• Velmi rychlé dodání
    • Postel má hrubý povrch a je na ní lepidlo nebo cosi..

děkujeme za recenzi na Váš nákup.

Bohužel nemůžeme tuto recenzi posoudit, neevidujeme žádnou stížnost či reklamaci.
    V případě nejasností se na nás neváhejte obrátit.
    Tým Maxi-postele.cz

• zboží zatím nebylo doručeno, i když bylo řádně zaplaceno a na eshopu prezentováno jako skladem !!!!!

děkujeme za recenzi na Váš nákup.
    U této konkrétní objednávky nebylo objednané zboží v plném počtu skladem, bylo obratem doobjednáno, po naskladnění bude expedováno.
    V případě nejasností např. ohledně dostupnosti objednaných kusů, termínů dodání se kdykoliv obraťte na naši infolinku 466566506 nebo na email [email protected], rádi Vaše dotazy zodpovíme.

Tým Maxi-postele.cz

Poprvé jsem kupoval pře tento eshop. Schválně jsem vybral zboží, které je skladem. A dosud mi zboží nepřišlo (7 dní). Takže počkám ještě pár dní. A pokud mi do té doby nebude řečeno v jakém stavu je objednávka. Tak napíši negativní recenzi a zruším objednávku.

Takže k této chvíli mohu hodnotit jen to, že garantované dodání zboží, které je skladem, nedodrželi.

děkujeme za recenzi na Váš nákup.

Vždy je důležité sledovat dostupnost objednaného zboží, kterou uvádíme na našem eshopu. V tomto případě byla dostupná pouze objednaná postel, nedostupný je vybraný rošt. Byl obratem objednán a po naskladnění budeme celou objednávku odesílat.

Tým Maxi-postele.cz

• Obchod od doby objednávky semnou nekomunikuje

Ačkoliv zboží bylo dávno zaplaceno, nebylo dosud dodáno a ani nevím v jakém stádiu se moje objednávka nachází.

děkujeme za recenzi na Váš nákup.
    Při objednání je vždy důležité sledovat dostupnost zboží, které máme uvedeno vždy přímo u výrobku. Objednávka byla vyexpedovaný v termínu.
    Tým Maxi-postele.cz

• zádné informace o dodání, až jsem jim volala tak najednou zitra to prijede. velmi zvlástní. jinak zboží bylo v porádku.

děkujeme za recenzi na Váš nákup.

U objednání je důležité si přečíst dostupnost zboží, zda je skladem nebo skladem u dodavatele. Podle toho se odvíjí dodání zboží.
    Konkrétně u této objednávky došlo k souhře náhod, zboží bylo připraveno a čekalo na plánový rozvoz, který byl druhý den po zavolání.

Dlouho čekáme na dodání.

děkujeme za recenzi na Váš nákup.

U vaší objednávky nebyl dostupný rošt - dostupnost 2týdny. Vše bude v termínu doručeno.

Tým Maxi-postele.cz

Polský výrobek. Kvalita opracování dřeva špatná. Nástřik bílou barvou žádná sláva, jen tak aby bylo natřeno. Po rozbalení v krabici ještě hobliny takže na pracovišti asi pořádek moc nebude. Zakulacení hran postele dělají
    pravděpodobně jen rozbrušovačkou.
    To ještě neznamená že je tento výrobek levný, že jej výrobce bude vyrábět
    jak do kravína.

děkujeme za recenzi na Váš nákup.
    Negativní recenzi nedokážeme posoudit, žádná reklamace ani zpráva k nám nedorazila.
    Za způsobené komplikace se omlouváme, ale bez zprávy od zákazníka nemůžeme tuto situaci řešit.

Tým Maxi-postele.cz

• špatné informace na stránkách prodeje

matrace neodpovídá nabídnuté verzi - obyčejná 5cm tl. deka !!!!

děkujeme za recenzi na Váš nákup.
    Tato recenze se nás netýká. Objednán byl nábytek.

Postel poškozená ,popraskaná!

děkujeme za recenzi na Váš nákup.

Bohužel nemůžeme posoudit, žádný email o poškození dodaného zboží nemáme. Pokud není dodaná objednávka v pořádku, neváhejte nás kontaktovat na naší infolince či přes email.

Tým Maxi-postele.cz

• Nedodržení avizované dodací lhůty, i když je zboží skladem.

děkujeme za recenzi na Váš nákup.
    Objednávka byla vytvořena 19.9. a doručena 27.9.. Jedná se o mírné prodlení, většinu objednávek se snažíme doručit naším rozvozem, aby nedošlo k poškození při přepravě, jako se nám občas stává při odeslání přes přepravní společnosti.
    Děkujeme za pochopení

• Kvalita postele dobrá
    • Matrace je výrazně kratší

děkujeme za recenzi na Váš nákup.

V případě jakýchkoliv nejasností se obraťte na naší infolinku nebo napište email.
    U matrací, které jsou dodávány vakuově balené, je důležité se řídit návodem tzn. po rozbalení nechat matraci na rovné ploše bez zatížení, aby se mohla "dofouknout".

Tým Maxi-postele.cz

Objednal sem si šuplíky pod postel a nedorazil všechno jiné dorazilo ale ty šuplíky ne a chyběli komponenty ke skříní tak sem ji musel sesroubovat šrouby aby to drželo po hromadě. A že to byla dost dlouhá doba pripravyt to na expedici 5 nebo 6 týdnu. Jinak spravování ušlo.

děkujeme za recenzi na Váš nákup.
    Velice nás mrzí, že Vaši objednávku doprovázely tyto nepříjemnosti. Šuplíky jsou dle domluvy pro Vás objednané a po naskladnění Vám je dopošleme.
    Věřte, že pro nás tato situace není standardem

Tým Maxi-postele.cz

Objednané zboží mi dosud nebylo doručeno. Trpělivě čekám, jelikož dodací lhůta je 4-6 týdnů. Menší regál o čtyřech poličkách nemůžu ohodnotit, ačkoliv jsem ho už zaplatila. Snad to dobře dopadne.

děkujeme za recenzi na Váš nákup.
    Dostupnost je vždy u objednávaného zboží, pokud se dostupnost liší, informujeme zákazníka hned při přijetí objednávky. V případě, že si nejste jisti, můžete zavolat na naši infolinku.

Tým Maxi-postele.cz

Nedodrzeny termin dodani,zadna informace o zdrzeni ani duvod.

děkujeme za recenzi na Váš nákup.

Bohužel nám dodavatelé posunují termíny dodání, které nedokážeme ovlivnit. Velice se Vám za to omlouváme.

• Rychlé vyřízení objednávky
    • Nedostatečné informace o výrobku.

Velice nízká postel

děkujeme za recenzi na Váš nákup.
    Pokud se Vám zdají informace u vybraného artiklu nedostačující, rádi Vám je zodpovíme na infolince nebo přes email.
    Nemáme podle čeho posoudit Vaši reakci.

Tým Maxi-postele.cz

Ještě jsme objednaný produkt neobdrželi. Nedodržujete termíny!!!

děkujeme za recenzi na Váš nákup.
    Bohužel nám nyní dodavatelé posunují termíny dodání, které nedokážeme ovlivnit. Velice se Vám za to omlouváme.

Tým Maxi-postele.cz

• Příliš dlouhé dodací lhůty, zatím jsem zboží neobdržela, objednávku jsem poslala už před dvěma měsíci

děkujeme za recenzi na Váš nákup.
    Objednávku jsme odeslali obratem po naskladnění a do dvou měsíců. Bohužel je v tuto chvíli s některými dodávkami zboží od dodavatele problém a termíny se nám takto protahují, nedokážeme je nijak ovlivnit. Omlouváme se za prodlení a způsobené komplikace.

Tým Maxi-postele.cz

Hlavně že mají napsáno - zboží skladem

děkujeme za recenzi na Váš nákup.
    V případě sestaveného nábytku (rustyk), plánujeme dopravu a rozvážíme nábytek naším rozvozem. Proto může dojít k delší dodací lhůtě ( ve Vašem případě doručení do 10dní od objednání).

Tým Maxi-postele.cz

Těžší montáž, některé otvoty pro šrouby i špalíky nebyly provrtané - ve dřevě byl suk. Chybí papírový návod na sestavení.

děkujeme za recenzi na Váš nákup.
    V případě nesrovnalostí se na nás obraťte na email či přes naší infolinku.

Tým Maxi-postele.cz

• Obchod neodpovídá na dotaz ohledně termínu dodání.

děkujeme za recenzi na Váš nákup.
    Na emaily se snažíme odpovídat obratem, je možné, že Váš email spadl do spamu. O dostupnosti zboží jste, ale informování přímo při objednání.