Super nabídka produktů, velice rychlé doručení a velice příjemná a nápomocná obsluha na prodejně. :)
- Přehlednost
- Dobré ceny
- Rychlé vyřízení objednávky
Obchod doporučuji.
Rychle doručení, kvalitní zboží
- Prodávají oblíbené granule mých pejsků
- Pánové ve skladu usměvaví, ochotní a úžasní Dámy sedící, ťukající do compu už nechci nikdy vidět!!!! Jednou stačilo for ever
Při osobním odběru vám oznámí, že platba musí být provedena pouze hotově Nemám obecně nikdy hotovost a už vůbec více , než 10.000 Když bych chtěla platit kartou rovnou mi slečna oznamuje, že to budu mít dražší Asi trest klientům platícím bezhotovostně Když zchrastím peníze řekne mi, že jsem mohla platit QR kódem QR kódem je bezhotovostní platba, kterou mi hned na úvod řekla, že není možná Nakonec mi oznámí , že v mailu to psali
Otevřela jsem.všech 6 mailů Nikde nic Tak paní otevřela objednávku kde je zmínka o hotovosti , ale na první dobrou v průvodním mailu nikde nic V žádném ze mailů S klienta uděláme vola Trochu ho proběhnem, ať se nenudí ve 40stupních ve stínu A tak už nikdy více -
Pro mě nejlepší pet obchod , široký sortiment, dostupný, dobré ceny, zboží perfektně balené, vyřízení objednávky a dodání prakticky obratem, nejpozději do dvou dnů.
Velice rychle dodané zboží.
Prostě funguje jak má.
spolehlivý obchod
- Rychlost, profesionalita
Nakupuji pravidelně a vždy spokojenost
- Nejen e-shop, ale i kamenná prodejna
- Na prodejně berou karty
- Zajímavý sortiment, kvalitní značky, výhodné ceny
- Zboží skladem, rychlá expedice
- Špatné parkování v sídlišti, ale když zastavíte na rampě, tak vás nevyženou
Dělají obchod s radostí a úsměvem, s láskou ke zvířatům. Můžete přijít i s mazlíčkem. Pán mi naprosto ochotně odnesl dva těžké pytle úplně až do auta. Děláte to skvěle! Díky.
rychlé doručení
- Jako vždy super
- rychlost
- ochota
- výběr
Skvělý přístup,rychlé dodání.
- Velice mile překvapen funkčností plachty, využili jsme ji hned na klubové výstavě psů, prozatímně přes výstavní stan a rozdíl teplot byl velice znatelný, do budoucna budeme používat i přes dodávku kterou používáme při výstavách.
Spolupracuji řadu let,bez problémů.
- perfektní služba
Dobrá cena, rychlost dodání.
Vše super