Expres dodání bohužel nebylo dodrženo a objednávka přišla pozdě
- Oproti minulým magnetkam které byly perfektní a byla jsem z nich nadšená, tak tyto byly odflaknute, na dvou byly bílé okraje(nepravidelně, dvě úplně tmavě v hnědém oparu a na pěti se mi už odlupujou rohy
- Z 12 magnetek půlka nic - moc
Velké zklamani
uplynul měsíc a zboží stále nedorazilo
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- Vše ok
Rychlé dodání
- Nektere magnetky byly krive narezane.
- Objednavka ani po tydnu od potvrzeni dokonceni nedorazila. Obchod na email nereaguje a telefon k dispozici neni.
Reakce obchodu Magnety na ledničku.cz
Problém byl na straně české pošty a zásilka Vám již byla doručena. Za komplikace se omlouváme.
- ---
- Nechapu kde je chyba, ze sve zbozi stale nemam!!!
Zaplaceno zbozi a dodnes nic neprislo! Nereaguji na maily.
- Originalita
Pokaždé maximální spokojenost. Velmi rychlé zadávání zakázky (lze i z mobilu) a ještě rychlejší zpracování a dodání.
Magnetky zdobí nejen naší ledničku, ale i přátelům a rodině. -
- Nemoznost platit kartou
- Zadna komunikace se zakaznikem
Tezko hodnotit, kdyz jsem zbozi jeste nedostala...
Bylo by fajn, vychytat rozesilani techto dotazniku tak, aby nechodily zakaznikum driv jak samotne zbozi.Reakce obchodu Magnety na ledničku.cz
emaily odesílá heuréka automaticky 10 dní po vytvoření objednávky. Vaši zásilku jsme Vám odeslali 15.4. a měla byste ji již mít doma. -
- Objednala jsem zboží a nedorazilo.Nejsem si jistá,že dorazí.Nevím,jestli někto na tomto vydělává.Pošlete peníze na účet a zboží nikde.
Zatím nemám pozitívní názor na obchod.
Reakce obchodu Magnety na ledničku.cz
Vaše magnety budou předány české poště zítra. -
- Inzerovana kratka doba dodani, po deseti dnech jsem zbozi jeste neobdrzela
Reakce obchodu Magnety na ledničku.cz
Zásilku jsme předávali České poště druhý den po odbržení platby a to 2.12. Většina zásilek je doručena obratem, ale výjimečně se může stát, že dojde ke zpoždění.
Napište nám prosím email V případě, že by Vám zásilka nebyla doručena do pátku, abychom to u České pošty mohli prověřit a sjednat nápravu.
Za komplikace s Českou poštou se omlouváme. -
- ŽE SE HO NEMOHU VYZVEDNOUT NA POŠTĚ A MUSUM PLATIT DOPŘEDU ZA ZBOŽÍ KTERE NEVÍM ŽE VUBEC DOSTANU(
DNESKA JE TOLIK PODVODNÍKU ŽE V DNEŠNÍ DOBĚ LIDI NEBUOU POSÍLAT PENIZE DO PŘEDU ( KOUKÁME NA TO DNES A DENNE V TELEVIZI ( VŠICHNI VARUJI ((NEPOSILEJTE PENIZE PREDEM(
Reakce obchodu Magnety na ledničku.cz
Mrzí nás, že nám dáváte negativní hodnocení, jen proto, že Vám nezašleme zboží na dobírku. I když při objednávce jste zvolila platbu bankovním převodem.
Objednávku jsme Také na vaši žádost, zrušili, tudíš s naším obchodem nemáte, zádnou zkušenost, a ještě k tomu se pod toto hodnocení ani nepodepíšete. Naštěstí více jak 1000 zákázníků je na rozdíl od Vás s naším obchodem spokojeno.
Na dobírku nezasíláme, jelikož se jedná o zakázkovou výrobu. Platby předem se u nás nemusíte obávat. Mame certifikat Overeno zakazniky od Heureka.cz na https://obchody.heureka.cz/magnetynalednicku-cz/
i pozitivni reference zakazniku na Facebooku na http://www.facebook.com/magnetynalednicku -
- neobvyklý nápad
- pěkné provedení, kvalitní tisk
Reakce obchodu Magnety na ledničku.cz
Předpokládáme, že jste se uklikla a dopořučujete nás. Nebo ne?
- nevím
- komunikace
Připravit se na horší komunikaci
- Zboží po 10 dnech nedorazilo a dovolat se také nemůžu.
- zboží zatím stále nedorazilo, přestože z obchodu psali, že už ho dávno posílají a prý se zřejmě zdrželo na poště
Reakce obchodu Magnety na ledničku.cz
Dobrý den, magnety jsme Vám poslali před 14 dny. Jelikož se nám zásilka nevrátila jako nedoručená, došlo k nejspíše k její ztrátě. Magnety Vám vyrobíme a odešleme znovu. Za komplikace se omlouváme.
Zboží nedorazilo,ani domu a ani ve schránce nebyla výzva na postu. Hlavně že je to zaplacené přes kartu!!! Můžete mi vysvětlit, kde se Teda mě zaplacené Zboží nachází??
Reakce obchodu Magnety na ledničku.cz
Dobrý den, zboží jsme Vám odeslali hned po obdžení platby. Zjistíme na poště, kde se stala chyba a samozřejmě sjednáme nápravu.
Zboží jsem objednala, ale nedorazilo. Nikdo neodpovídá na e-maily, na vzkazy, na zprávy, nikdo nezvedá telefon
Reakce obchodu Magnety na ledničku.cz
Magnety Vám nedorazily, jelikož jste uvedla špatnou adresu. Zboží jsme Vám odeslali znovu na novou adresu a věříme, že Vám již dorazilo.