Přihlásit se a přidat recenzi

kdyz jsem to zbozi objednavala, bylo napsane ze je skladem,
    pri zavolani na pobocku, pani strasne neslusne rekla ze nevi kdy to zbozi budou mit, asi pristi tyden nebo za 14 dni, a skoro rekla "at cekame a neoptavujeme".
    pak objednavku jsme zrusili.

Reakce obchodu maxim-kocarky.cz

Pan Vladislav Kuzněcov lže - kočárek byl objednán 8.10. s tím, že je skladem. 9.10. jsme mu volali (nikoliv on nám), že je kočárek připraven k vyzvednutí a kdy si pro něj přijede. Jeho odpověď byla, že se naštval (netušíme proč a nač) a objednal si ho jinde. Objednávku jsme tedy zrušili. Kočárek máme stále skladem, nevím tedy, proč bychom tvrdili, že bude za 14dní a ať čeká a neotravuje.
    Je smutné, že máme více jak 100objednávek měsíčně a ozvou se většinou jen ti, kteří jsou nespokojení a mají nějaký problém, navíc většinou pouze sami se sebou.
    O to víc si vážíme těch, kteří napíší kladnou recenzi.

Milan Dvořák, www.maxim-kocarky.cz

krásné praktické kočárky za rozumné ceny

Reakce obchodu maxim-kocarky.cz

Děkujeme za pozitivní hodnocení :-)
    Milan Dvořák, www.maxim-kocarky.cz

Zakoupen již druhý kočárek pro panenky.

• Rychlost dodání
    • Krásný kočárek
    • Jednoduché složení, manipulování
    • Dobrá cena
    • Komunikace obchodu

Kočárek dorazil do týdne, je hezčí než na obrázku, jednoduchý na složení, už se těšíme, až ho vyzkoušíme :)

• rychlé dodací lhůty
    • velký výběr typů kočárků i barevných provedení
    • přijatelné ceny

Dobrá a rychlá komunikace

Dobrá komunikace, rychlé vyřízení, milé jednání. Velká spokojenost.

spokojenost

• 10 %

• Žádná !
    • Kvalita, komunikace, vstřícnost majitele, to samé i výrobce, nekvalitní kočárek !!

Paní zřejmě majitelka, je velice "příjemná" osoba a "vstřícná" , absolutně se nesnažila nám pomoct a vyhovět s reklamací kočárku, slušně nás odbyla, chtěla bych vidět,jak by vlastní dítě v kočárku v takovém stavu vozila.. po měsíci, se nám rozvyklaly úchyty na korbičku a nelze prostě novorozence v tomto vozit. Reklamaci nám samozřejmě neuznali. I přes všechny kladné recenze na tento obchod jsme velice zklamáni a za nás nedoporučujeme !!!!

• 100 %

Obchod doporučuji, dnes mi přišel kočárek a velká spokojenost vypadá ještě líp než na internetových stránkách.Jen delší doba doručení ale na stránkách bylo uvedeno a upozorněno do emailu.takze na 100% dobrá komunikace. A i mnou zapomenute adaptéry které sem zapomněla objednat,bez problémů přidaly do balíku za jedno poštovné. Takže já určitě doporučuji

• Rychlé vyřízení objednávky,rozhodně doporučuji.

Žádné

• rychlé vyřízení objednávky

• široká nabídka kočárků za příznivé ceny
    • ne vždy, co je uvedeno skladem, opravdu skladem je

tento obchod bych určitě doporučila, i přesto, že kočárek byl uveden na jejich stránkách skladem a ono se ukázalo, že skladem není, ale budiž přičteno k dobru, že mi napsali e-mail s předpokládaným datem odeslání
    a ten den ho opravdu odeslali, kočárek přišel v naprostém pořádku a jsem s ním velice spokojená

S obchodem mám špatnou zkušenost. Objednala jsem kočárek pro panenky za 2699. Kočárek přišel poškozený a reklamace proběhla tak, že obarvili oloupanou barvu, která jde jednoduše setřít prstem.

Reakce obchodu maxim-kocarky.cz

Zákazníci přišel odřený kočárek pro panenky (kola) , což způsobilo PPL. Na opravu velmi spěchala, takže oprava odřených kol proběhla u nás přestříkáním autolakem, který na autě drží několik let, paní na kolách údajně ne. Opětovnou reklamaci (zasláním údajně špatně opravených kol k nám) nebo vrácení peněz zákaznice odmítla. www.maxim-kocarky.cz

• velmi ochotní při výměně,moc děkuji

velmi slušný a rychlý obchod,moc děkuji

rychlé dodání výrobku

• rychlé jednání

Super určitě to nebyla poslední objednavka :)

• rychlé dodání zboží, jak bylo slíbeno prodejcem, tak bylo doručeno

• Skvělá komunikace
    • rychlé dodání
    • kočárek vypadá dle mých představ