- Zasílají přes zasilkovnu
- Dlouhá doba doručení
Dlouhá doba doručení.Přijde upozornění na odeslanou zásilku,ale dva dny trvá než ji předají do dopravy.
není co dodat výborný
rychlé jednání, vstřícnost
Rychlé vyřízení objednávky
- Rychlost vyřízení.
Objednavka dorazila v pořádku a v termínu.
S objednávkou jsem spokojen. -
- výběr
- dlouhá dodací doba
- Max.spokojenost
- Obchod nekomunikuje. Zboží objedané před týdnem zatím nebylo doručeno a nikdo se nenamáhá sdělit termín,kdy zboží dostanu.
Nevím zda zboží vůbec dorazí a proto nelze hodnotit jinak než nejmenším počtem hvězd.
Reakce obchodu MaxiTools
děkujeme za váš komentář. Mrzí nás, že máte pocit, že jsme nekomunikovali. Rádi bychom vás informovali, že zboží, které jste objednal, je na objednávku a čekáme na jeho dodání od našeho dodavatele. Doba dodání byla uvedena na stránkách při objednávce, a proto doporučujeme zkontrolovat informace v detailu produktu, kde je zmíněno, že doba doručení může být delší.
Všiml jsem si, že jste se s námi dosud nespojil, což nám neumožnilo vám poskytnout konkrétní informace o aktuálním stavu vaší objednávky. Pokud byste nás kontaktoval, rádi bychom vám situaci upřesnili a poskytli potřebné informace o termínu dodání.
Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení.
S pozdravem,
Tomáš Solař
Manažer Společnosti -
Vše perfektní
- rychlé vybavení objednávky
- Rychlé dodání,spokojenost
Rychlé odeslání, zboží za dobrou cenu. Spokojenost.
Jen chvála.
Vše v poho...
Rychlost a domluva na jedničku
Spokojenost velká
- VYHNOUT SE JIM OBLOUKEM A NAKOUPIT RADĚJI JINDE
- Za zaslané zboží zpět při odstoupení od smlouvy řádně dle zákona a zboží které skutečně převzali zpět už nevrací peníze
- Dělají mrtvého brouka a nekomunikují, peníze ani po několika urgencích a měsících nemám...
Pozor na podvodný obchod Maxitools.cz který nevrací peníze za zaslané zboží zpět při odstoupení od smlouvy... Ani po několika urgencích po několik měsíců ...
KUBÍČKU AŤ TI TY MOJE PENÍZE SHOŘÍ V KAPSE I S CELÝM TVÝM KVELBEM !!!Reakce obchodu MaxiTools
Dobrý den, Píši ohledně Obchodu z panem Kubíczkem. Jsme nový Majitelé Obchodu od 1.10.24 ,a vaše recenze nás poškozují.
Děkuji za pochopení .
S pozdravem Solařová
Maxitools.cz -
Objednávala jsem poprvé , yla veliká
- Termín dodání
- Kvalita zabalení
I přes převod na nového majitele, tak zboží dorazilo v pořádku a rychle..:) vše v pořádku
- dodání
vše ok