- Rychlé jednání
Byla jsem velmi spokojená
- špatná komunikace
- vrácení zboží, reklamace
- uváděný produkt nefunguje dle popisu
Firma nereaguje na emaily, nevyzvedává zboží vrácené v zákonné lhůtě... celkově špatné jednání... rozhodně obchod nedoporučuji... další věc že na zboží, které je uváděno skladem se čeká 1,5 měsíce.
Dávám půl hvězdy, protože jsem se překlikl. -
- Zboží bylo bez českého návodu a bez cetrifikace bezpečnosti nebo shody. Je to odněkud z Turecka a člověk by měl mít jistotu, že to odpovídá bezpečnostním standardům EU a naší země.
- Na požádání návod došel, ale byl to příšerný překlad odněkud z google, splácaný ze dvou návodů pro dvě různá zařízení. Certifikaci jsem si vyžádal taky, ale oni dodali něco z Turecka a ve stavu, který jsem schopen na počítači vyrobit taky. Takže dodnes nemám v ruce nic, co by vzbuzovalo důvěru, že nevyhořím.
Pokud chtějí prodávat ně našem trhu něco z Turecka, tak b to mlo vzbuzovat důvěru a mělo by to projít atestem či shodou s našimi bezpečnostními standardy. Topidlo má velký výkon a já musím mít jistotu, že je použití bezpečné. A tu bohužel ani po vyžádání dodatečné dokumentace nemám.
- Rychlost, přehledné stránky
Cena byla možná mírně vyšší, ale rozhodně to kompenzovala rychlost doručení...!
o.k.
- Rychlost dodání.
Spolehlivost. Zboží perfektní.
super
- rychlé jednání
vše super
- Super rychle jednanie a vybavenie
Velmi vstřícný přístup. Poradili s výběrem, zboží doručeno dle dohody
- Rychlé doručení
- V Luxelu jsem našla přesně lampu kterou jsem potřebovala a za cenu která mi vyhovovala.
V Luxelu jsem koupila germicidní UV lampu, přesně takovou, jaká vyhovuje
pro mou domácnost včetně ceny , která také vyhovuje. Obchod mohu doporučit. Doručení zboží bylo poměrně rychlé a v neporušeném stavu. -
RYCHLÉ DODÁNÍ
- rychlost+kvalita
Rychlá a ochotná odezva.
vse bylo v pořádku
Výborná komunikace, rychlé dodání... Zboží dorazilo nefunkční, odratem bylo zasláno zboží nové. Doporučuji :)
- zkušenosti s obchodem dobré