- Spolehlivost
Dobrý den Evi,
děkujeme za recenzi a jako poděkování jsme Vám zaslali malý dárek na email a zároveň jste zařazeno do slosování o obraz zdarma - pohlídejte si tedy dnes svůj email :)
- Není problém.
Všechno proběhlo, jak mělo, v pohodě.
Reakce obchodu Maluješ
děkujeme za recenzi. Emailem Vám přišel malý dárek od nás a pohlídejte si svoji emailovou schránku dneska - jste zařazena do slosování o obraz zdarma :)
- Skvělá domluva
- Rychlost dodání
- velký výběr
- kvalita
Dobrý den Pavli,
děkujeme za recenzi a jako poděkování jsme Vám zaslali emailem malý dárek a zároveň jste ve slosování o obraz zdarma - pohlídejte si dnes svůj email.
Vladimíra z Maluješ.cz -
- rychlá komunikace se zákazníkem a včasné dodání
rychlost
Dobrý den Marcelko,
děkujeme za recenzi. Emailem jsme Vám zaslali malý dárek a dneska si hlídejte email - jste zařazena do slosování o obraz zdarma :)
Vladimíra z Maluješ.cz -
Velice prijemne a pohotove jednani
Dobrý den Terezko,
děkujeme za recenzi :) Hlídejte si dneska email, protože jste zařazena do slosování o obraz zdarma a emailem jsme Vám zaslali malý dárek :)
- Velmi spolehlivý
Vstřícný personál a rychlé vyřízení každé objednávky.
Dobrý den Jani,
děkujeme za kladnou recenzi a jsme rádi, že jste naším dlouhodobým zákazníkem :)
Emailem jsme Vám zaslali malý dárek a jste zařazena do slosování o obraz zdarma. Pohlídejte si dnes svůj email :)
Vladimíra z Maluješ.cz -
Vše v pořádku, rychlé dodání, kvalitní zboží, příznivé ceny.
Doporučuji.Reakce obchodu Maluješ
děkujeme za kladnou recenzi. Velice nás těší, že jste byl spokojen.
Jako poděkování jsme Vám zaslali malý dárek email a jste zařazen do slosování o obraz zdarma :) Pohlídejte si dnes svůj email.
Vladimíra z Maluješ.cz -
Bylo to velice rychle. V pátek jsem objednala obraz a v sobotu už mně to doručili.
Reakce obchodu Maluješ
děkujeme za kladnou recenzi :) Naše skladovky si objednáte a druhý den je máte doma :)
Jste zařazena do slosování o obraz zdarma a emailem jsme Vám zaslali malý dárek :) Hlídejte si dnes svůj email.
Vladimíra z Maluješ.cz -
Jsem velmi spokojená, vše proběhlo opravdu rychle.
Reakce obchodu Maluješ
děkujeme za kladnou recenzi a jsme velice rádi, že dalšího spokojeného zákazníka :)
Jako poděkování Vám zasíláme malý dárek emailem a jste zařazena do slosování o obraz zdarma :) Pohlídejte si dnes svůj email.
Mám dobré zkušenosti.
Reakce obchodu Maluješ
děkujeme za recenzi a také, že jste dlouho naším zákazníkem :)
Emailem Vám zasíláme malý dárek a jste zařazena do slosování o obraz zdarma :) Hlídejte si dnes svůj email.
- Rychlost a dokonalost
Reakce obchodu Maluješ
děkujeme za kladnou recenzi :)
Zasíláme Vám emailem malý dárek a jste zařazena do slosování o obraz zdarma. Hlídejte dnes svůj email :)
Rychlé dodání
děkujeme za recenzi.
Jste zařazena do slosování o obraz zdarma - tak si dnes pohlídejte svůj email :) Dále Vám emailem zasíláme malý dárek.
Rychle dodáno
děkujeme za recenzi.
Emailem Vám zasíláme malý dárek a jste zařazena do slosování o obraz zdarma :) Pohlídejte si dnes svůj email :)
Vladimíra z Maluješ.cz -
Nakupuji jiz poněkolikáté a vždy spokojenost.
Reakce obchodu Maluješ
děkujeme za kladnou recenzi :) Vaše spokojenost je pro nás důležitá.
Jako poděkování Vám zasíláme malý dárek emailem a jste zařazena do slosování o obraz zdarma. Hlídejte si dnes svůj email :)
Vladimíra z Maluješ.cz -
Dobrá komunikace obchodu, dodání v termínu.
Reakce obchodu Maluješ
děkujeme za kladnou recenzi.
Pohlídejte si dnes email od nás - obdržíte malý dárek a jste zařazen do slosování o obraz zdarma :)
Výborný.
Reakce obchodu Maluješ
děkujeme za recenzi a jsme rádi, že jste spokojená :)
Jako poděkování Vám posíláme v emailu slevu na další nákup a jste zařazena do slosování o obraz zdarma :) Pohlídejte si dnes email od nás :)
- velmi rychlá expedice
děkujeme za recenzi :)
Jako poděkování Vám posíláme v emailu slevu na další nákup a jste zařazen do slosování o obraz zdarma :) Pohlídejte si dnes email od nás :)
Vladimíra z Maluješ.cz -
Zkušenost velmi dobrá ,děkuji.
děkujeme za recenzi :)
- Vřele doporučuji tento obchod. Rychlé jednání a vstřícnost
Reakce obchodu Maluješ
děkujeme za recenzi a za doporučení :)
- Pěkný tvoření s návodem. Moc děkuji
Reakce obchodu Maluješ
děkujeme za recenzi. A my děkujeme, že jste naším zákazníkem :)
Vladimíra z Maluješ.cz