Jako přihlášený uživatel máte možnost nastavit si zobrazení Heureky.

• Dopravní služba naprosto selhala ,několik dní jsme zásilku uháněli bohužel bez výsledků.

Reakce obchodu MASTERSPORT.cz

vzniklá situace nás velice mrzí. Snažili jsme se s Vámi telefonicky spojit, bohužel bezúspěšně. Prosíme o kontaktování naší zákaznické linky +420 774 082 679, kde s Vámi zásilku ověří a dořeší.
    S pozdravem Mastersport.cz

výrobní problém, není možné to dát dohromady. Kontaktoval jsem zákaznický servis před více než 5 dny, stále čekám.

• Na objednávku zatím čekám týden, na emaily mi nikdo neodpovídá

Vážený zákazníku,

Vámi objednané zboží se vyprodalo. Z tohoto důvodu nebylo možné Vám zboží zaslat. Omlouváme se, že jsme Vás nekontaktovali dříve než jste se dotazoval sám emailem. Objednávku jsme stornovali a peníze vrátili zpět na účet. Za komplikace se ještě jednou velice omlouváme.
    S pozdravem Mastersport.cz

Zboží nedorazilo, ač je zaplacené. E-shop nereaguje.

chápeme Vaší nespokojenost.
    Při zpracování Vaší objednávky jsme zjistili, že došlo k jinému designu tašky. O této situaci jsme Vás informovali.
    Zboží jsme poslali, bohužel, došlo k pozdržení u přepravce. Za komplikace se omlouváme.
    Váš Mastersport.cz

Zaslali použité zboží aniž by dali slevu nebo na to upozornily. Měl to být dárek, takže děkuji.

Vážený zákazníku,

Vaši objednávku jsme zaslali hned druhý den po její přijetí. Zboží jste nám vrátil bez udání důvodů. Při kontrole zboží, které se vrátilo, zboží bylo v pořádku. Vzniklá situace nás mrzí, Váš požadavek jsme zpracovali a peníze zaslali zpět.
    S pozdravem tým Mastersport.cz

Zboží zakoupené a zaplacené na e-shopu prý není již prodejné (celoobličejová maska). Tento fakt jsem se dozvěděla až po urgenci dodání, více než týden po zakoupení. Měl to být dárek k Vánocům...

Vážený zákazníku,
    chápeme Vaší nespokojenost při vyřizování objednávky.
    Objednávku jsme přijali 22.11. i s potvrzením úhrady. Zboží se nepřiřadilo k objednávce a to z důvodu chybou skladových zásob. Objednávka se nám nepřiřadila tudíž k vyřízení. Na základě Vaší reakce jsme tuto informaci ověřili a za toto se velice omlouváme. Chápeme, že se jednalo o vánoční dárek a to více nám to bylo líto. Ještě jednou se velice omlouváme.
    S pozdravem Mastersport.cz

• Obchod využívá jako dopravce fa. WE-DO a to je naprostá katastrofa!!! Kurýr nekomunikuje,telefon nezvedá , přetrasovat zásilku jako u konkurence nejde. V 11:30 přijde SMS že dodací okno 10-13hod a kurýr dojede po 14hod.Jen kvůli tomu příště objednám jinde.

Vážený zákazníku,
    při doručování Vaší objednávky, kterou jsme předali přepravci 19.11. došlo ke komplikacím na straně přepravce, velice se za něj omlouváme. Pokud je to možné, zásilky u přepravců pro zákazníky urgujeme a řešíme jejich rychlé doručování a různé požadavky na změny. Vždy doporučujeme kontaktovat naše zákaznické oddělení. Doručení přez komplikace se podařilo 21.11.2024.
    S pozdravem tým MASTERSPORT.CZ

• Ploutev přišla špinává od bláta nebo prachu a lehce odřená, jak kdyby jí někdo zkoušel. Jak mohou zabalit a poslat špinavou věc?

Velikost L(90 - 110 cm). Mám v pase 97 cm a dopnu jej tak tak. Kdybych měl 105 - nedopnu jej.

Bohužel po týdnu začalo se viklat jedno kolečko, teď je koloběžka nefunkční

Reakce obchodu MASTERSPORT.cz

vzniklá situace nás velice mrzí.
    Prosíme o kontaktování naší zákaznické linky: 774 082 679, která Vám určitě vyjde vstříc a dořeší situaci k Vaší spokojenosti.

tým Mastersport.cz

• žádná informace o zpoždění dodání zboží :-(

Vážený zákazníku,

mrzí nás vzniklá situace.
    Bohužel, Vaše platba nám byla připsána později. Z tohoto důvodu došlo ke zpoždění odeslání zboží.

tým Mastersport.cz

Bohužel zboží nepřišlo kompletní, konkrétně chyběl u jedné sítě provázek na její instalaci. Paní mi na lince řekla, jestli si ho nemohu dojít koupit. Právě to, že jste nabízeli kompletní produkt, jsem si Vás vybrala. Sice mi obratem přišla náhradní - ovšem zcela jiná v bílé barvě. Sítě jsou černé. Na druhé straně oceňuji rychlost dodání.

Vážený zákazníku,

celá situace nás velice mrzí a omlouváme se za nedorozumnění.
    S kolegyní, se kterou jste telefonicky hovořila, jste se nejspíše nepochopily.
    Náhradní díly, které zasíláme dodatečně (což byl i Váš případ) zasíláme na základě dodávek od výrobce.

Děkujeme za pochopení a ještě jednou se velice omlouváme.

tým Mastersport.cz

• Špatná informace kdy zboží bude doručeno
    • Informace, kdy bude doručeno, přišla až po kontaktu dopravce
    • Dopravce mne nezastihl doma, protože jsem nevěděla, že budou doručovat a zboží a zásilku nechal v nějakém skladu, a firma nekomunikuje a nemám možnost zboží vyzvednout vzhledem ke své pracovní době a otvírací době skladu
    • Pokud firma nezmění dopravce , což je teď wedo, tak nedoporučuji objednat

Ke zboží se vyjádřit nemohu, protože jej stále nemám.

Reakce obchodu MASTERSPORT.cz

mrzí nás, že nejste s nákupem u nás spokojená.
    Snažíme se našim zákazníkům vyhovět a zboží doručit co nejdříve. Bohužel po expedici již nemáme doručení v kompetenci, přepravce garantuje doručení následující den.

S pozdravem,
    Tým MASTERSPORT.cz

Obdržel jsem poškozené zboží. Výrobky jsem reklamovala, zatím bez odezvy.

Vážený zákazníku,
    Vaši reklamaci jsme obdrželi 12.8.2024 a ještě tentýž den byla Vaše reklamace vyřízena na základě vzájemné dohod s reklamačním technikem. Peníze se vracely zpět na účet. Pokud není něco v pořádku, kontaktujte nás.
    S pozdravem Mastersport.cz

Po zaplacení žadné další informace a objednaná zásilka ani po týdnu od objednání nedorazila

• Chyba obchodu a v telefonickém hovoru přesvědčování že plachta menší o 40cm je vlastně v pořádku.
    • Hezky si zaplatíte za chybu obchodu poštovné zpět. Omluva žádná. Kompenzace taky ne.
    • Telefonní operátorka přesvědčuje zákazníka i přes očividnou chybu o své pravdě.

Zakoupeno více věcí na bazén. Mezi nimi solární plachta 4,57cm. Přišla 4,1. Po zavolání mně paní po telefonu přesvědčovala že to tak má být. Když jsem jí řekl, že přímo na obalu té plachty jsou ukázané velikosti a na bazén 457cm patří 15" plachta a oni poslali 13,8" ( plachta 410cm). Tak řekla ať to pošlu na své náklady zpět. Každému je přece jasné, že nebudu mít na bazénu plachtu, která je v průměru o 40cm menší. Z nabídky tato plachta zmizela. Omluva, kompenzace nikde. Nedoporučuji.

• Kolečka do bruslí přišla zaprášená a ložiška v nich se moc netočila.

• Nevratili penize
    • Zmrdi

Vážený zákazníku,
    je nám líto, že jste s nákupem přes naše www stránky nebyl spokojen.

Průběh objednávky jsme prověřili a zjistili jsme, že k dokončení objednávky nedošlo právě z důvodu neuhrazení objednávky dle zvolenézo způsobu úhrady. Ohledně této skutečnosti jsme Vás informovali a bohužel neobdrželi jsme zpětnou reakci. Pokud máte potvrzení z banky, že Vám částka byla stažena, zašlete nám ho a my vše prověříme, abychom sjednali nápravu, pokud jsme platbu opravdu obdrželi.

S pozdravem tým MASTERSPORT.cz

Bohužel výrobek vydržel prvni 2 min treninku než se rozjeli šiti. Věřte že mam zkušenosti s boxovaci hruškou. Trenuji 25 let takže mi prošlo rukama dost náčiní ale tohle .....

Provazový žebřík,který jsem objednala, dorazil absolutně zamotaný. Byl chybně zkompletovaný, takže se nedal rozplést. Bude potřeba koupit úplně nové lanko, žebřík rozstříhat a navléct znovu.

Reakce obchodu MASTERSPORT.cz

v případě, že je provazový žebřík poškozen, zapleten a není možné jej rozmotat, je možné vyplnit reklamační formulář případně nás kontaktovat na zákaznické lince.

Děkujeme
    S pozdravem tým MasterSport.