- rychlé dodání
- Veliká nevýhoda - do obchodu se nedá dovolat! Ke zboží nebyl dodán český návod, po písemné žádosti byl dodán e-mailem, ale k jinému typu zboží.
Pokud pominu nedodání českého návodu, tak velikou nevýhodou je nedovolání se do obchodu.
Reakce obchodu manicek.cz
Vážený zákazník ospravedlňujeme se vám za špatnou zkušenost s naším obchodem. Aktuálně je předvánoční období kdy je velký počet požadavků a náš operátor nestíhá reagovat na všechny požadavky. Pokud jste obdrželi emailem nesprávný návod stačilo kontaktovat nás emailem opět a kolega by Vám zaslal správný manual na výrobek. Mrzí nás vzniklá nepříjemnost. Věříme, že se to víc nebude opakovat.
manicek.cz -
- skvělá cena
Celý nákup proběhl bez problémů - objednáno, zaplaceno, dodáno. Obchod komunikoval, hlásil každou změnu na stavu objednávky. Mohu doporučit.
Reakce obchodu manicek.cz
Vážený zákazníku děkujeme za vaši recenzi. Těší nás vaše spokojenost, o kterou jste se podělili.
manicek.cz -
- Dobrý nakup
- Ppl katastrofa dvakrát vám přehodí místo uložení a pak to táhnete jak blbec přes celé město!!!!
Reakce obchodu manicek.cz
Výžený zákazník děkujeme za vaše hodnocení. Mrzí nás vzniklá nepříjemnost s přepravcem, budeme se snažit tlačit na přepravce aby zjednodušil vyzdvihování zásilek.
Manicek.cz -
- dobrá komunikace
- záruka navíc bezplatně
- jednoduše objednávání a platba
Doporučuji prodejce - dobra komunikace a dobře ceny. Nyní mají akci pro prvních 100 objednávek 5% sleva z nákupu hned jsem toho využil.