Naskytl se mi problém s doručením. DPD nechalo zboží na depu mimo město bez možnosti změny místa doručení a poté zaslali zboží zpátky na sklad. Když jsem se spojila se zákaznickým servisem, setkala jsem se s velmi arogantním personálem. Na otázku: ,,Je potřeba ještě z mé strany něco udělat?” Mi bylo odpovězeno: ne radši ne.
Reakce obchodu LYŽE.CZ
Ano to je ukázkový příklad totální neúcty k penězům a práci ostatních lidí.
Pokud je problém s doručením(může se stát,jedná se o proces dvou lidí a pokud
jeden nespolupracuje může nastat problém)
Vyřeším to tak že si objednám to samé znovu přece se nebudu zdržovat kontaktem
se zák.servisem přepravce nebo eshopu.
Fakt že kvůli lenosti napsat jeden email hůlky za 1000kč "procestovali" 3x svojí hodnotu nikoho nezajímá,
proč taky vždyť to zaplatí prodejce a peníze mi vrátit musej. Ale na recenzi si čas ihned najdu.
P.S. Pokud svým jednáním někomu způsobíte škodu a zeptáte se "Můžu ještě něco udělat?"
Je reakce "Radši ne" naprosto v pořádku a není v tom nic arogantního.
TEAM
LYŽE.cz -
Zboží bylo objednáno a zaplaceno 21.11. s informací z web.stránek o dodání do 4-6 dnů.Zboží nedodání a zatím z obchodu žádná informace.
Telefonní číslo nedostupné. -
- Přišla mi jiná velikost, než jsem si objednala. Objednáno M/L, dorazilo XS/S
- Odeslání mělo být do 2-5 dnů. objednáno 26.1.22, zásilka dorazila 8.2.22
- Komunikace s obchodem žádná, ostatní eshopy napíšou dodací lhůtu nejsme schopni dodržet, akceptujete nebo chcete zrušit objednávku? Svou lyžařskou přilbu asi budu nosit v létě...
- Po 7 dnechy objednávka ve stavu “vyrizujeme”. Více info nemám
- chybí mi fakturu za zboží dosud
Reakce obchodu LYŽE.CZ
děkujeme za hodnocení, faktury jsou zasílány automaticky mailem a může se stát že spadne do spamu nebo hromadné pošty.
Jsme rádi, že se faktura našla :) a společně můžeme šetřit životní prostředí.
TEAM LYŽE.cz -
- Komunikují
- Přes příslib dodání po několika urgencích objednávku zrušili
Raději se emailem předem informujte jestli zboží budou mít. I když mě ani toto nepomohlo
Reakce obchodu LYŽE.CZ
tato situace kdy zásilka od dodavatele byla ztracena nás velice mrzí.
TEAM lyze.cz