- rychlé doručení
Reakce obchodu Makita-eshop.cz
děkujeme za kladné hodnocení a komentář. Díky velkému množství položek na skladě odesíláme ihned po objednání. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
Kupoval jsem v tomto obchodě vícekrát a vždy velká spokojenost.
Reakce obchodu Makita-eshop.cz
děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu, je pro nás důležitá. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
- Rychly dobry
Nemám diky
Reakce obchodu Makita-eshop.cz
děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu, je pro nás důležitá. Budeme rádi, pokud se i v budoucnu obrátíte opět na nás. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
rychlost dodání
Reakce obchodu Makita-eshop.cz
děkujeme za vaše hodnocení. Spokojený zákazník je naším cílem a jsem velmi ráda, že jste jedním z nich. Přeji vám mnoho dalších spokojených nákupů. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
Vše v pořádku. Komunikace i nabídka sortimentu. Jen je škoda , že není v možnostech nabídka platby fakturou po obdržení zboží. Myslím tím v rámci nákupu na firmu. Proforma faktura nic neřeší , když má firma výplatní termín jeden den v týdnu. A nářadí potřebujete co nejdřív.
Reakce obchodu Makita-eshop.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu, která je pro nás důležitá. Lze individuálně domluvit přes naší info linku. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
spolehlivý
Reakce obchodu Makita-eshop.cz
děkujeme za Váš čas pro hodnocení našeho eshopu. Velice si toho vážíme a těšíme se na příští objednávku. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
- Rychlé dodání zboží dorazilo v pořádku
- Velmi rychlé dodání.
Vše v pořádku.
Reakce obchodu Makita-eshop.cz
velmi děkujeme za tuto recenzi. Jsem nesmírně ráda, že máte s námi pozitivní zkušenost. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
- Výborná komunikace a velmi rychlé doručení zásilky.
Reakce obchodu Makita-eshop.cz
velmi děkujeme za tuto recenzi. Jsem nesmírně ráda, že máte s námi pozitivní zkušenost a že jsme vám dokázali v každém směru vyhovět. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
- Zboží včas, dle objednávky a dle konkurence výhodná cena
Reakce obchodu Makita-eshop.cz
ochota pro zodpovězení upřesňujících otázek po telefonu, rychlost dodávky
- komunikace...
- zatím nic
Reakce obchodu Makita-eshop.cz
Zboží dodáno vždy včas. Dobrá komunikace během vyřizování objednávky.
- Spolehlivost
Zboží bez vad doručeno.
Reakce obchodu Makita-eshop.cz
Rychla a bezproblemova komunikace.
Reakce obchodu Makita-eshop.cz
děkujeme za pozitivní hodnocení. Rádi vidíme spokojenost našich zákazníků. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
- rychla reakce i dodaní