúčová, a preto nás teší, že aj tento aspekt splnil Vaše očakávania.

Spokojenost.

Dobrý deň Petr,

ďakujeme za pozitívnu spätnú väzbu. Je pre nás veľkou radosťou vedieť, že ste s našimi službami spokojný. Vaša spokojnosť je pre nás tou najväčšou odmenou a motiváciou stále sa zlepšovať.

tím Mazuto.cz

Káva by mohla mít delší záruku.

Dobrý deň Marcela,

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Sme radi, že ste si vybrali náš e-shop, a veľmi si vážime Váš podnet ohľadom trvanlivosti. Neustále sa snažíme zlepšovať a takéto postrehy nám pomáhajú posúvať sa ďalej. Veríme, že aj napriek tomu ste si kávu vychutnali, a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu

tím Mazuto.cz

• Vše v pořádku. Obchod velmi rychle odeslal mou objednávku.

Dobrý deň Anette,

ďakujeme za skvelé hodnotenie. Veľmi nás teší, že nákup na našom e-shope prebehol v poriadku a Vaša kávička k Vám dorazila v čom najrýchlejšom čase, pretože to je pre nás to najdôležitejšie.

tím Mazuto.cz

• Perfektní a až neuvěřitelná rychlost dodání do CZ :)

Dobrý deň Michaela,

ďakujeme za skvelú spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že Vás rýchlosť doručenia príjemne prekvapila. Vaša spokojnosť nás teší a dúfame, že Vám budeme môcť opäť rýchlo a bezproblémovo doručiť ďalšie objednávky.

tím Mazuto.cz

• Objednávala jsem už podruhé, naprostá spokojenost, rychle zaslané zboží, dobré ceny, doporučuji.

Dobrý deň Zdenka,

ďakujeme za skvelú recenziu. Sme naozaj nadšení, že ste opäť spokojná s našimi službami a cenami. Teší nás, že nás odporúčate, a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku.

Rychlé dodání diky perfektni

Dobrý deň Evina,

ďakujeme za milé hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste spokojná s rýchlosťou doručenia a naozaj nás veľmi teší, že ste si vybrali práve náš e.shop.

Aj touto cestou nám dovoľte ešte raz poďakovať za objednávku

tím Mazuto.cz

Nakupoval jsem zde poprvé a není co vytknout. *****

Dobrý deň Olano,

ďakujeme za perfektnú recenziu. Sme nesmierne radi, že Váš prvý nákup u nás prebehol bez problémov, a že ste boli spokojný so všetkým. Vaša spokojnosť je našou najväčšou prioritou, a preto nás teší, že sme naplnili Vaše očakávania. Dúfame, že sa k nám v budúcnosti opäť vrátite, a urobíme všetko pre to, aby každý váš ďalší nákup bol rovnako bezchybný.

Drahá doprava

Dobrý deň Bronislav,

ďakujeme za kladné hodnotenie. Sme radi, že ste boli spokojný s našimi službami. Čo sa týka ceny dopravy, vážime si vašu spätnú väzbu a budeme sa tým zaoberať, aby sme v budúcnosti mohli ponúknuť ešte výhodnejšie možnosti doručenia. Vaša spokojnosť je pre nás prvoradá, a preto si vážime každý názor, ktorý nám pomôže zlepšovať sa.

• velmi rychlé dodání

Dobrý deň Georgios,

ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Sme naozaj radi, že ste ocenili naše rýchle dodanie tovaru. Neustále sa snažíme vylepšovať v oblasti rýchlosti doručenia, aby naši zákazníci mali svoju kávičku čo najskôr, a preto takéto hodnotenie je pre nás veľkou pochvalou.

Ďakujeme. aj touto cestou, za Vašu objednávku

tím Mazuto.cz

• Velmi rychlé dodání. Dobrá komunikace i dobrá cena. Objednávka v neděli večer, dodáno v úterý.

Dobrý deň Jiří,

ďakujeme za Vašu skvelú recenziu. Sme radi, že ste vyzdvihli rýchlosť nášho dodania, dobrú komunikáciu a výhodné ceny. Vaša skúsenosť s objednávkou v nedeľu večer a doručením už v utorok nás veľmi teší – práve na tom, aby sme doručovali rýchlo a spoľahlivo, si veľmi zakladáme. Je pre nás dôležité, aby celý proces, od objednávky až po doručenie, prebiehal hladko, a sme radi, že sa nám to podarilo aj vo Vašom prípade.

tím Mazuto.cz

Okamžitá reakce na objednávku a doručení do 24 hod.

Dobrý deň Jirka,

ďakujeme za úžasnú recenziu. Sme nesmierne radi, že ste ocenila našu okamžitú reakciu na Vašu objednávku a že sa nám podarilo doručiť tovar do 24 hodín. Rýchlosť a spoľahlivosť sú pre nás kľúčové, a preto sa snažíme, aby každý zákazník mal čo najlepšie skúsenosti s našimi službami. Je skvelé počuť, že sme splnili Vaše očakávania