Obchod dlouhodobě využívám. Škoda jen že dlouho neby dostupný běžecký pás f35, po zkušenostech s F 25, jsem chtěl ten a žádný jiný. Ale bohužel jsem musel nakonec zvolit jiný druh pásu, protože termín dostupnosti se stále oddaloval. Jinak mám tenhle obchod moc rád.
Hezký den,
velice děkujeme za Vaši recenzi, která nás velice potěšila. Jsme rádi, když se zákazníci k nám rádi vrací.
Věříme, že i s novým zbožím budete maximálně spokojeni.
Váš Mastersport.cz -
Rychlé dodání, skvělá komunikace
- Rychlost. Cena.
- Skvělý profesionální obchod
Doporučuji všem. Perfektní přístup. Doručení za tři dny Zboží v pořádku a přesně co jsem objednal. Děkuji Mastersportu.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si moc vážíme.
Budeme rádi, pokud zůstanete naším zákazníkem a budete u nás nadále nakupovat.
S pozdravem tým MASTERSPORT.CZ -
- Bleskové dodání
Supr obsluha a perfektni zbozi v dobre cene
Reakce obchodu MASTERSPORT.cz
děkujeme za Vaši reakci. Těší nás, že k odběru svých objednávek využíváte naše výdejní místo v Ostravě-Porubě na ulici Provozní 5560/1b, které je Vám k dispozici každý pracovní den od 8 -16,30 hodin.
S pozdravem Mastersport.cz -
100% spokojenost
- Blesková komunikace
- Bezva ceny
- Zboží přišlo naprosto luxusně zabalené
Velice vstřícní, šli mi zjišťovat jestli mají zboží s konkrétním obrázkem. Milá a příjemná komunikace, bleskové zaslání. Rozhodně jsem zde nenakoupila naposledy.
Reakce obchodu MASTERSPORT.cz
děkujeme Vám za Váš čas sepsat hodnocení a za výčet našich výhod. Snažíme se, ať se Vám u nás nakupuje co nejlépe.
Těšíme se na Váš další nákup.
Váš MASTERSPORT -
- Rychlé vyřízení objednávky
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši recenzi. Snažíme se, aby zboží bylo expedováno a doručeno co nejdříve.
Váš MASTERSPORT -
- Velmi rychlé dodání
Hezký den,
děkujeme za Vaše doporučení našeho eshopu dalším zákazníkům. Vážíme si Vaší přízně.
S pozdravem tým MASTERSPORT.CZ -
Rychlost
- Kvalita dodávky, rychlé a férové jednání
- Musel jsem urgovat nedodání zboží, bylo zaplaceno, ale platbu neměli spárovanou s obchodem, proto zaslali až po telefonátu. Malý problém.
Rychlost, cena, jednoduchost.
Reakce obchodu MASTERSPORT.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho eshopu. Těšíme se na Vaši další objednávku.
S pozdravem Mastersport.cz -
Doporučuji
- Zboží přišlo velice rychle
Doporučuji zboží přišlo rychle a v pořádku, navíc zde bylo za nejlepší cenu, děkuji!
Obchod MASTERSPORT jsem využila poprvé a byla jsem spokojena . Doporučuji ostatním.
Rychle vyřízena objednávka, perfektní komunikace. Vysoká kvalita produktu.
Vážený zákazníku,
jsme rádi, že jste spokojený s vybraným zbožím z našeho eshopu. Věříme, že si i příště vyberete :-)
S pozdravem MASTERSPORT.CZ -
- Rychlé doručení, zboží bylo v pořádku.
Velká spokojenost k večeru objednáno , druhý den objednávka k vyzvednutí .
Reakce obchodu MASTERSPORT.cz
děkujeme za vaše hodnocení a jsme rádi, že využíváte naše výdejní místo v Ostravě Porubě, které je vám k dispozici v pracovní dny denně od 8 - 16,30 hodin. Budeme se těšit na váš další nákup sportovního vybavení. S pozdravem tým MASTERSPORT.CZ -
Rychlost doručení