Přihlásit se a přidat recenzi

Vše OK. Obdržel jsem, co jsem potřeboval :)

• na obrázcích chybí měřítko v cm, velikost buddhy v tašce mne zaskočila

Reakce obchodu Magic-spell

Vážený zákazníku,
    u každého našeho produktu je v popisu zboží uvedena jeho velikost.
    U Buddhy v tašce je uvedena velikost 3 cm, což zcela odpovídá skutečnosti.
    Děkujeme Vám za kladnou recenzi, jen pro příště je třeba tyto popisy u zboží číst, aby nedocházelo k nedorozuměním.

Velice milé jednání paní majitelky. Všem vřele doporučuji.

• Siroky sortiment pekneho zbozi velice ochotna prodavajici a zbozi dorazilo v poradku a rychle...
    • Já žádnou nenašel .. :)

Skoro idealni obchod :)

• 100% spolehlivost
    • žádné

Doporučuji, bezproblémový a spolehlivý nákup.

• pěkné zboží

výborná komunikace s majitelkou, řestože bylo zboží poškozené, znovu se potvrdilo, že vše je o lidech, vnikající přístup

• Přehlednost nabídky
    • zatím jsem žádné nenašel

Přehlednost zboží
    Rychlé dodání
    Příjemná komunikace
    Rád zde opět nakoupím

Jsem spokojena, doporučuji :)

• možnost platit kartou
    • nevím o žádných

přehledně uspořádené, doplněné fotografie zboží, popis a také rozměry, pro představivost,velký výběr, koupila jsem sošku. Myslím, že tento obchod splňuje vše, co se od internetového obchodu očekává. Jsem spokojená.

• 3irokou nabídku zboží.

Doporučuji.

• Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.

všem doporučuji

• Naprosto skvěká komunikace, navíc velmi rychlá.
    • Osobní přístup k zákazníkovi a ochota co nejvíce vyjít vstříc.
    • Velmi příjemné ceny.
    • Při znovunačítání webových stránek (či při přechodu zpět) se zvolené pořadí výrobků v dané kategorii vždy přehází.
    • Do webovéko "košíku" jsem se byla schopná přihlásit pouze ve chvíli, kdy jsem do něj přidala nové zboží.

Určitě doporučuji - jeden z nejlepších přístupů k zákazníkovi, jaký jsem kdy zažila.

Reakce obchodu Magic-spell

Co se týče malých nedostatků webu, v současné době na tom náš programátor pracuje, aby se tato chyba již neopakovala.
    Velmi Vám děkujeme za pozitivní reakci na náš obchod!
    Ivona Mihulová - Magic Spell

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• výběr
    • nevím