- dobré, opakovaně se vracím
Myslím, že povinnost prodávajícího je dodat s předmětem nákupu i český návod k použití. Tato povinnost v mém případě nebyla splněna.
Nevím neznám to byl můj první nákup, vše o.k.!
Rychlé dodání, jsem spokojená.
Napadity zpusob odkapavace
Kvalitní komunikace se zákazníkem.
- Bylo doručeno, co bylo objednáno. Vše v termínu, bez poškození .
- Nic.
zboží vybrat-ano, zaplatit -ano ,dodat -ne !!!! dlouhá doba dodání ,jestli vůbec
- Nemám námitek dcera má obrovskou radost
- Vše bezproblémové
- Neznám
- Uvádějí lživé informace
Tvrdí,že zbožímají skladem a odesílají ihned po připsání peněz na účet,tudížcjsem zboží uhradil a ejhle napsali mi,že skladem není ,ale obdržím jej do 10 prac. dní ,neboohu zrušit objednávku a vrátí mi peníze a tak čekám kdy už mi ty peníze konečně vrátí.Na urgence neodpovídají.
Pořád prosím nemám vaše zboží
To nemá chybu.
Masážní strojek čínské výroby je pěkný krám! Popis použití je pouze v angličtině,
každý nemusí ovládat tento jazyk. Dále by měl strojek s kulatým nástavcem pod oči vibrovat, ale ani se nehne! Jsem opravdu nemile překvapená, již u Vás nikdy nic nekoupím a zvažuji, že jej vrátím zpět. Zřejmě jste vůbec nevyzkouseli zda funguje a dali do prodeje. -
- rychlost a spolehlivost
Bylo to poprvé,vše o.k.
Vše v pořádku
Velkým nedostatkem je, že chybí český návod, který je povinný. Sestavování proto trvalo dlouhou dobu. Nepracuje tak, jak ukazuje reklama. Rozhodně z trávniku, kde je to nejvíc potřeba, tak se to nedá. Je to jen na drobné plevele a rozhodně se nedá použít tak, jak ukazuje reklama. Byly to prostě vyhozené peníze.
- kvalita a výborná komunikace
Rychlé a bezchybné doručení.