• Kvalitní zboží,rychlé dodání, výborná komunikace

Kvalitní obuv,velikost odpovídá

• Zboží bylo bleskově doporučeno. Vybrala jsem boty Leondrea, velikost odpovídá, přestože mám širokou nohu a vysoký nárt, jsou dostatečně prostorné a pohodlné. Zboží jsem zakoupila v povánoční akci za velice příznivou cenu.

Škoda, že už slevová akce skončila. Hned jak jsem zjistila, že boty sedí, chtěla jsem objednat další.

Rychlost

Rychlé dodání, možnost vrátit zboží bez udání důvodu zdarma. Já boty vracet nebudu. Jsou krásné a pohodlné.

• Super

?

• Boty jsou opravdu kvalitní, vše i velikost odpovídá, rychlé dodání

Boty odpovídají barvě na obrázku, jsou krásné. Rychlá komunikace i doručení. Spokojenost!!!

• Rychle a bezplatne doruceni a moznost vraceni bezplatne
    • Bohuzel boty mi nesedi, musim je vratit

Spokojenost,doporučuji

• rychlé doručení

Skvělý obchod s velkým výběrem kožené obuvi, ráda se sem budu vracet nakupovat

Rychlé vyjednání objednávky. Spokojenost 100%.

Zateplené zimní kotniková obuv +šněrovací zimní obuv -rychlé dodání ,kvalitní kůže ,měkká stélka.Mám úzkou nohu a úzká lýtka a sedí akorát .Nevím pouze zda by tato šířka vyhovovala někomu s širší nohou.Za mě velká spokojenost určitě se k nákupu ještě vrátím . Firmě přeji hodně úspěchů.

• Rychlé odeslání

• Přišlo v čas.

Rychle dodání.

• Rychlé vyřízení objednávky
    • Nic

Obchod dela vsechno pro to, aby byl zakaznik spokojeny. Skvela komunikace, vstricnost, rychlost vyrizeni. Prestoze jsem boty nakonec vratila (nesedly mi), bylo nakupovani v tomto obchode velmi prijemne.

• Kvalitní boty,rychlé dodání.

Všem doporučuji.

Bezproblémový nákup, doporučuji