• Tovar prisiel zabaleny v poriadku, bez poskodenia a bez meskania.
    • Nasledna komunikacia s obchodom (chybala jedna cast zo zvonkohry) sa odohrala v pozitivnom naladeni a pani Mihulova odpovedala velmi promptne a bez problemov dala zaslat tovar este raz bleskovou rychlostou, aby chybu napravila. Tymto dakujem za ochotu a zaslany velmi prijemny darcek, ozaj potesil!
    • Ziadne som nezaregistrovala..naopak, mam vynikajucu skusenost s reklamaciou. Urcite nakup odporucam.

Vážená paní/slečna Júlia,
    velmi Vám děkujeme za recenzi. Přejeme Vám krásné vánoce a ať se Vám daří!!!!

• Široký sortiment,solidní ceny
    • Nevím

Rychlé, přesné kvalitní.

Vážený pane Stanislave,
    děkujeme Vám za recenzi. Vážíme si jí!!!

• Perfektní zboží

Kvalita

Reakce obchodu Magic-spell

děkujeme za Vaši recenzi, které si velmi vážíme!!!

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

Zbozi jsem objednala, dorazilo do zasilkovny. Dle obchodnich podminek je 14 dni na vraceni zbozi.. Nicmene kdyz jsem si pro zasilku prisla na vydejni misto, tak jsem byla upozornena, ze maji u zasilky poznamku od obchodu "po rozbaleni nelze vratit" - kdyz prodavac videl jak se tbarim, i na mne pan otocil obrazovku PC abych se presvedcila.
    To mne pomerne zarazilo a dost nastvalo...
    Zbozi jsem nezaplatila a neprebala si ho.
    Kde je chyba nevim, ale zde uz objednavat nebudu...

Vážená paní Štruncová,
    jak jsme Vám již psali v emailu, obchodní podmínky dodržujeme a máme je uvedeny zcela transparentně na webu. Zákazník každého e-shopu má právo na vrácení zboží do 14ti dnů, od převzetí zásilky. Nicméně na Váš podnět jsme reagovali a upravili podmínky spolupráce se Zásilkovnou. Od nynějška si mohou zákazníci na pobočce zboží zkontrolovat a poté se rozhodnout, zda o něj mají zájem, či nikoliv. Za tuto připomínku děkujeme, snad to pomůže ostatním zákazníkům. Ještě jednou se omlouváme za problémy, které jsme Vám způsobili a přejeme Vám, ať se Vám daří!

• velký sortiment

naprostá spokojenost

Reakce obchodu Magic-spell

Děkujeme za Vaši recenzi, velice si jí vážíme!!!!

• rychlost, kvalita
    • o žádných nevím

DOPORUČUJI :-)

Reakce obchodu Magic-spell

Vážíme si toho, že jste si dala tu práci a vyplnila tento formulář. Moc děkujeme!!!

• Vše bylo perfektní,webové stránky,komunikace,i rychlost s jakou dorazilo objednané zboží,byla jsem velmi spokojená
    • žádné jsem nepozorovala

Perfektní!

Vážená slečno/paní Marcelo,
    děkujeme za Vaši recenzi, které si skutečně velice vážíme. Přejeme Vám vše dobré!!!

Vše na 1:-)
    Zboží dokonale zabalené:-)

Vážená paní/slečno Jiřino,
    děkujeme za recenzi, vážíme si jí!

moc děkujeme!!!!

Jsem spokojený po všech stránkách. Nemám, co bych mohl vytknout. Zboží dorazilo brzy, v neporušeném stavu a perfektně zabalené. Tento obchod mohu jen doporučit.

Vážený pane,
    velmi děkujeme za recenzi, které si vážíme!

Vše v naprostém pořádku,ale svíčky se hodí spíše na dort,jsou vzhledem k nazvu oltářní spíše narozeninové za což prodejce nemuze,muže však ovlivnit svůj nákup aby byly zákaznici spokojeni.
    Opravdu jedna malinká svíčka za 20,-Kč není moc dobrá cena.
    Servis ale v poradku,nic proti obchodu,proti cenám ano ,u mne spatřuji nepoměr ceny za nabízené zboží .

• Přehlednost a rychlost dodání.

Vážený zákazníku,
    velice Vám děkujeme!!!!!

• .
    • .

Reakce obchodu Magic-spell

Děkujeme za recenzi, vážíme si jí!

• Sehnala jsem,co jsem potřebovala.
    • Nevím.

Zboží bylo skladem.
    Dobré ceny.
    Dodání v pořádku.

• Umožní nákup nielen zo Slovenska, kde v ponuke tento tovar nebol
    • Neviem o nejakých slabinách nákupu.

Obchod jednoznačne doporučujem, ocenila som mailovú komunikáciu ohľadom platby a objednávky.

Vážená paní Evo,
    děkujeme Vám za Vaši recenzi, velmi si jí vážíme a přejeme Vám vše dobré!!!!

• Nikde takove zbozi neni
    • Nema

Je to perfektni

Vážený zákazníku,
    jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojen. Recenze si vážíme a děkujeme Vám za ni. Přejeme Vám, ať se Vám daří!

• Protože tam bylo zboží, které jsem chtěla
    • Protože je v místě mého bydliště a lze si vyzvednout osobně - upřednostňuji osobní kontakt.

Viz. výše.
    Senzační majitelka

Vážená paní Zelová,
    velmi děkujeme za recenzi. Vážíme si jí a jsme rádi, že jste byla s nákupem spokojená.

• vše v pořádku, rychlost, kvalita, dobrá cena
    • vše bylo v pořádku

rychlost, kvalita, spolehlivost

Vážená paní/slečno Lenko,
    děkujeme Vám za Vaši recenzi, které si velmi vážíme. Jsme rádi, že jste se zbožím spokojena.

• Lze zde objednat zboží s ezoterickou tématikou, ale v jiných obchodech nenajdete takový sortiment.
    • Osobní zkušenosti s majiteli-vynikající přístup
    • Ještě jsem je neobjevila

Vřele doporučuji pro osobní i obchodní spolupráci.

Dobrý den vážená Hellen,
    velice Vám děkujeme za recenzi a přejeme Vám jen to nejlepší ve Vašem podnikání!!!