nedoručili na uvedenou adresu ikdyž byla správně zadaná a pořád to čeká někde v depu za Prahou

Reakce obchodu Martessport.eu

omlouváme se za komplikace spojené s doručením Vašeho balíku. Bohužel chyba nastala na depu společnosti DPD, Vámi zadaná adresa opravdu byla správná.

S pozdravem,
    Tým e-shopu Martessport.eu

• rychlost dodání

• Určite nekupovať ! Bicykel prišiel úplne ale úplne hrdzavy nedrží na ňom ani len kosik ! Cele v zlom stave.
    • Zlý prístup zákazníckej podpory
    • Nikde nie je telefónny kontakt, komunikujú len emailom ani po vyžiadaní čísla cez email mi ho neposkytli
    • Riešenie ktoré mi ponúkly je jedine vratenie bicyklu ktorý ale musím odviezť 70km ďaleko do najblizsej pobocky
    • Výmena bicyklu udajne nie je možno lebo už nie je skladom ale pred týždňom mali cca 500ks takže pochybujem že je to pravda
    • Ponúkli mi -15% kupón na ďalší nákup a sní sa ten kupón nevzťahuje na bicykle ‍♀️
    • Sú to podvodníci nekupovať

Reakce obchodu Martessport.eu

stejně jako všichni zákazníci máte možnost do 30 dnů od převzetí zboží odstoupit od smlouvy, pouze je třeba splňovat určité náležitosti (kolo nesmí být používané apod.).
    V případě nákupu kola je nutné jej vrátit v kterékoliv prodejně Martes Sport, případně výdejním místě Kolofix stejně jako v případě vyzvednutí kola jsou k dispozici tyto možnosti. Bohužel z technických důvodů nejsme schopni odpovídat na veškeré dotazy prostřednictvím telefonu.

Mrzí nás negativní zkušenost s nákupem v našem e-shopu, ale Vaše tvrzení o podvodnících se rozhodně nezakládá na pravdě.

S pozdravem,
    Tým e-shopu Martessport.eu

• Rychlost kvalita

Rychlé dodání, spokojenost. Bohužel mi nesedla velikost, ale i samotné vrácení proběhlo v pořádku.

Všechno proběhlo kosmickou rychlostí.

• Okamžité dodání.
    • Nic.

Rozumná cena jinde nedostupného zboží, okamžité dodání.

• Vše vyborne

Kladné zkušenosti při prvním nákupu, ochota, velký výběr zboží, rychlé dodání a hlavně kvalitní obuv, mohu jen doporučit, budu zde objednávat nadále.

• rychlé a spolehlivé dodání

• Rychlosr dodani

• Opravdová kvalita zboží

Nakupoval jsem u Martes poprvé a naprostá spokojenost s kvalitou zboží a rychlostí doručení. Vřele doporučuji.

S tímto obchodem jsem byla zatím vždy velmi spokojená vsem doporučuji

OK

• dobré ceny, velký výběr, přehledný obchod, rychlé vyřízení objednávky

První nákup a spokojenost.

• Cena zboží
    • Rychlost vyřízení objednávky

vše super a blesková rychlost

• Rychlé vyřízení, přehledná nabídka.

• Zboží přišlo ve velmi krátkém čase.