- Přehled
Žádné problémy, vše ok, mohu všem doporučit.
rychlé vyřízení objednávky, dodání do druhého dne. Zboží perfektně zabaleno, zabezpečeno proti poškození.
- Exkluzivní ,okamžitá dodávka ,super
Nekomunikoval(dovolená),ale mohl se ozvat,ale ne až na výzvu.
Reakce obchodu Matto.CZ
Objednávku jste vytvořil (pondělí 3.7. v čase 22:32, platba převodem) v době ,kdy jsme měli na webu uvedenou dovolenou od 1.7. do 9.7.2017 (v době 5.7-6.7 byl státní svátek). Dne 7.7. jste nám odeslal dotaz, jak to vypadá s Vaší objednávkou. Odepisoval jsem ze zahraničí do 2 h po Vašem dotazu, že zboží odešleme ihned v pondělí 10.7. V pondělí bylo také odesláno. Kdybychom v této době neměli dovolenou, zboží obdržíte o den dříve. Proto nás mrzí Vaše hodnocení (0,5 z 5-ti ), i když jsme komunikovali a odpovídali na dotazy během dovolené.
Rychlá komunikace a doručení
- Komunikace na rovinu
- Jednoduchá a vstřícná domluva.
Doporučuji.
- doručení do domu
- žádné
doporučuji
- Akorát neschopnost společnosti ppl
- Rychle komunikuje, zbozi bylo rychle poslano.
- Bohuzel objednane akvarium bylo bylo pres velmi tluste kartonove baleni rozbite. Ted budeme komunikovat, jak je mozne situaci resit protoze z venku nebylo na zasilce poznat ze je poskozena. Prepravni spolecnost byla PPL a zasilka byla oznacena jako krehke, uvnitr akvarium.
Komunikace obchodu byla pred nakupem velice dobra a vztricna. Odeslani probehlo rychle a bez problemu. Bohuzel objednane akvarium bylo bylo pres velmi tluste kartonove baleni rozbite. Ted budeme komunikovat, jak je mozne situaci resit, protoze z venku nebylo na zasilce pri prevzeti poznat, ze je poskozena. Prepravni spolecnost byla PPL a zasilka byla oznacena jako krehka s velkym napisem, ze uvnitr je akvarium.
- pro akvaristy pěkné
- nevím asi nic
V pohodě nakupujte
Vše proběhlo naprosto v pořádku. Doporučuji
- rychlé dodání zboží
- zatím o žádných nevím
první nákup,velká spokojenost
- Akvaria tohto typu som moc v inych ponukach nenasiel.
- Nieviem
Odporučam, akvarium tohto typu je kradne, nezavadzia. Staci prazdna stena bez obrazu a je tam.
- nákup doma a v klidu
byla jsem spokojena
- Vše OK.
- Ne.
Doporučuji.
- Dobré ceny
- Doprava ZDARMA
Jsem spokojená, zboží bylo dodáno rychle, za dobrou cenu a odpovídajíc popisu na webu. Doporučuji.
- dobré ceny, přehledné stránky
- nemá
doporučuji
- Spolahlivosť
Pohoda
- Vše v pořádku,rychlost dodání.