Přihlásit se a přidat recenzi

velky vyber kocarku

Zatím nemohu posoudit, zboží zatím nedorazilo, protože jsem byla předem upozorněna na delší čekací dobu, s tím jsem automaticky počítala.....ale kontakt s obchodem funguje velice dobře.Jsem spokojena.....

• Rychlé vyřízení
    • Vypadá stejně jako na fotce
    • Super jednání

• Rychlá komunikace
    • Dobrý domluva
    • Rychlá expedice

Nutně jsem potřebovala kolečka ke kočárku, která jsem ohnula. S kočárkem se nedalo jezdit. Objednala jsem si je dva dny před velikonočními svátky a stihly mi být doručeny ještě před svátky.

Děkujeme za pozitivní hodnocení :-) Milan Dvořák, www.maxim-kocarky.cz

• Do 14-ti dní byl kočárek doma..Vše dorazilo v pořádku.Kocarek vypadá stejně jako na obrázku a možná ještě líp

• Rychlá a bezchybná komunikace
    • Dodání obratem
    • Osobní doručení
    • Doprovodné fotografie odpovídající skutečnosti

Děkujeme za pozitivní hodnocení :-) Milan Dvořák, www.maxim-kocarky.cz

• Dobrá komunikace, rychlé doručení, zatím to vypadá na kvalitní zboží

• Rychlé dodání

Jsem s nákupem, přístupem i s dodáním maximálně spokojená. Jinde jsem takový krásný kočárek nenašla a byl dřív, než za slíbených 14 dnů. Při dodání jsem si ho před převzetím a zaplacením mohla prohlédnout. Nemám co vytknout :-)

• Místo slibovanych 14 dní už čekám měsíc a stále nic

Reakce obchodu maxim-kocarky.cz

Výrobce neměl objednanou barvu kočárku k dispozici v avizovanem termínu, proto jsme zákazníci sdělili nový termín odeslání 11.4., s čímž zákaznice souhlasila. To se občas stane. Ale od 16.3. to měsíc rozhodně není a nebude. Hezký víkend, www.maxim-kocarky.cz

• neprofesionální jednání

Bohužel varianta kočárku, kterou jsem objednala už se nevyrábí. Původně jsem zvažovala objednání jiné varianty. Nakonec jsem si to rozmyslela, ale podle paní z prodejny, které jsem telefonovala, už bylo pozdě a paní na mě byla po telefonu dosti nepříjemná. Toto jednání hodnotím jako velmi neprofesionální.

Reakce obchodu maxim-kocarky.cz

Se zákaznicí jsme si potvrdili změnu barvy kočárku, který jsme následně objednali. Když byl kočárek připraven k odeslání, paní nám sdělila, že ho nechce. Toto jednání hodnotíme jako neferové. www.maxim-kocarky.cz

Na kočárek jsem se byla podívat, paní byla velmi milá. Vše ukázala a vysvětlila. Zboží bylo dodáno přesně v domluveném termínu.

Reakce obchodu maxim-kocarky.cz

Děkujeme za pozitivní hodnocení. www.maxim-kocarky.cz

Velká spokojenost,zboži dorazilo v pořádku , a několik dnů po objednání.
    Doporučuji nákup.

Děkujeme za pozitivní hodnocení :-), www.maxim-kocarky.cz

• Rychlé dodání
    • Kompletní objednávka
    • Kočárek v pořádku

Na stránkách byla napsána dostupnost zboží obvykle 2 týdny, při potvrzení objednávky obvykle týden a nebýt dopravce, do týdne by opravdu v klidu dorazil.

Reakce obchodu maxim-kocarky.cz

Děkujeme za pozitivní hodnocení :-)
    Milan Dvořák, www.maxim-kocarky.cz

Objednala jsem si luxusní stan teepee s výbavou. Podle mého názoru došlo zboží jiné barvy, ale prý mám jinak nasvícené foto. Povlečení na podložce a polštářcích mělo jít prát, ale podle mého to povlečení není, neboť je látka sešitá a uvnitř rovnou výplň. Očekávala bych, že povlečení půjde jednoduše sundat a vyprat. Také výplň, která měla být z antialergického vlákna je molitanová drť. Když jsem to prodejci napsala, odpověděli mi, že vše lze prát na 30 stupňů a že popisek u produktu upravili. Nabídli mi sice, že si zboží odvezou a že mám napsat číslo účtu, ale pochybuji, že by mi peníze byly vráceny, když bych jim vrátila zboží poškozené, neboť jsem polštářek rozpárala, abych zjistila, co je uvnitř za výplň. Teepee jsem se tedy rozhodla nechat, povlečení se dá ušít a na funkci to nemá vliv. Očekávala bych, že vše bude odpovídat popisku na stránkách a že zákazníci dostanou co je psáno, bohužel tomu tak není. Popisek upravili a tak se alespoň nikdo další nenachytá jako já. Kdoví jestli budou ale teepee ještě nabízet, protože když jsem se chtěla znovu podívat na upravený popisek, už jsem teepee na stránkách nenašla.

Reakce obchodu maxim-kocarky.cz

Těchto teepee jsme prodali již několik (i naší dceři jsme jej pořídili) , zatím bez problémů. Fotky na webu od výrobce jsou foceny v ateliéru, v reálu se mohou lišit. Výplň je nyní molitanová, o změně nás výrobce bohužel neinformoval. Paní jsme nabídli odvoz zboží na naše náklady a vrácení peněz - odmítla.
    Ještě k vypovídací hodnotě hodnocení na Heurece (a hodnocení všude jinde) - Za měsíc vyřídíme cca 100 objednávek, za leden přišli 2 hodnocení, - 1 pozitivní, 1 negativní, takže stále platí, že spokojení zákazníci se neozvou, zato ti nespokojení, kterých je naštěstí minimum, si na negativní recenzi najdou včas vždycky a na co nejvíce portálech. Milan Dvořák , www.maxim-kocarky.cz

Velký výběr kočárků, doručení v termínu, dobrá cena.

Děkujeme za pozitivní hodnocení. Milan Dvořák, www.maxim-kocarky.cz

• Nejprve potvrdili obj., že dorazí do 2 týdnů, DEN PŘED AVIZOVANÝM DORUČENÍM se ozvali, že to bude o měsíc delší doba.
    • Byla objednaná trojkombinace, neposlali autosedačku, po telefonické domluvě doposlali (ovšem mírně jiný design, než byl kočárek).

Reakce obchodu maxim-kocarky.cz

Za prodloužení termínu jsme se Vám omluvili, s novým termínem jste souhlasila. Informaci o prodloužení termínu, které bylo způsobeno i Vánočními svátky, jsme Vám sdělili hned, jakmile jsme tuto informaci dostali od výrobce, který doufal, že kočárek stihne před svátky vyrobit.
    Negativní hodnocení nás mrzí, na druhou stranu jsme ale rádi, že jste v pořádku - po hysterickém telefonátu kvůli o dva dny pozdějšímu dodání autosedačky, jsme o vás vážně měli strach.
    Doufáme, že kočárek vám bude dělat už jen radost.

Milan Dvořák, www.maxim-kocarky.cz

• Co napsali, to platilo.
    • Výborně zabaleno