- Rychlost dodání
Reakce obchodu Makita-eshop.cz
děkujeme za pozitivní hodnocení. Rádi vidíme spokojenost našich zákazníků. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
Prvni co me uderilo do oci, byl prostor ve kterem jsem mel okamzite prehled, kde co je a navic tam toho maji opravdu hodne a tak se da realne porovnavat. Ja byl nadseny.
Reakce obchodu Makita-eshop.cz
děkujeme za Váš čas pro hodnocení našeho eshopu. Velice si toho vážíme a těšíme se na příští objednávku. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
Reakce obchodu Makita-eshop.cz
děkujeme za kladné hodnocení a komentář. Díky velkému množství položek na skladě odesíláme ihned po objednání. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
- Rychle 0.6px
- Perfektní vyřízení
Reakce obchodu Makita-eshop.cz
velmi děkujeme za tuto recenzi. Jsem nesmírně ráda, že máte s námi pozitivní zkušenost a že jsme vám dokázali v každém směru vyhovět. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
- Tovar v pořádku. Jsem spokojen.
- Dodání české pošty dost pomalé. Objednával jsem i minulé a dodání .....
vše proběhlo v pořádku
- Jako vždy perfektní
Reakce obchodu Makita-eshop.cz
velice nás těší, že jste byl/a spokojen/a s nákupem v našem e-shopu. Vaše spokojenost je pro nás motivací. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
Hubice k ofukovači mi poradila paní z e-shopu po e-mailové komunikaci jako ty, které budu potřebovat jako nástavce na použití fukaru jako vysavače - ani jedna ze dvou to však neumí - budu muset vrátit :-(
Reakce obchodu Makita-eshop.cz
děkujeme za vaši reakci. Nesmírně nás mrzí, že došlo k takovýmto komplikacím, za které se moc omlouváme. Zboží prosíme vrátit zpět na naši adresu, spojíme se s vámi.
S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka. -
Rychlost
- super
Velká spokojenost.
Reakce obchodu Makita-eshop.cz
děkujeme za zpětnou vazbu. Snažíme se zákazníkům vycházet maximálně vstříc. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
- Rychlost doručení do druhého dne.
Reakce obchodu Makita-eshop.cz
- Rychlé dodání, vše v pořádku
Reakce obchodu Makita-eshop.cz
- Rychlost vyřízení objednávky!!!
Reakce obchodu Makita-eshop.cz
- Rychlá reakce a rychlé dodání.
- Vse probehlo velmi rychle. Naprosta spokojenost
Za me obchod bez rizika