Nic moc .
- Dobrá komunikace
- Hezky zabaleno
Dobrý výběr. Super ceny. Balíček zabalen hezky, nic se cestou neponičilo. Takhle to má být. Nákup určitě zopakuji.
- výborná komunikace
- dobré ceny
- rychlost dodání
Velmi rychle dodání a pestrost výběru
- 5 dní čekání
Reakce obchodu MazlicekShop.cz
Dobrý den, mrzí nás Vaše nespokojenost. Nicméně objednávku jste vytvořila ve středu 26.3. odpoledne a v pondělí byla expedována, tedy do tří pracovních dnů, jak uvádíme na našem eshopu.
spokojenost, rychlé dodání
Vše přišlo v pořádku, doba expedice odpovídá infu na webu. Pečlivě zabaleno, komtesa Čiči už si užívá Churu do aleluja.
- Za týden mi nebyli schopní balíček poslat, zato mají tu drzost se zeptat, jak jsem spokojená... Nejsem.
Reakce obchodu MazlicekShop.cz
Vaši objednávku jsme přijali ve čtvrtek 20.3. a expedovali v úterý 25.3. Tedy do tří pracovních dnů, jak uvádíme na našem e-shopu. Pokud stále nemáte balíček u sebe, kontaktujte Vámi zvoleného dopravce.
A naše maily s dotazem spokojenosti se automaticky posílají 14 dní po expedici objednávky, aby naši zákazníci měli dostatek času vše vyzkoušet. V tomhle případě se nejspíš musela stát chyba ze strany Heureky. Za upozornění děkujeme. -
- Dobrý výběr
- Příznivé ceny
- Bezbproblémovost
Se vším všudy spokojenost!
- Rychlé doručení
- Zkušenosti jen ty skvělé.
- Přehledný e-shop, široká nabídka.
Vše ok. Komunikace i dodání.
Velký výběr v sortimentu ,rychlost dodání, prostě spokojenost .
Rychlost dodani
Zboží nemám
- Velmi milé a vstřícné jednání v rámci objednávky před vánoci
- Píšu to do všech recenzí,ale tento internetový obchod je skvělý, všechno proběhlo k mé naprosté spokojenosti... takže super...Jan Svoboda
Dobré ceny, zboží. Spokojenost.