Obchod jsem využila již po druhé, vždy mi vyšli vstříc, objednávka byla doručena do dvou dnů...za mě mají jedničku s hvězdičkou
- Rychlé doručení
- Nádherný kočárek, ve skutečnosti hezčí, než na eshopu
- Zdá se zatím jako velmi kvalitní
- Při dotazu ihned odpovídají v chatovacím okně
- V balení jsme neměli návod ke kočárku, ale byl nám obratem zaslán ten správný emailem
Výborná volba pro ty, kteří nechtějí kupovat předražené kočárky a přesto chtějí alespoň nějakou kvalitu. Rozhodně doporučujeme!
- skvělá komunikace
- rychlé dodání
Nelze hodnotit něco co ešte nemám...
- Hezké zboží
- Skvělá komunikace s panem majitelem
- Možnost si zboží po domluvě prohlédnout i v pozdějších hodinách
V obchodě jsme kupovali kočárek, fusak, rukávníky - kočárek jsme si mohli v klidu vyzkoušet, vybrat si, pan majitel byl velmi vstřícný a nakonec jsme dostali k nákupu velmi milý dárek v podobě dětské deky, za což moc děkujeme. Kamenný obchod máme zhruba 25 minut od domu, což je obrovská výhoda. Pan majitel se navíc vždy přizpůsobil našim časovým možnostem a mohli jsme přijet i v pozdější odpoledne.
- Rychlé dodání zboží, kvalitní sortiment.
strašně málo informací o zasilce vůbec žádná komunikace s zákazníkem
Reakce obchodu maxim-kocarky.cz
Již při objednávce zboží je u kočárku uveden termín doručení 26.8., tento termín byl zákazníkovi potvrzen emailem a následně při telefonickém rozhovoru. Nevím, jaké další informace zákazník vyžaduje. Jakmile bude kočárek vyroben a odeslán zákazníkovi (den před termínem doručení), dostane zákazník veškeré informace o zásilce, což jsme mu také v telefonu sdělili.
Milan Dvořák, www.maxim-kocarky.cz -
Velice pěkné stránky,milý a ochotní operátoři a kvalitní zboží
- Rychlé dodání, spokojenost.
Dobrá komunikace, veškeré informace jsem ihned po telefonu obdržela, rychlé jednání v mé záležitosti a obratem odeslané zboží, ještě s předstihem.
- Dodání do druhého dne
- Kvalitní provedení
- Krásný design
Rozhodne doporučuji. Kocarek je přesně dle popisu na stránkách a doručení do druhého dne 11/10. Perfektní kocarek a cena vzhledem ke kvalitě krásná
- Rychlé jednání, přehledný výběr produktů
Zboží přišlo v pořádku, sporťák je úžasný, jednoduché sestavení, barva odpovídala vystavenému zboží
- Krásný výběr zboží
- super ceny
- přijemný personál
- Nemám co vytknout
Reakce obchodu maxim-kocarky.cz
Moc děkujeme za pozitivní hodnocení :-)
ok
Děkujeme za hodnocení :-) Lucie Dvořáková, www.maxim-kocarky.cz
Vše ok.
- Ochotna, rychlost dodání
Chci opravdu velice poděkovat za ochotu a vstřícnost . Z důvodu nemoci jsem musela odložit dodání, v čemž mi bylo bez problému vyhověno. Když jsem nemoc ukončila, do dvou dnů bylo zboží dodáno. Jeden z objednaných produktů již nebyl skladem, ale bylo mi okamžitě nabídnuto zboží vyšší kvality za původní cenu. Toto jsem sice nevyužila, ale objednala jsem jiný výrobek u stejného shopu. Jsem opravdu maximálně spokojená. Díky.
Reakce obchodu maxim-kocarky.cz
Děkujeme za krásné hodnocení a přejeme hodně štěstí, zdraví a spokojenosti ( i s kočárkem BABYLUX OPTIMAL :-))
- Bezkonkurenční ceny
Děkujeme :-)
Milan Dvořák, www.maxim-kocarky.cz -
Skvělý přístup i komunikace - paní velice příjemná a ochotná. Určitě doporučuji. Byla jsem maximálně spokojená.
Reakce obchodu maxim-kocarky.cz
Děkujeme za pozitivní hodnocení a přejeme hlavně hodně zdraví.
Lucie Dvořáková, www.maxim-kocarky.cz -
suprová cena a skvělý vzhled
Reakce obchodu maxim-kocarky.cz
Děkujeme za pozitivní hodnocení obchodu i kočárku BABYLUX MARGARET :-)
- Rychlost, komunikace
Reakce obchodu maxim-kocarky.cz
Děkujeme za pozitivní hodnocení :-)