• rychlost, přehlednost

• Neleze platit platební kartou

+ ceny
    + výběr
    + automatická komunikace
    - !Nemožnost platit kartou mě hrozně rozčiluje!

Dobry den
    kartou lze platit na miste v provozovne ( 2 terminaly ) a take v eshopu
    online ( poskytovano GPE ) , při objednávce volba zpusob platby :plat. kartou ( pro koncove zakazniky) . Pro dealerske ucty neni mozne vzhledem k aditivnim poplatkum platit kartou , osobne ano , za priplatek 2,5% (bankovni poplatky s touto transakci spojene) . V případě potíží při platbě kartou nás prosím kontaktujte.

• Zkušené profesionály přes Apple produkty
    • relativně o žádných nevím

Nakupoval jsem v MacZone vícekrát v delších časových intervalech a vždy jsem byl velmi spokojen. Tedy mohu tento obchod doporučit z hlediska funkčnosti a kvylity zboží v segmentu mého zájmu.

• Některé zboží jinde sehnat nelze.
    • Celý systém e-shopu vypadá jako z roku 1995. Absolutně nepřehledný, vyznat se v něm může snad jen pokročilý programátor.
    • Dále nechápu, proč je možné vybrat a zaplatit možnost expresního dodání kurýrem i v době, kdy je fyzicky v obchodě zavřeno. Mě, jako zákazníka e-shopu, opravdu nezajímá, kdy je někdo u Vás v práci a kdy ne. Neřeším tedy na internetu otvírací dobu a obchodu a pokud tam tedy vidím možnost expresního dodání, počítám s tím, že tato možnost je aktuální a dostupná.
    • Prosím Vás tedy, abyste měli možnost expresního dodání pouze v době, kdy jej jste schopni splnit.
    • Dále k výrobku nebyl dodán český návod. Volal jsem tedy do prodejny, kde mi slečna nebyla moc ochotná poradit, jak se má s baterií k notebooku zacházet. Ano, je to jednoduché, ale rád bych se dozvěděl pokyny např. zda mám baterii zcela vybít atd.
    • Z předchozích nákupů jsem také nebyl zrovna nadšen. Apple magic mouse dorazila v nějakém papírovém blistru atd.
    • Rád Váš obchod, pokud odstraníte základní nedostatky, které Vás opravdu vracejí do minulého století. Prosím, inspirujte se např. na www.alza.cz atd.

Reakce obchodu MacZone.cz

Děkujeme za kritickou reakci .
    * Obecný návod k bateriím je nyní součátí produktových informací jako PDF příloha - můžete si jej tedy prohlédnout online
    * Možnost dodání kurýrem - bude řešeno vysvětlením o časech, kdy je to možné . Limitací časem, kdy to je a kdy není možné by se limitovalo objednání kurýrem např, pro noční objednávky , kdy zákazník chce dodat ráno
    * Při této konkrétní dodávce jsme se snažili Vám vyhovět, jen jak to bylo možné a v daný čas reálné , bohužel, jak vidíme, marně. Inu , nikdo není dokonalý.
    * Alzou se "inspirovat" opravdu nebudeme , nápady máme vlastní .

Slušný fungující e-shop.
    Operativní možnost změny objednávky na základě tel upřesnění.
    Ochota vyhovět.
    Žádná zbytečná přebujelá agenda.
    Tak by to mělo být.

vyhledala jsem si na této stránce obaly na iphone 5 a došly mě na iphone 4/4S ! prišla jsem na to, až když jsem rozdělala krabičku. nikdy více! 450kč? to by alespoń chtělo poslat správně zboží, ne?

Reakce obchodu MacZone.cz

Dobry den , bohužel systém na Heuréce nam nedovoluje spárovat hodnocení s konkrétní objednávkou a doposud jsme Vaši reakci na špatne zaslané zboži neobdrželi jinak, než tímto hodnocením. Pokud Vám přišlo jiné zboži , než jste si objednala, samozrejme situaci bezplatně vyřešíme , kontaktujte nás, prosím. Omlouváme se, pokud se stala chyba v odeslání , vyresime. Těžko ji ale můžeme napravit, pokud o ní od Vás nevíme...
    Update : 3.6.2013 - zákaznice telefonicky kontaktována - nezvedá telefon , odeslán 2x mail - nereaguje . Objednané zboží nebyl obal, ale fólie na displej . Tvrzení zákazníka , že obdržel nesprávné zboží nemohlo být ověřeno , na naše nabídky na výměnu ( pokud bylo špatně dodáno, jak zde tvrdí) , bohužel nereaguje . Nabídka na bezplatnou výměnu trvá.

• Koupené zboží dorazí
    • Sídlo až na Smíchově

Pan Bártů tomu rozumí

Děkujeme !

• žádné

všem doporučuji

• OK

OK

• kvalitni techik, nechal jsem si to rovnou namontovat do pocitace

Reakce obchodu MacZone.cz

Děkujeme za hodnocení , doufáme, že šlape vše jak má !

• Široký sortiment, který jinde není.

• Vysi ceny zbozi

Děkujeme za hodnocení .

• slabinu nevidím u obchodu ale u dopravce, dva nebo 3 dny se na sledování objevovalo, že zásilka je ve špatném středisku

Reakce obchodu MacZone.cz

Děkujeme za hodnocení , bohužel , co se týká dopravců , není moc na výběr , musíme "vařit" z přepravních služeb, které se na českém trhu vyskytují a bez drobných zádrhelů není žádná ...

• rychlost

Spokojen. Děkuji.

Také díky !

• vstřícné jednání

• Přístup k zákazníkovi, ochota poradit a zabývat se problémem, ceny, servis.

Tento obchod opravdu velmi doporučuji. Ochotný personál vždy dobře poradí a pomůže.

• dobrá cena a kvalita
    • že nelze nakoupit elektroniku pc tv atd

doporučuji

• dobra cena

• Má zboží, které jsem jinde nesehnal. Kvalitní věc.

• Příslušenství pro mac. Opravy iPhone a ipad.
    • Přehlednost, když chci něco najít.

Spolehlivý obchod se širokým sortimentem.