- Přehledné stránky, podrobný návod na použití
- Vyborne
- Neukazuje přesnou polohu psa. Ikdyž je pes v kotci . Malagps ukazuje že pes běhá po louce.
- Je moc velký.
- Baterie nevydrží dlouho
Reakce obchodu Mala GPS
Dobrý den, velice nás mrzí, že nejste s našim GPS trackerm Mala spokojena...
Bohužel jak popisujete chování Maly, je vskutku možné, že dochází k tzv. ústřelům GPS signálu a tedy i poloh, což je způsobeno zakrytým výhledem na oblohu nebo se signál odráží od pevné překážky (kotce). Pro tyto případy, kdy máte pejska jako hlídače jsme právě nedávno v aplikaci přidali nový režim Pes na zahradě, který váš problém řeší.
Tzv. "ústřely" GPS signálu a následně i poloh přenášené do aplikace do mapy jsou vlastností GPS trackerů. Je to dáno častou lokalizací polohy (u nás je to každých 10 sekund) a snaze o velkou přesnost lokalizace, tehdy se signál může odrazit od pevné překážky (dům, stěna od domu, plechová bouda, apod.). Když dojde k ústřelu vždy radíme zákazníkům zachovat chladnou hlavu, vyčkat a sledovat pohyb v aplikaci, zda se poloha trackeru (pes) nepokračuje v pohybu dál.
Pokud dáte Male ještě šanci a máte pejska v kotci nebo má vymezený výběh na zahradě za plotem, tak zkuste začít používat režim Pes na zahradě. K tomu vám postačí mít nejnovější verzi aplikace, nastavený virtuální plot kolem domu. V režimu Pes na zahradě, pokud se váš pes nachází ve virtuálním plotu, tak tracker nezapisuje jeho polohu do historie a výrazně tím šetří i baterii. Ve chvíli, kdy pes překročí vámi nastavený virtuální plot, přijde vám poplach na telefon (chytré hodinky) a tracker začne zapisovat trasu, ať jej v pořádku a rychle dokážete najít.
Každopádně nás vaše nespokojenost velice mrzí a pokud vám můžeme nějak pomoci s nastavením a používáním trackeru, tak aby vám v maximální možné míře splnil požadavky, neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu e-mailem [email protected] nebo telefonicky na čísle +420 703 454 717.
Přejeme hezký den
super rychlost
Reakce obchodu Mala GPS
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za doporučení a za plný počet hvězd!
Tým Mala GPS -
Komunikace na jedničku, balíček dorazil rychle, GPS předčila mé očekávání oproti konkurenci.
Reakce obchodu Mala GPS
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za doporučení, pochvalu i za plný počet hvězd!
Tým Mala GPS -
- Spolehlivý, starost o zákazníka i po zakoupení
Reakce obchodu Mala GPS
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za doporučení, pochvalu i za plný počet hvězd!
Tým Mala GPS -
Objednáno v pondělí (v noci), odesláno ve středu a doručeno ve čtvrtek.
Papírová faktura mohla příjít jenom mailem. -
- Velice profesionální a rychlé jednání.
- Všechny dotazy mi obratem zodpověděli.
Tracker jsem měsíc testoval a je to přesně to co jsem chtěl. Jednoduché a levné. Prostě si ho dám do veteran auta nebo motorky a jedu. Čidlo otresu funguje perfektně. Stačí se nepatrně opřít a alarm hlásí. U auta odemknu dveře a je alarm v telefonu spuštěn. Perfektní!
- Velmi vstřícný přístup k zákazníkovi a skvělá komunikace.
- rychlost
- kvalita
- přesnost
- spolehlivost
Zatím naprostá spokojenost. Produkt zvolen jako náhrada za tracker od krachující konkurence a musím uznat,že MALA GPS je mnohem přesnější a kvalitnější než tracker od O...ky M..LO.
Reakce obchodu Mala GPS
Děkujeme za skvělé hodnocení i recenzi!
Tým Mala GPS -
- Prehledny vyber a rychle dodani
Reakce obchodu Mala GPS
Děkujeme za skvělé hodnocení a pochvalu!
rychlé dodání a GPS funguje
Reakce obchodu Mala GPS
Děkujeme za skvělé hodnocení!
Reakce obchodu Mala GPS
Děkujeme za pozitivní hodnocení!
Tým Mala GPS -
Funguje perfektně velice pěkná výdrž baterie. Spokojenost. Doporucujem i ostatním.
Reakce obchodu Mala GPS
Děkujeme za pozitivní recenzi a hodnocení našeho obchodu i Maly!
- Rychlé odeslání
- Obchod rychle odpovídá na emailové dotazy
Reakce obchodu Mala GPS
Děkujeme za skvělé hodnocení a pochvalu naší podpory!
Tým Mala GPS -
- rychlé jednání, vše bez problému
Reakce obchodu Mala GPS
Děkujeme za skvělé hodnocení a přejeme pohodové používání Maly!
Všechno v pohodě. jsem naprosto spokojen.
Reakce obchodu Mala GPS
Děkujeme za skvělé hodnocení a přejeme pohodové používání Maly!
- Rychlost,spolehlivost
Tým Mala GPS -
- rychlé a ochotné jednání
Vše ok.
Tým Mala GPS