- Barvy došli úplně vyschlé...takže plátno mě je k ničemu....psala jsem říkal a žádná reakce
Dvě barvy byly výlety, plochý štěteček nekvalitní, vypadávaly chlupy. Špatně označené čísla na plátně. Chybí mi papírová verze s čísly. Nejsem spokojená.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Cena výrobku neodpovídá jeho kvalitě. Barevná digitalizace je nepřesná, chybí digitalizační list - nelze opravit chyby. Domnívám se, že toto byla moje poslední objednávka u vaší společnosti.
- Rychlá komunikace i dodávka, ale produkt mi nepřijde kvalitní.
- Nelíbí se mi kvalita obrázků. Objednala jsem 3 pro 3 děti, na obalu nebylo rozeznat, který obrázek je uvnitř, musela jsem krabičku otevřít a uvnitř jsem očekávala, že bude obrázek s čísly na kvalitním papíru. Bohužel je na obyčejném papíru, to jsem teda zvědavá, jak po aplikaci barviček bude obrázek vypadat - chtěla jsem hodně, když jsem čekala nějakou kvalitní čtvrtku, vždyť obyčejný papír se zkrabatí nebo protrhne, je to určené pro děti :-(.
Za mě bych obchod nedoporučila z důvodu špatné a laciné kvality výrobku.
Reakce obchodu Malujpodlečísel
Dobrý den Sajo, velmi nás mrzí Vaše nespokojenost. Bohužel v tuto chvíli není Vaše recenze adekvátní. Pokud krabička není oštítkovaná není složité krabici bez poškození otevřít a podívat se uvnitř na vzor, pokud člověk krabici daruje, také kontroluje zda je set kompletní. Krabici nelepíme, z toho důvodu, aby člověk měl možnost si zkontrolovat svůj obraz, pokud je nějaká z krabic právě neoštítkovaná. Pokud se jedná o předlohu kterou zde zmiňujete, jedná se o běžný papír. Předloha slouží pouze k nahlédnutí, jak je obraz na plátně očíslován, neslouží tak k samotné malbě. Předloha je sice součástí balení a je na klasickém papíře, není tam však za účelem vybarvení kvalitního obrazu. Objednala jste si obrazy tištěné na lněném plátně, tak jako je nabízíme na našem e-shopu. Obrazy jsou profesionálně vypnuté na rám a jsou ze 100 procentního lněného kvalitního plátna, stejně tak jako ty nenapnuté. Pokud se jedná o plátno, ano to je určené k malování, nekrabatí se a je rozhodně určené k malbě pro děti. Pokud máte konkrétnější dotazy k tomu jak obrazy správně malovat, prosíme obraťte se na naši zákaznickou linku, kolegyně Vám ráda pomůže a jsme k dispozici na e-mailu či telefonním čísle. :)
18.8. 23jsem zakoupila barvy, které mi došli, přišel email že objednávku přijali a o expedování mě budou informovat . Je 28.8. 23 info žádné, barvy nikde.
Dobrý den Báro,
velmi nás mrzí vaše hodnocení, expedice se zpozdila z důvodu dovolené, kterou jsme avizovali na stránkách na více místech. Zřejmě jste tuto informaci musela přehlédnout. Vaše objednávka přišla v Pátek 18.8. 18:54, tzn. ten den již nebylo možné expedovat a následující týden jsme měli dovolenou. Vaše objednávka byla expedována hned první pracovní den po dovolené, tj. Pondělí 28.8.
Tým Malujpodlečísel.cz -
- Foto produktu neodpovídá reálnému zboží
Reakce obchodu Malujpodlečísel
velmi nás mrzí nás že nejste s obrazem spokojen/a, napište nám na [email protected] a určitě vše vyřešíme k Vaší spokojenosti.
Váš tým Malujpodlečísel.cz -
Obchod asi v pořádku,ale tam obrazu rozbitý, některé barvy nebyly pořádně zavřené.
Reakce obchodu Malujpodlečísel
mrzí nás že nejste s obrazem spokojen, zřejmě muselo dojít k poškození při přepravě - kontaktujte nás prosím na [email protected] a společně to vyřešíme k Vaší spokojenosti.
Děkujeme.
- Rychle
- Obrazky pekne
- Bohuzel spatne napnuti na ram - od profesionalu bych cekala vic.Oba obrazy se dole vlni.To jsem si mohla napnout sama, proto jsem si tuto sluzbu objednavala.
Obrazky hezke - bohuzel strasne napnuti na ram.To me zklamalo.Obrazky byly darek, nechtela jsem kazit radost a hned je brat a posilat zpet.Priste si uz u Vas neobjednam.
Dobrý den, Lenko,
velmi nás mrzí že nejste s napnutím spokojená. Plátno občas vypadá jako zvlněné, nicméně potom co se obrazy vymalují tak se plátno srovná.
Pokud si přesto myslíte že bylo plátno špatně napnuté, ozvěte se nám prosím na [email protected] - rádi to napravíme.
- Sada barev neodpovídala předloze
Reakce obchodu Malujpodlečísel
tato situace nás velmi mrzí, napište nám prosím na [email protected]. Zašleme Vám obratem nové barvičky, případně domluvíme jinou formu kompenzace.
Omlouváme se za komplikace.
Tým Malujpodlečísel.cz