• Rychlost,komunikace,vyborna cena

Zbozi jsem objednala v sobotu odpoledne,v nedeli mi prisel mejl s dotazem,zda si preji bezky seridit.O dva dny pozdeji uz jsem mela serizene bezky doma.Urcite doporucuji!

• Zboží přišlo rychle.

Chybí mi Zásilkovna.

• dokázali sehnat a zaslat včechny velikosti rukavic, přetože na jiných eshopech nebyly k sehnání a tyto jiné eshopy tvrdily, že jsou u subdodavatelů rukavice vyprodané
    • po vyzkoušení rukavic doma bylo jednoduché vrátit nevhodné velikosti pomocí předplacené zásilky prostřednictvím zásilkovny zpět
    • rychlé dodání
    • dobrá komunikace s obchodem

rychlost

• Super ceny, rychlost

• zboží bylo od objednání velmi rychle doručeno, doprava i dobírka zdarma
    • žádnou jsem neshledala

• Vše v pořádku, rychlost, spolehlivost, zboží bylo dobře zabaleno pro přepravu

Vše v pořádku, rychlost, spolehlivost, zboží bylo dobře zabaleno pro přepravu. Jen takový tip pro e-shop, vzhledem k tomu, že montáž vázání je zdarma v ceně, mohl by tam v průběhu objednávky vyskočit dotaz, zda chceme montáž a na jaké číslo boty. Vím, že jsem to měla napsat do poznámky, ale došlo mi to, až když už běžky dorazily a polilo mě horko, vracet zpět by byl problém a bála jsem se, jak montáž dopadne. Naštěstí je opravdu jednoduchá a dopadlo to dobře.

• - profesionální, lidský přístup
    • - rychlá komunikace
    • - doprava zdarma

profesionální přístup, rychlé dodání

Super rychlé dodání, vřele doporučuji.

• Rychlé doručení, včetně seřízeného vázání na mojí velikost boty

• Dobrá komunikace
    • Poslali i darek
    • Zboží nepoškozeno vše ok.

• rychlé dodání, pečlivě zabaleno

Zakoupené lyže byly rychle a v pořádku dodány. Se zakoupeným zbožím nebyl žádný problém.

Výborná komunikace, nabídnutý servis v ceně !!! špička

• dobírka bez příplatku, doprava zdarma

Spokojenost s obchodem, cenou, možností platby při převzetí.

• rychlost

• rychle vyřízení objednávky ,kvalitní zboží

• Komunikace obchodu - ochota prodávajícího poskytnout odbornou radu při výběru velikosti (rychlá reakce prostřednictívm emailu)
    • Zboží dorazilo v pořádku - lyže i lyžáky bez poškození, v dobrém stavu (bez škábanců)
    • Zboží zabaleno velmi bezpečně

Lyze.cz hodnotím velmi pozitivně - ochotný personál při nákupu lyží a lyžáku i přes eshop (odborná rada při výběru velikosti lyžáku prostřednictvím emailu - rychlé odpovědi prodávajícího). Objednávka dorazila v pořádku - lyže i lyžáky jsou netknutý, bez škrábanců, součástí objednávky zdarma namontování vázání + dárek v podobě vosku a pásek na držení lyží. Prodávající taky neměl problém obratem odpovědět, kdy objednávka dorazí. Delší dodací doba (cca týden) - zřejmě kvůli montáži vázíní, na lyže jsem ale nespěchala, takže nepovažuji za nevýhodu.

• rychlost a dobrá komunikace, nastavení vázání

vše ok, lyže vyzkoušeny jednou a zatím spokojenost

Rychlost a spolehlivost, maximální spokojenost.