- široký výběr
- přehledné webovky
- velmi rychlé jednání
- pečlivé balení
Reakce obchodu MarketArt.cz
Děkujeme za tato slova, velmi
nás těší.
Kolektiv Marketart -
- zboží si sama vyzvednu a ještě něco hezkého uvidím a koupím
Děkujeme za doporučení.
- super jednání
- rychlé odeslání
super jednání a dobrá domluva, jen jsem měla delší dodání protože se mi rozbil telefon a nemohli se dovolat ohledně záměny jednoho bloku papírů který jim bohužel nedorazil a změny dopravce, ale pak už bylo vše vyřešeno velmi rychle (telefonát v úterý, ve středu posláno a doručeno ve čtvrtek)
Reakce obchodu MarketArt.cz
Velice děkujeme za příjemná slova.
- Kamenný obchod
- Delší doba vyřízení objednávky
- Nefungující mailová adresa
Trvalo více jak 7 ní, než jsem vůbec dostala e-mail o tom, že objednávka je připravená k vyzvednutí. Asi dva dny před tímto mailem jsem psala mail s dotazem v jakém stavu objednávka je. Mail se mi však vracel, že nebylo možné ho doručit. Když kompletace objednávky trvá déle, nebylo by zcela od věci poslat mail s tím, že to bude chvíli trvat. Nemám problém si počkat, ale vzhledem k dnešní době a standartu doručení, obzvláště s vyzvednutím na prodejně, by bylo fajn takový mail dostat, když teda není možné zaslat dotaz mailem na adresu, která je na stránkách obchodu. Jinak s objednávkou samotnou jsem spokojená a na prodejně bez jakýchkoliv problémů.
Reakce obchodu MarketArt.cz
Děkujeme za reakci, nevím jak se stalo, zřejmě nedopatřením, že nebyla odeslána informace o stavu objednávky, případně jejímu pozdnímu odeslání. V těchto případech odesíláme e-mail a spojujeme se se zákazníkem telefonicky. Za chybku se omlouváme.
rychlé dodání, příznivá cena
- Bezproblémové a rychlé
- Nenašel jsem žádný problém
Děkujeme za hodnocení.
MarketArt tým -
- Našel jsem co jsem potřeboval jako dárek.
- Rychlost dodání.
- Osobní přístup
- Milé jednání
- Rychlost komunikace
- Kvalitní sortiment
Takhle milý zákaznický servis jsem snad ještě nezažila. Pán mi zavolal kvůli jedné chybějící věci, a hned nabídl vhodnout alternativu. Poté mi bylo zboží osobně dovezeno.
Tímto si našli nového stálého zákazníka.Reakce obchodu MarketArt.cz
Děkujeme za velmi milá slova.
Kolektiv Marketart -
- nefungovala platba kartou, obchod mi ani po urgenci nezaslal info k platbě bankovním převodem, objednávku jsem zrušila
Reakce obchodu MarketArt.cz
Dobrý den, velice nás to mrzí, ale jak již uvedeno v předchozím vyjádření, měli jsme problém s naším webem a neodesílal oznámení zákazníkům, což jsme nevěděli. Z toho důvodu došlo ke ztrátě komunikace se zákazníky. Za tyto problémy se velice omlouváme a doufáme, že již bude vše fungovat bezchybně, jak jsou u nás zákazníci zvyklí.
team MarketArt -
nedostal jsem objednavku. mejl obchodu nefunguje
Reakce obchodu MarketArt.cz
Děkujeme za názor, jen pro vysvětlení. Náš web měl jeden den výpadek z důvodů nám neznámým. Bohužel neodesílal, ani nepřijímal e-maily, v současné době je již vše vyřešeno, s panem zákazníkem jsme si již situaci vyjasnili a vyřešili k jeho plné spokojenosti.
tým MarketArt -
- rychlé doručení
Reakce obchodu MarketArt.cz
Jsme rádi, že bylo vše v pořádku.
MarketArt tým -
Vše bylo tak jak má být. Dodáno rychle, spolehlivě a balíček obsahoval přesně to, co jsem si objednal. Obchod doporučím.
Reakce obchodu MarketArt.cz
Jsme rádi, že je vše OK. Snažíme se co to jde. Přejeme krásný den.
MarketArt tým -
Rychlé doručení, vše o.k.
Kolektiv MarketArt -
Skvělá a vstřícná komunikace s obchodem, ochota...rychlé dodání.
Reakce obchodu MarketArt.cz
Děkujeme za pochvalu, těší nás u srdíčka.
- Velmi dobre ceny. Rychle vybavenie
- Zatial neviem
Děkujeme za recenzi.
- rychlost dodání
- skvělé ceny
Reakce obchodu MarketArt.cz
Děkujeme za recenzi, velice nás těší. Těšíme se na další nákup.
MarketArt tým -
Rychle v usměvavém krámku.
Díky.
Kolektiv marketArt -
- V pořádku a rychle doručeno
Děkujeme za recenzi.
MarketArt tým -
Příjemná a rychlá komunikace, velká spokojenost s obchodem i se zbožím, děkuji...
Kolektiv MarketArt