- vícero značek na jednom místě, stejně tak vícero produktů s různým zaměřením
- nemožnost vyzkoušet, musíte vědět už konkrétně co chcete nebo zkuste na blind
Balíček, dorazil v pořádku, kartička ale zapadlá mezi produkty, spousta papíru. Trošku borčus v balení na první dobrou. Chtělo by to více péče k zákazníkovi i při balení + kokosový olej asi balit spíše třeba tak, jak to dělají jiné značky ( i s papírem) ale aby to mělo smysl a ochránilo to sklo.
Reakce obchodu Manulo.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, která je pro nás důležitá.
Na našem e-shopu nabízíme vzorky na vyzkoušení jak u kosmetiky, tak u zdravých potravin. Máme malá i velká balení, aby si zákazníci mohli produkt nejdříve vyzkoušet a pak objednat velké balení. U produktů, kde nemáme vzorky, je to proto, že je nenabízí výrobce.
Protože Vaše objednávka obsahovala kokosový olej, který je ve skle, tak jsme záměrně použili více papíru, aby se při přepravě nerozbil. Každý produkt balíme pečlivě, s láskou a ohledem k přírodě, proto nepoužíváme plastové bublinky, ale papír. Chápeme, že více papíru nemusí být vizuálně hezké, ale pro nás je důležité, aby Vám balíček přišel v pořádku a cestou se nerozbil. Kartičku s poděkováním dáváme nahoru, ale může se stát, že během přepravy zapadne mezi produkty. Věříme, že dojem z balení napraví spokojenost s používáním produktů, které podpoří Vaše zdraví i krásu. Ráda Vám podám k produktům podrobné informace. Přeji pěkné dny. Marcela z Manula ❤️ -
- Pečlivě vybrané produkty českých dodavatelů
- Kvaltiní přírodní kosmetika a zdravé svačinky, snídaně & věci na sport
- Zajímavé značky, které jsem neznala
- Rychlost dodání
- Příjemná komunikace a prostředí e-shopu
- Menší výběr sortimentu
Reakce obchodu Manulo.cz
Krásný den Báro, děkujeme za hodnocení. Naši nabídku neustále rozšiřujeme a tak věřím, že při dalším nákupu objevíte nové značky a produkty. V únoru jsme přidali novinky pro milovníky kaší - kilová balení oblíbených bezlepkových, bezořechových a proteinových kaší. Lahodná ořechová másla, sušené ovoce a ořechy pro zdravé mlsání. Pro očistu jater ostropestřec mariánský nejen v kapslích, ale také drcený plod, ze kterého lze udělat výborný čaj nebo ho přidáte do kaše či jogurtu. Brzy přibudou ovocné mošty a šťávy a nová kosmetika. Pokud Vám u nás na e-shopu něco chybí, napište nám, jaké produkty byste uvítala. A jestli potřebujete s něčím poradit, jsem tu pro Vás PO-PÁ od 9.-17.00 hod. na chatu, e-mailu či telefonu. Mějte krásné dny, Marcela.
- Rychlost, specifický sortiment, cena, doprava zdarma
První nákup a určitě ne poslední. Skvělý obchod s produkty, které mám ráda.
Reakce obchodu Manulo.cz
Děkujeme za hodnocení. Těší nás Vaše spokojenost s prvním nákupem.
Příště můžete vyzkoušet naši NOVINKU - slanou RAWSAGE tyčinku vyrobenou výhradně z BIO ořechů, bylinek a koření. Rawsage je první čistě veganská “klobáska" s intenzivní chutí. Nabízíme ji ve dvou příchutích. S OLIVAMI: https://www.manulo.cz/rawsage-olivova-bio-raw--25g/
a SE SUŠENÝMI RAJČATY: https://www.manulo.cz/rawsage-snack-bio-raw--25g/
Z kosmetiky Vám doporučím DENNÍ OCHRANNÝ OBLIČEJOVÝ KRÉM, který chrání pleť proti IR ZÁŘENÍ monitorů a mobilních přístrojů https://www.manulo.cz/denni-ochranny-oblicejovy-krem-50-ml/
Ráda Vám poradím s výběrem nebo odpovím na dotazy. Hezký den. Marcela Samková -
- Skvělá komunikace
- Nejlepší z nejlepších
Skvělý obchod
Velký výběr pro každého
Oceňuji velké množství přírodních produktů
Skvělá komunikaceReakce obchodu Manulo.cz
Krásný den, děkujeme za hodnocení. Marcela.
- Rychlé dodání, výrobky ve skle ručně zabaleny do papíru, aby se nerozbily.
Reakce obchodu Manulo.cz
Pěkný den, děkujeme za pozitivní hodnocení a doporučení. Těší nás Vaše spokojenost a bezproblémové doručení zboží. Těšíme se na Vás při dalším nákupu. Marcela z Manula.
Druhá objednávka, rychlé dodání,spokojenost
Reakce obchodu Manulo.cz
Krásný den Milado, moc Vám děkujeme za opakovaný nákup a kladné hodnocení. Vaše spokojenost nám dává energii neustále naše služby pro Vás vylepšovat a rozšiřovat nabídku. Pokud je něco, co byste u nás na e-shopu uvítala, budeme rádi za zpětnou vazbu na [email protected]. Přeji pohodové dny a radost z nákupu. Marcela z Manula.
velmi dobrý
Reakce obchodu Manulo.cz
Krásný den, děkujeme za hodnocení a doporučení. Snažíme se naše služby neustále zlepšovat a sortiment rozšiřovat. Doufáme, že při dalším nákupu budete ještě spokojenější. Pokud Vám u nás na e-shopu něco chybělo, budeme rádi, když nám napíšete na [email protected]
- Rychlé dodání zboží, levné poštovné
Reakce obchodu Manulo.cz
Děkujeme za pozitivní hodnocení. Těší nás Vaše spokojenost. Marcela z Manula.
- přehlednost
- kvalita
- doporučuji
- kvalita zabalení
obchod doporučuji
Reakce obchodu Manulo.cz
Krásný den, vážíme si Vašeho doporučení a pozitivního hodnocení. Děkujeme. Jsme tu pro Vás.
spokojenost
Reakce obchodu Manulo.cz
Krásný den, těší nás vaše spokojenost. Děkujeme za pozitivní hodnocení. Marcela z Manula.
Reakce obchodu Manulo.cz
Děkujeme za hodnocení a přejeme radost a spokojenost z nákupu. Marcela z Manula.
- rychlost dodání
Reakce obchodu Manulo.cz
Krásný den, děkujeme za pozitivní hodnocení.
- delší čas na dodávku
Reakce obchodu Manulo.cz
Krásný den Anno, děkujeme za hodnocení. Bohužel před vánoci jsme s rychlostí doručení limitováni přetížením dopravních společností, které dělají maximum. Ale věřím, že pokud nám dáte šanci a uděláte další objednávku, že budete s rychlostí doručení spokojená. Máme na e-shopu spoustu novinek. Určitě si vyberete. Marcela z Manula.
- Hezká a přehledná internetová stránka
- Mnoho kvalitních a zajímavých výrobků na jednom místě
- Velký výběr přírodní kosmetiky vyrobené v ČR
- Výborná komunikace
- Rychlé doručení v krásně zabaleném balíčku
Manulo mám ráda, protože tam vždy najdu jak své oblíbené výrobky, tak něco nového. Nemusím běhat po malých obchodech v okolí a shánět věci zvlášť. Objednávka přišla do dvou dnů, navíc vše pečlivě zabaleno a s malým dárkem:-)
Reakce obchodu Manulo.cz
Krásný den Evo, děkujeme za tak krásnou recenzi ❤️ Vážíme si Vaší spokojenosti.
Pestrá nabídka kvalitních výrobků doporučených na základě pečlivého výběru, velmi vstřícná komunikace a zájem o zákazníka a jeho potřeby! Velmi doporučuji!
Reakce obchodu Manulo.cz
Krásný den Darino, děkujeme za hodnocení a doporučení. Máme radost, že jste spokojená. Marcela
- Je možný široký výběr a rychlé doručení.
Vstřícné jednání a ochota poradit. Výrobky jsou chutné a nedá se odolat konzumaci. Mizí za několik minut.
Reakce obchodu Manulo.cz
Krásný den, děkujeme za hodnocení. Těší nás Vaše spokojenost.
- Kvalitni vyrobky
- Rychlost doruceni
Vse bylo skvele
Reakce obchodu Manulo.cz
Krásný den pane Mašku, děkujeme za hodnocení a doporučení.
- Vše skvěle zabaleno do papíru.
- Při jakémkoli dotazu, okamžitá odpověď.
Velká spokojenost, mohu jen vřele doporučit.
Reakce obchodu Manulo.cz
Paní Jano, děkujeme za krásné doporučení, které nám udělalo radost. Těší nás Vaše spokojenost. Marcela z Manula.
Skvělé přírodní produkty na jednom místě :). Jak něco k snědku, tak něco pro péči o tělo. Opravdu zajímavý sortiment. Rychlá a milá komunikace.
Doporučuji.Reakce obchodu Manulo.cz
Krásný den Aleno, děkujeme za milé hodnocení. Doufáme, že budete spokojená i při dalším nákupu. Marcela z Manula.
- Dobrá domluva
Spokojenost
Reakce obchodu Manulo.cz
Krásný den, děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás Vaše spokojenost. Marcela z Manula.