Vše rychle a bez problémů
Vše proběhlo v pořádku, rychlé doručení.
- Našel jsem tam jinde nedostupné zboží
- rychlé dodání
- Rychlé doručení objednaného zboží a dobře zabaleno
- 0
- rychlost dodávky
- rychlost
- sortiment
- Vše OK, objednával jsem večer v pátek, v pondělí odeslání zboží, v úterý doručeno do Z boxu.
- rychlost dodání
- velký výběr
- Lego sety které jinde nemají
- Rychlé vyřízení objednávky
- Rychlost doručení
- Zabalení
- Ceny
- Výběr zboží, rychlé dodání.
- Rychlé dodání objednaného zboží.
- Žádná.9
- Nemoznost zvolit vydejni misto - omezena nabidka
- Poskozena krabice
Rychle, cenove ok, limitovany vyber vydejnich mist - konkretne nejblizsi Mistr Klubicko omezena vydejni doba, odjezd na dovolenou bez predchoziho varovani. Lego krabice prisla pomackana - ma to byt darek…
- rychlost
výborná komunikace a rychlé dodání
Opakovaný nákup. Spokojenost s obchodem.
- Rychle doručeni a zboží v pořádku
- Dobré ceny
- Velký výběr
Namísto "LEGAMATY" se najednou vše jmenuje "LOGOMATY", ale vysvětlení nikde, na Heurece, pořád staré jméno (aby se zachovaly recenze), takže vše vypadá dost podezřele. V dnešní době neustálých podvodů bych se raději měl na pozoru.
Reakce obchodu LOGOMATY
děkujeme za Vaše hodnocení. Omlouváme se, pokud došlo k nedorozumění ohledně změny našeho jména. Rádi bychom Vás ujistili, že objednávka z naší strany byla řádně vyřízená. Změna názvu z "LEGAMATY" na "LOGOMATY" byla nezbytná z důvodu požadavků výrobce LEGO, který začal v celé České republice řešit weby, na kterých bylo uvedeno slovo "LEGA".
Chápeme Vaše obavy a chceme Vás ujistit, že jsme stále stejná společnost se stejným týmem a stejným závazkem k poskytování kvalitních služeb. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaše další objednávky.
S pozdravem,
Tým LOGOMATY