• Obchod nereaguje ma maily ani na telefon . Zboží je jako odeslané ,ale nebylo mi doručeno. Eshop nereaguje

Určitě bych tento e-shop nedoporučovala, zaplatila jsem předem ale zboží ani peníze zpět jsem nedostala. Nikdo nereaguje ani po telefonu ani e-mailem . Zřejmě se jedná o velký podvod!!!!

překvapení je lež, protože balíček nema hodnotu co slibujete tečka, podvod na lidi !!!!!!!

Poslali mi jiný výrobek který jsem si neobjednal a neodpovídají na reklamaci, vyhněte se této nekompetentní Mano.cz. Trojan

• Spousta; doba a způsob doručení, vnucený dárek...

Za zboží v ceně 165 Kč jsem zaplatil 368 Kč. Doba dodání 6 dní. To jsem musel trčet v Praze. Vnutili jste mi "dárek" o který jsem nestál. (99 Kč) Chtěl jsem platit kartou, naskočila mi tam dobírka (50 Kč). Zvolil jsem uložení v Alza boxu, přišlo osobní dodání (50 Kč).
    Ani s tím se Pošta neobtěžovala. Musel jsem si pro to dojít osobně. Dalších 45 minut ztráty. Vás už nikdy.

Chcete hodnocení a po 6 dnech jste poslali max. data ale nalík nikde.

• pozornost v ceně 259-. za 99-. neznámo co.Bez návodu i pojmenování výrobku-vracím
    • bez objednání oné pozornosti nebylo možno objednávku odeslat

jsem zklamána

Neskutečný krám. Těsnění zmuchlané,nepoužitelné. Nože se šroubují miniaturními šroubky.! Pokud se některý uvolní,skončí v jídle. Miska z lehkého plechu. Házím do koše.

Zboži dorazilo brzy av pořádku.
    Bohužel zboži jeden větší kšunt než druhý

S obchodem spokojenost s výrobkem ne.Polštár je velmi slabý

• Místo ergonomického polštáře zobrazeného v obchodě došla 3cm vysoká placka naplněná troškou dutých vláken.

• platili jsme za zboží, které v balíku nebylo, chybný způsob dopravy, zboží nekvalitní

Obchod nekomunikuje.Uvádi že zboží přijde do 4dnů .Dnes je to 7dnů a nic nepřišlo

• rychlá dodávka nekvalitního zboží

Zboží ani po dodatečném zaslání návodu na montáž nešlo složit. Zboží vráceno na vlastní náklady odstoupením od kupní smlouvy. Telefonicky ani po pěti pokusech se žádný z operátorů neozval zpět. Reakce obchodu přišla až na mnou zaslaný e-mail.

Zboží jste mi jestě neposlali.Ale zeptat se jak jsem spokojený jste nezapomněli. Co byste řekli číšníkovi , když by se vás zeptal ,jak vám chutnalo ,aniž by vám přinesl oběd. Asi,že není normální. Hovorka

Fréza se nedala zprovoznit

• lživá reklama

Polštář neodpovídá nabídce.VYHOZENÉ PENÍZE !!!
    Není naplněný slíbenou,reklamovanou náplní.Je uvnitř vatelín.A velice úsporně.Při obejmutí polštáře se prsty nezaboří do náplně,ale potkají skrz látku.
    Není anatomický,je placatý,tvrdý.

U frézy nejde nastavit držadlo, chybí aretace pozice a na reklamaci obchod nereaguje!

• klamavé fotky u výrobku.
    • nedostatečné info o péči výrobku

Tenhle e-shop je těžké hodnotit. Zboží přišlo cca do týdne, emaily v cajku, ale
    Přikláním se ale spíš k nedoporučení obchodu. A to z důvodu klamavých fotografií u prostěradla co jsem objednala. Nesouhlasí to s nabízeným na stránkách, takže jde patrně o nekvalitní napodobeninu.
    Reklamovat nebudu, material ujde, ikdyž z toho trochu lezou nitě a neni to úplně co nabízí, je to funkční a účelu poslouží.

zboží zatím nedorezilo

• Špatná kvalita
    • Používá fotografie jiného výrobce, prodává padělky

Obchod klame zákazníky tím, že zobrazuje fotografie jiného zboží, které neodpovídají skutečnosti.
    Zboží přichází ve velmi špatné kvalitě a nefunguje