- vyzkoušené a funkční příslušenství
- dostupnost pro osobní vyzvednutí
- vyhledávání/přehlednost webu
- sortiment
- netuším
fajn
- široký sortiment
snad vše potřebné k Applu
- Nejslozitejsi nakupni proces, ktery jsem kdy zazil napr. Nutnost registrace, vkladani nejakeho kodu produktu, nutnost napsat nejaky popis k objednavce
Kdybych nasel zbozi jinde, urcite bych u vas nenakoupil, opravdu mi trvalo dlouho nezli jsem uspesne nakoupil
Reakce obchodu MacZone.cz
Ano , vime o slozitejsim postupu v GUI pri prvnim nakupu. Na zmene se pracuje, aby odpovidala standartum dnesni doby, tedy bez registrace , na par kliku , rychle vyhledat , zvolit , zaplatit a hotovo , tedy snadny nakup a orientace na www. Predpokladam, ze i pres slozitejsi objednani dodavka probehla v poradku a vcas.
- pre Slovákov výhodné...
- Dodání a cena.
Objednal jsem si baterii Ipower pro macbooky 13 inch. Dorazila v pořádku, avšak po spustění pc, jsem zjistil, že baterie je rok stará a po jednom dni mi spadly procenta ze 100% na 93,8% originální výdrže. Další den, když jsem volal do obchodu a žádal o odstoupení ze smlouvy (14 denní lhůta na vrácení, bez udání důvodu), že chci vrátit peníze, nebo vyměnit baterii za novou, bylo mi řečeno, že to není možné, protože jsem ji použil(jak jinak bych mohl zjistit, že nefunguje, tak jak má?), a že jediné co mohu udělat je ji reklamovat (tudíž bych musel být cca 14dní bez baterie, kterou nutně potřebuji pro práci). Považuji to tedy za nekorektní obchod, zaplatil jsem si za novou baterii a ne za rok starou, sice nepoužívanou, ale to nemění nic na tom, že každé baterii i při nepoužívaní odchází životnost, i přesto mě Paní ujištovala o tom, že tím to být nemůže, nesouhlasím!!! Můj celkový dojem, je z toho takový, že jsem zaplatil a tím je pro obchod vše vyřízeno a nezájem. Možná jsem jediný, ale pokud ano, rád bych tímto způsobem přiměl obchod k podniknutí nějakého kroku k napravení této objednávky. Děkuji
Reakce obchodu MacZone.cz
Tento text prověřím s pověřenou osobou, která s Vámi jednala a pokud exituje záznam komunikace, prohlédnu jej. Je neobvyklé, že jste dostal takovouto informaci ve formě a smyslu , v jakém píšete. Byl Vám zaslán mail s možnostmi řešení, dnes . Pokud se vyjádřím ke kapacitám a "stáří" nové baterie , pak je nemožné díky způsobu distribuce zboží mít bateiii starou 0 měsíců (ani u nového notebooku ji máte starou minimálně několik měsíců , Váš kus jme naskladnili z dodávky 18.11.2013 ( tedy cca před 1,5 měsícem) a za b) baterii , která bude mít po celou dobu životnosti kapacitu, na hodnotách 100% , to není prostě principálně možné . Životnost baterie ( garance) se obvykle uvádí v % kapacity a/nebo počtech cyklů, po kterou baterie nepoklesne pod určitou úroveň , v tomto konkrétním případě tak, že nepoklesne pod 60% jmenovité ( inzerované) kapacity po dobu prvních 6ti měsíců od prodeje. Pokud se pokles nezastavil a stále padá kapacita - reklamujte , odstupujte , pište ... K problémům a oprávněným připomínkám se stavíme čelem, bez ohledu na cokoliv. Děkuji .
- Hodně zboží skladem za dobré ceny
- Nepřehledný proces objednávky
Kromě UI obchodu jsou jeho služby velmi dobré. Pokud se rozhodnete něco koupit, nenechte se odradit z dnešního pohledu tragicky nepřehledným procesem od košíku k potvrzení objednávky. Dokážu si představit, že mnoho netechnických zákazníků se nedokáže ani dostat na konec. Obchodu doporužuji aspoň jednostránkové odbavení jednorázových klientů bez registrace.
Reakce obchodu MacZone.cz
Děkujeme za hodnocení . O zastaralosti UI víme. Nyní už je upgrade uživatelského rozhraní v procesu několik měsíců , očekáváme produkční nasazení +-duben 2014 . Do té doby je bohužel nutné vystačit s tím, co je aktuálnš nasazeno ...
- Rychlost nákupu, osobní převzetí v Praze, zboží, které jinde není moc k sehnání a navíc za dobrou cenu.
- nenapadá mě nic.
Doporučuji.
- Rozmanitost nabízených produktů
- Rychlost komunikace
- Kvalita zboží
- O žádných nevím!!!
Vřele doporučuji všem!
Obchod nabízí jenom kvalitní zboží!
Skvělá komunikace mezi zákazníkem a obchodem!
Rychlost doručení objednaného zboží!
Já jsem maximálně spokojen!!!Reakce obchodu MacZone.cz
Děkujeme za reakci , ani nevíte, jak takové hodnocení potěší ...
- - rychlost dodaní
- - nic
Děkujeme !
Na internetový obchod jsem narazila náhodou,produkt,který jsem sháněla,byl jen v tomto obchodu.Obchod doporučuji,malinko pro mě komplikované při registraci.Jinak vše perfektní.Doporučuji.
Děkujeme !
- zboží jsem objednal, ale zatím neobdržel...
- Vstřícnost, profesionalita
- Nevím
Pohoda
Díky !
- Bylo mi sděleno v den objednávky, že zboží dorazí druhý den. Zboží nakonec dorazilo až za 2 dny. Tento nedostatek vznik zřejmě na straně dopravce. Navíc mi nepřišla ani zpráva, kdy přesně zboží dorazí, pán pouze volal 10 min. před předáním! Obal zboží byl poškozeny, normálně by mi to nevadilo, ale ne pokud se jedná o vánoční dárek. Zboží bylo jinak naprosto v pořádku.
Reakce obchodu MacZone.cz
Bohužel, po předání zboží přepravní službě již nemáme žádnou možnost ovlivnit nedostatky na straně přepravce. Žádný přiměřeně levný a zároveň ve 100% případů "funkční" přepravce v ČR není . I tak děkujeme za rekaci.
- Siroka nabidka produktu pro platformu mac.
- Nema slabiny
Kvalitni znackove produkty za rozumnou cenu.
Děkujeme Vám !
- Pouzdro uvedené jako pouzdro na iPhone 5 bylo obrovské, že v něm můj iPhone vyloženě "lítá". Přitom jsem před tímto pouzdrem měl úplně stejné, ale ve správné velikosti (také inzerované jako pro iPhone5).
Zklamání ze zavádějících informací.
Reakce obchodu MacZone.cz
Pravdepodobne zmena rozmeru od vyrobce, kterou jsme nepodchytili. Se zakaznikem nyni resime, reportoval problem pouze do heureky , nikoliv nam .
Opakovaně jsem v tomto obchodě zakoupil zboží, které je pro mne kvalitní a nikde jinde jsem ho nedokázal sehnat. Obchod je pro mne důvěryhodný a hodnotím ho kladně pro nabízený sortiment a profesionální přístup. Nakoupil bych příště znovu.
Dekujeme !
rozhodne doporucuji-clovek najde vse co hleda k Apple a pokud si neni necim jisty radi poradi
- Moznost nakoupit zbozi pro starsi Mac se zarukou.
- Web je velmi neprehledny.
- Spolehlivost, zbozi na sklade, profesionalni pristup.
Doporucuji
Dekujeme za hodnoceni !