Zbozi je jiz nekolik dnu v preprave, a porad nebylo dorucene. 2.5 byla objednavka prijata v patek 3.5 mi bylo obeznameno od Zasilkovny ze prevzali balik a do dnesniho dne 9.5 ticho po pesine
Reakce obchodu Lovio.cz
je třeba si uvědomit, že 3.5.2024 byl pátek. Následoval víkend, kdy se nic neděje. V pondělí to přišlo na depo, kde to nezvládli zpracovat do druhého dne. Následovala středa 8.5.2024, což byl svátek a 9.5.2024 píšete již tuto recenzi. Takže i když to bylo od pátku do čtvrtka, tak reálně to byly 2 dny, kdy na tom dělali na depu. V každém případě by určitě pomohlo kontaktovat nejprve nás.
Hezký den,
Tým Lovio -
Placena objednávka z 25.2.stale nedorazila, I když je kolagen kvalitní, s délkou dodání nejsem spokojená. Už je to devět dnů.
Reakce obchodu Lovio.cz
Když zákazník zadá špatně VS nebo výši částky, tak se vždy expedice zpozdí, než se na to přijde a vyřeší se to.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Produkt dobrý, kupuji opakovaně. Po 10ti dnech zboži bohužel nedorazilo. Vyhněte se vyžití služeb české pošty, stojí to jen čas a nervy. Na uvedené číslo na lovio.cz se buhužel nelze dovolat… nedostupné
Reakce obchodu Lovio.cz
Jsme rádi, že zákaznice u nás kupuje opakovaně. Trochu nás mrzí, že když jednou pošta balík někde zašantročí , hned je to důvod nás nedoporučit. Situaci s poštou samozřejmě řešíme a zákaznici jsme volali zpět, když se k nám nedovolala a jsme v kontaktu.
Tým Lovio -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Stale nemam doruceny balik!!!
Kabelka prý byla poškozena, tak nebyla doručena a byl to poslední model, byla jsem velice sklamaná