Přihlásit se a přidat recenzi

• rychlé dodání, velký výběr příznivé ceny

Jsem moc spokojená. Dokonce tak, že po prvním obrazu jsem ji jich koupila rovnou dalších šest :-D.

Dobrý den Nat,
    velmi Vám děkujeme za krásnou zpětnou vazbu, těší nás Vaše spokojenost a věříme že všechny obrazy vypadají po vymalování skvěle! Neváhejte nám zaslat fotografie Vašich vymalovaných obrazů na náš email, rádi Vám zašleme slevový kupón na příští nákup v hodnotě 200 Kč.

Spolehlivý a rychlý

• Velký výběr

Na stránkách uvedeno, že zboží obdržím za 2 dny, přepravní společnost dostala zboží až 5.den od objednání. Takže zboží dorazilo až 6.den.

Reakce obchodu Malujpodlečísel

Dobrý den Jano, děkujeme za zpětnou vazbu. Velmi nás mrzí , že měl Váš balíček zpoždění. Je možné , že se prodlení u zásilky z technických důvodů prodloužilo. I tak Vám děkujeme za nákup u nás a určitě nám neváhejte zaslat hotový vymalovaný obraz na náš e-mail. Rádi Vám zašleme slevový poukaz na další nákup!
    Majda z Malujpodlecisel.cz

• opravdu velmi rychlá reakce, jeden den objednáno, druhý den dodáno
    • na dotaz, zda není málo jedné barvy, ihned odpověď, že případně dodají

Nabídka široká, včetně vlastních obrazů

Hezký den Nat,
    děkujeme Vám za zpětnou vazbu! Určitě nás v případě chybějících barviček neváhejte kontaktovat. Těší nás Vaše spokojenost.

Majda z Malujpodlecisel.cz

• Výborná komunikace při výběru fotografie s grafičkou.

Komunikace s grafičkou Barčou na jedničku. Poradila s výběrem fotografie , i dokázala povzbudit . Velká spokojenost

Reakce obchodu Malujpodlečísel

Hezký den, velmi Vám děkujeme za zpětnou vazbu!! Vážíme si Vaší spokojené recenze a milých slov. Kolegyni jsem Vaši milou zprávu předala, těšíme se na zaslání Vašeho vymalovaného obrazu na náš email, rádi Vám zašleme slevový kupón na příští nákup v hodnotě 200 Kč.
    Ještě jednou moc děkujeme!!

• první nákup
    • cena přijatelná
    • dcera byla nadšená, moc jí to baví

Reakce obchodu Malujpodlečísel

Dobrý den, děkujeme Vám za zpětnou vazbu!
    Určitě neváhejte využít i naší dětské kategorii, kde najdete spoustu dalších obrazů určené pro ty nejmenší: https://www.malujpodlecisel.cz/pro-deti/

Super sem zpokojena děkuji

• Komunikace
    • Ceny produktů, akce 2+1
    • Některé zboží je psáno skladem, i když skladem není

Objednávala jsem kvůli jednomu konkrétnímu diamantovému obrazu, využila jsem akci 2+1. Bohužel jsem byla den po objednání informována formou SMS, že zrovna konkrétní obraz není skladem. Původně jsem chtěla objednávku úplně zrušit, paní byla ale velice ochotná a nabídla jako náhradu stejný motiv jen ne diamantový, ale jako "malování podle čísel". Objednávka dorazila brzy, přišel i dáreček (zřejmě jako omluva).
    Obchod i díky skvělé komunikaci doporučuji.

Dobrý den, Lucko,
    děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu. Bohužel se někdy tato nepříjemná situace stane, když je ve stejný den o některé z obrazů větší zájem. Jsme však rádi , že se situace vyřešila k Vaší spokojenosti a kolegyně Pavlína Vám byla nápomocná. Určitě se na nás neváhejte v budoucnu zase obrátit. Přejeme Vám spoustu kreativní nálady s našimi obrazy :)
    Majda z Malujpodlecisel.cz

perfektní komunikace s návrhem "maluj podle fotogafie"
    zásluhu přisuzuji : Grafička Barča z Malujpodlecisel.cz
    super, rychlá reakce, ....

Dobrý den pane Pejchar,
    velmi děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu! Velmi si vážíme Vaší spokojenosti a milé recenze. Kolegyním jsme kladnou zpětnou vazbu vyřídily a budeme se těšit na další kreativní tvoření s Vámi!

• Rychlost dodání

spokojenost

• Komunikace
    • Rychlost dodání i v předvánočním období (a to jsem objednávala i obraz podle vlastní fotky)

Dobrý den Ivono,
    ze srdce děkujeme za zpětnou vazbu!
    Vážíme si Vaší spokojenosti a že obraz udělal v předvánočním období radost!

• rychlé dodání

• přehledné internetové stránky
    • rychlé doručení
    • obrazy předčily očekávání

Reakce obchodu Malujpodlečísel

Dobrý den, velmi Vám děkujeme za zpětnou vazbu!

velká spokojenost,rychlé dodání

Majda z Malujpodlecisel.cz

Rychlé vyřízení rychlé dodání a krásný dárek

Majda z Malujpodlecisel.cz

• Rychlá komunikace i dodávka, ale produkt mi nepřijde kvalitní.
    • Nelíbí se mi kvalita obrázků. Objednala jsem 3 pro 3 děti, na obalu nebylo rozeznat, který obrázek je uvnitř, musela jsem krabičku otevřít a uvnitř jsem očekávala, že bude obrázek s čísly na kvalitním papíru. Bohužel je na obyčejném papíru, to jsem teda zvědavá, jak po aplikaci barviček bude obrázek vypadat - chtěla jsem hodně, když jsem čekala nějakou kvalitní čtvrtku, vždyť obyčejný papír se zkrabatí nebo protrhne, je to určené pro děti :-(.

Za mě bych obchod nedoporučila z důvodu špatné a laciné kvality výrobku.

Reakce obchodu Malujpodlečísel

Dobrý den Sajo, velmi nás mrzí Vaše nespokojenost. Bohužel v tuto chvíli není Vaše recenze adekvátní. Pokud krabička není oštítkovaná není složité krabici bez poškození otevřít a podívat se uvnitř na vzor, pokud člověk krabici daruje, také kontroluje zda je set kompletní. Krabici nelepíme, z toho důvodu, aby člověk měl možnost si zkontrolovat svůj obraz, pokud je nějaká z krabic právě neoštítkovaná. Pokud se jedná o předlohu kterou zde zmiňujete, jedná se o běžný papír. Předloha slouží pouze k nahlédnutí, jak je obraz na plátně očíslován, neslouží tak k samotné malbě. Předloha je sice součástí balení a je na klasickém papíře, není tam však za účelem vybarvení kvalitního obrazu. Objednala jste si obrazy tištěné na lněném plátně, tak jako je nabízíme na našem e-shopu. Obrazy jsou profesionálně vypnuté na rám a jsou ze 100 procentního lněného kvalitního plátna, stejně tak jako ty nenapnuté. Pokud se jedná o plátno, ano to je určené k malování, nekrabatí se a je rozhodně určené k malbě pro děti. Pokud máte konkrétnější dotazy k tomu jak obrazy správně malovat, prosíme obraťte se na naši zákaznickou linku, kolegyně Vám ráda pomůže a jsme k dispozici na e-mailu či telefonním čísle. :)

Jsem velice spokojená s tímto obchodem. Čísla jsou čitelná pěkně zabaleno a rychlé dodání. Vřele doporučuji Věra

Reakce obchodu Malujpodlečísel

Dobrý den Věro, Moc Vám děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu. Zákazníků jako jste vy si vážíme a budeme se těšit na další balení vaší objednávky. Neváhejte nám zaslat vaši tvorbu na náš e-mail nebo do foto recenzí na e-shopu zašlete Váš vymalovaný obraz , získáte od nás 200 Kč slevu na nový nákup.
    Přejeme Vám hezké vánoční svátky,

Majda z Malujpodlecisel.cz

• Naprosto skvělý a ochotný přístup.
    • Milá komunikace.
    • Domluva na jednicku!
    • Zboží kvalitní, objednávám jen odsud a vim, ze vzdy vše přijde naprosto v pořádku.

Dobrý den, M.Hlavickova,
    děkujeme Vám rozsáhlou pozitivní recenzi, velmi nás potěšila! Určitě se na nás v budoucnu obraťte, pokud by bylo cokoliv potřeba. Když nám na náš e-mail nebo do foto recenzí na e-shopu zašlete Váš vymalovaný obraz , získáte od nás 200 Kč slevu na nový nákup. Budeme se těšit na vaši zaslanou tvorbu.

• přehledný,rychlé dodání

Reakce obchodu Malujpodlečísel

Děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení!
    Přejeme Vám spoustu kreativní nálady!
    Těšíme se na Vás zase příště :)