• skvělý přístup k zákazníkovi

• Ochotně poradí
    • Nenutí
    • Mají přehled

• Rychlost

• Kvalifikovaný personál
    • Nejsou

Prodavač mi poradil ohledně helmy,bundy i kalhot. Moc děkuji

• Rychlost a spolehlivost

Skvělý obchod, ochotní a milý prodavači, pomohou, poradí!

• Rychlost

• rychlé dodání
    • příjemná komunikace

rychlé dodání, příjemný nákup

• hodně místa na parkování
    • Dobrý přístup personálu
    • Obchod je v uzavřeném areálu. Špatně se to hledá.

Zboží objednáno přes eshop. Ihned připraveno k vydání. Rychlé a vstřícné jednání. Celkově OK.

• Rychlé zpracování objednávky
    • Perfektní zákaznický servis.

• Personál prodávanému zboží rozumí, zná technologie a dokáže o nich říci výhody i nevýhody, nesnaží se Vám vnutit to, co chtějí prodat, naopak, nenechají Vás odejít s tím, co nebude plnit účel.
    • Naprosto individuální přístup, ochota
    • Mnoho času na rozmyšlení a žádný tlak na kupujícího

Příjemný klimatizovaný obchod se super personálem, který rozumí tomu, co prodává, parkování před obchodem s výhodou. Možnost vyzkoušení na moto (aby oblečení nikde netlačilo či netáhlo). Nakupujeme zde celá rodina a již po několikáté. Rádi se vracíme a přijdeme znovu.

Objednavala jsem poprvé a s obchodem jsem maximálně spokojena. Řešili jsme objednávku pouze po telefonu a pan byl velice milý a super . Jednoznačně doporučuji. Více takových obchodníků.

Velice vstřícný pristup a chovani vubec…profesionální poradenství a snaha pomoci zákazníkovi.

• objednávka přišla druhá den
    • dárkové balení

• velký výběr zboží skladem
    • možnost vyzkoušet na místě
    • odborná porada prodejcem
    • příjemné prostředí

V maxrpm jsme již nakupovali po několikáté a vždy s nejvyšší spokojeností. Obchod s velkým výběrem produktů, které jsou v několika velikostech dostupné. Především je ale nutné vypíchnout letité zkušenosti pana prodavače, který vždy ochotně poradí. I přestože jsem měl vybrán produkt, který byl cenově výš, pan prodavač mi doporučil raději levnější variantu, která splňuje mé požadavky úplně stejně. Přístup personálu je tady opravdu ukázkový, čímž dostává ostatní moto obchody do pozadí.
    Za sebe mohu jedině doporučit.

Zlepšil bych zvýraznění prodejny (směrovky a tak) hůře se hledá

Výborná komunikace, co bylo domluveno, bylo i splněno.

jaksi úplně nevím co napsat - e-shop předpokládám ví , produkt byl za směšný peníz - bohužel to tak i vypadalo; řešeno nejprve s prodavačem -poté majitelem, byl to můj třetí nákup zde, protože ceny a ochota byla vždy perfektní - nyní to mírně zaskřípalo, obě dvě strany si myslí, že jsou v právu byla nabídnuta kompenzace - více než štědrá, ale má to takovou pachuť . jak uvedl majitel takové "nedorozumění"; nechci e-shopu rozhodně škodit - cena byla suprová, reakce byla a návrh nabídky jak řešit problém taktéž - jestli bude příště uvidím

Perfektní. Na prodejně mi pomohli vybrat helmu.