- Kapsičky jsem objednala po druhé a přijde mi, že poměnili složení, v kapsičkách 60% vody?! Musím si příště kontrolovat víc kvalitu výrobků i když se tváří, že jsou fajn pro vašeho mazlíka
Rychle dodani. Mensi vyber pro kocicky…ale protoze i na tom se da pracovat, tak do budoucna urcite zvednou latku sve konkurenci i v tomto ohledu. Hlavne s mirou. Chutove nemohu posoudit, ale vizualne i vuni poctive slozeni. A mnozstvi bilkovin skvele. Moje dvacetileta mlsna drsticka uz nechce suche krmivo a me uz nebavily predrazene prefabrikaty i renomovanych znacek.Bohuzel musim v ramci skladby sahnout i po nich,protoze je schopna porci ignorovat i u teto znacky. Ale uz tomu moc nerozumim,tak kvalitou to nebude. Lyopro fandim a urcite to nebyl posledni nakup.
Rychxlost odeslání
- Zboží bylo rychle dodáno.
- Hezký zabaleno
- Přehledné,
- Dobrý výběr
- Kočka je z dobrot nadšená :)
- úžasné pamlsky, domluva
S obchodem jsem velice spokojená.Rychlé dodání a vždy vše v poořádku.Mám pět mlsných britek a pamlsky jim moc chutnají.Doporučuji
Moje objednávka byla vyřízena rychle a vše bylo dodáno ke
spokojenosti našeho kocourka. -
- zboží je vždy dodáno velmi rychle a jeho kvalita je na jedničku
- mám stejnou kladnou zkušenost i s ovocem
Váš obchod bych doporučila všem, kdo má rád ovoce sušené mrazem a všem mazlíčkům, kterým chutná masosušené mrazem.
S výrobky Lyopro jsem se seznámila díky LIDLu. Kocickam moc chutnalo, tak jsem objednala přes e-shop, kde bylo možno objednat i jiné chutě.
Zajimave produkty rychle vyrizeni
Rychlé dodání, kočky se mohou "užrat".
Jídlo je a vypadá luxusně.Děkuji -
- Kvalitní složení
- Dobrý výběr
- Kočkám chutná
- Po jednoduché
- Kocourovi moc chutna a ja jsem spokojena protoze vim presne slozeni kterej je ciste bez zbytecnych nesmyslu
- asi cena coz se ale s jednim kocourem jeste da :)
- Rychle doručení
- Skvělá komunikace
- vyber
- kvalita
- rychla expedice
Kočky k tomu jen čuchly a odešly
Perfektní produkt, jen maso a vývar
- Chutné výrobky
- Skvělé složení